Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים, בשנים האחרונות מספר לא מועט של אנשים ייבאו רכב ארצה. השאלה שלי, האם אתם מכירים איזה שהם "כללי אצבע" לחישוב ראשוני לעלות הרכב? לכמה שקלים הופף כל דולר?

אני יודע שיש מיסוי, משלוח וכדומה...

לדוגמה - כמה רכב שעולה בחו"ל (לפי המחירון) 5000$ - כמה הוא יעלה על הכביש בארץ?

אופל טיגרה 1998 - 1600

חיפושית מדהימה 1964 - בקרוב השקה במועדון ה-5!!!!

ווספה VBB - 1967

אופנוע EN500

פורסם

בצע חיפוש ,הנושא נדון כבר אין ספור פעמים ,באתר קלאסיקאר יש גם הרבה מידע בנושא למעת יומן יבוא מפורט של אדם שיבא רכב מארה"ב שלב אחרי שלב.

פורסם

כן קראתי את המאמר, הוא באמת מפורט, אבל בהשוואה לנתוני המכס, אני חושב שהנתונים שם לא מעודכנים.

יחד עם זאת ראיתי לא מעט חבר'ה שיבאו לדוגמה רכבי קורבט שנות 70, מבידקה קצרה עולה שהמחירים לרכישת רכב כזה בחו"ל הוא בערך 30,000$. אם אקח את תחשיבי המאמר שדיברת עליו אני אגיע לכך שאותם חבר'ה שקנו קורבטים העמידו אותם בארץ במחיר של יותר מ 350,000 ש"ח וזה לא כל כך נשמע לי הגיוני.

אופל טיגרה 1998 - 1600

ווספה VBB - 1967

אופנוע EN500

פורסם
כן קראתי את המאמר, הוא באמת מפורט, אבל בהשוואה לנתוני המכס, אני חושב שהנתונים שם לא מעודכנים.

יחד עם זאת ראיתי לא מעט חבר'ה שיבאו לדוגמה רכבי קורבט שנות 70, מבידקה קצרה עולה שהמחירים לרכישת רכב כזה בחו"ל הוא בערך 30,000$. אם אקח את תחשיבי המאמר שדיברת עליו אני אגיע לכך שאותם חבר'ה שקנו קורבטים העמידו אותם בארץ במחיר של יותר מ 350,000 ש"ח וזה לא כל כך נשמע לי הגיוני.

תבדוק קצת יותר טוב.... חלק מהקורבט האחרונות שיובאו הן מעל שנת 1974, משמע צורה מעט שונה לעומת 68 וצי עד 1973 ובשל כך, מחיריהם נמוכים משמעותית. ניתן לרכוש כזה רכב באיביי בקלות בסביבות ה-4-5-6-7K.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מנסיון של החודשים האחרונים, אני יכול לתת רשימת עלויות לדוגמא (אני בטוח שיבואו אחרים עם רעיונות להוזלה, אבל מי שנכנס לזה צריך ליהיות מוכן להכל...):

קניית הרכב... X

הובלה ימית מהחוף המזרחי בארה"ב לישראל במכולה ~1300-1500$ (קיימת אפשרות להובלה בבטן האונייה ללא מכולה, כפי שיבואני הרכב עושים, באזור ה 800$~)

הובלה יבשתית מהחוף המערבי בארה"ב לחוף המזרחי על משאית פתוחה ~ 1300-1500$... (קיימת אפשרות אם אתה בארה"ב למסור את הרכב לחברת ההובלה במגרש שלהם ולאסוף אותו בצד השני, אז המחיר יהיה 800$~)

מיסים בארץ חלים גם על עלות הרכב וגם על ההובלה... ~120% אם הרכב יוצר באותה מדינה או ~140% אם יובא לשם בעבר

מומלץ מאד למצוא רכב במצב מכני מעולה או לשפץ שם מנוע, גיר וכולי' (לא מעניין את המכס), ומצד שני עם צבע וריפוד במצב רע, לפיהם ייקבע שווי הרכב בארץ לפי מחירון קראוס לצורך הכפלה ב 120-140% מס...

