Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל לחשוב על העניין של להביא מוסטנג מאמריקה, וזה מתחיל להראות לי פחות מסובך...

יש בידי כרגע סיאט איביזה מנוע 1600 ידנית שנת 94 שבמקרה שאתכוון לייבא סופית אני ימכור אותה מה שנותן לי סכום התחלתי של 15 אלף ש"ח, וכמובן אני מתכוון להוסיף כמה שאצטרך...

מצאתי באיביי כמה ששמתי עליהם עיין כאשר המחיר שלהם יוצא בסופו של דבר בערך 10000 ש"ח...

זאת אומרת שנשאר לי 5 אלף שקל עודף ואצטרך להוסיף את ייתר עלות הייבוא...

השאלות שיש לי מופנות לאלה בפורום שייבאו רכב כלשהו מאמריקה או ממדינה אחרת והן ככה -

הבנתי מחיפוש בפורום את כל קטע הייבוא מהצד של משרד התחבורה,

מה שלא נתקלתי בו הוא הקטע הבסיסי עצמו -

איך הבאתם פיזית את הרכב לארץ?

אונייה?

האם ארגנתם גרירה באותה מדינה אל הנמל או שביקשתם מבעל הרכב לשים אותו שם?

האם ניתן לעשות בארץ ביטוח מקיף לרכב אספנות?

והאם לדעתכם שווה בכלל לרשום אותו כאספנות או להשאיר אותו כרכב רגיל?

משום ששמתי לב באחד התראדים שלרכב אספנות אסור ליסוע בין השעות 7 ל 9 בבוקר בימי חול - אפשר לשאול מה זה הקטע המסריח הזה? חחחח לא הבנתי מה הקטע של המדינה הזאת...

האם גם לרכב אספנות צריך לעשות טסט פעמיים בשנה? ואם כן אז מי קובע את האגרה והאם היא יקרה לרכב אספנות?

אשמח אם מישהו שייבא כבר רכב אספנות יוכל לענות על השאלות ואולי גם להרחיב אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת לפני שאני בכלל נכנס לכל התהליך הזה...

תודה רבה לעוזרים!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני אענה לך בגוף השאלות שלך בכחול, ואח"כ אני אנעל את השירשור הזה.

אם יהיו לך עוד שאלות - תפתח שירשור אחר, חדש וממוקד.

קובי

מנהל הפורום

אני מתחיל לחשוב על העניין של להביא מוסטנג מאמריקה, וזה מתחיל להראות לי פחות מסובך...

יש בידי כרגע סיאט איביזה מנוע 1600 ידנית שנת 94 שבמקרה שאתכוון לייבא סופית אני ימכור אותה מה שנותן לי סכום התחלתי של 15 אלף ש"ח, וכמובן אני מתכוון להוסיף כמה שאצטרך... המוסטאנג לא יכולה להיות תחליף לרכב היום-יומי שלך, גם בגלל הגבלות "אספנות" וגם בגלל עצם