פורסם

אוקי,

תודה לכל החברים, הנתונים בהחלט עושים שכל,

אני אמשיך להתכוונן לקראת זה...

תודה לכולם,

אופל טיגרה 1998 - 1600

ווספה VBB - 1967

אופנוע EN500

פורסם

שלום לכולם .

הייתי רוצה לנצל את השרשר הזה ולשאול שאלה שמעניינת אותי בזמן האחרון .

אז ככה : נגיד שאני קונה רכב בארה'ב לפני שיפוץ במצב חיצוני וקוסמטי גרוע בנניח 1000$

דיברתי עם בחור במכס והוא אמר לי שאני אצטרך לשלם עליו מכס של כ3000$ (כמובן שהוא החשיב לי את זה בגלל המצב של הרכב ) ואני מאמין שאני צריך להוסף על זה את המע"מ יחד עם המכם יוצא משהו כמו 17.000 ש"ח בערך ,פלוס הובלה 1500$

לפי החישוב הזה יוצא לי משהו כמו 30.000 ש"ח .

רציתי לשאול אם החישוב הזה נכון או שיש עוד סכומים שלא חישבתי פה ?

אני רוצה לקבל תמונה פלוס מינוס כמה זה יעלה לי בסופו של דבר .

פורסם
שלום לכולם .

הייתי רוצה לנצל את השרשר הזה ולשאול שאלה שמעניינת אותי בזמן האחרון .

אז ככה : נגיד שאני קונה רכב בארה'ב לפני שיפוץ במצב חיצוני וקוסמטי גרוע בנניח 1000$

דיברתי עם בחור במכס והוא אמר לי שאני אצטרך לשלם עליו מכס של כ3000$ (כמובן שהוא החשיב לי את זה בגלל המצב של הרכב ) ואני מאמין שאני צריך להוסף על זה את המע"מ יחד עם המכם יוצא משהו כמו 17.000 ש"ח בערך ,פלוס הובלה 1500$

לפי החישוב הזה יוצא לי משהו כמו 30.000 ש"ח .

רציתי לשאול אם החישוב הזה נכון או שיש עוד סכומים שלא חישבתי פה ?

אני רוצה לקבל תמונה פלוס מינוס כמה זה יעלה לי בסופו של דבר .

שאלתי שאלה דיי ברורה .

אני אשמח לתשובה בבקשה .

פורסם

נניח והאוטו עלה 1000$

והמשלוח עלה לך 1500$

אז תעשה 1500 +1000 = 2500* 2.3 (צריך לשלם 130% [אלא אם בחצי שנה האחרונה שינו את החוקים והורידו ל 120%] על המשלוח ועל הרכב)

עכשיו פה מגיע הקטץ'

אתה לא יודע אם הרכב שלך שווה 1000$

ואת המכס לא תעניין הקבלה שתביא להם

הם מסתמכים על מחירון קראוס

ולפי מחירון קראוס יש 6 מצבים ו-6 מחירונים על כל דגם של אוטו

ויכול להיות שתקנה אוטו ב 1000$

והמחירון שלו באמת הוא 1000$

ואז יצא לך לשלם מה שרשום קצת יותר למעלה

אבל יכול להיות שתקנה אוטו ב 1000

והמחירון שלו הוא 4000

ואז תחשב את המיסים ככה 4000 + 1500 = 5500* 1.3 (אלה רק המיסים) ואז מה שהרכב עלה לך 1000 +1500 = 2500

וזה כבר יוצא סביב ה 10000 דולר (בלי בלטמי"ם)

מקווה שהסברתי את עצמי טוב

וחוץ מעניין הכסף יש הרבה הרבה הרבה מאוד כאב ראש

ואני בכלל לא מדבר על איך שתמצא את הכלה הראויה

אם אתה ממש רוצה להכינס לפרטים בקשר לרישיונות ייבוא וכל מיני שטויות

בבקשה תקרא הכל עד הסוף

http://classicar.co.il/articles/article.asp?A_ID=206

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

• תוכן חדש...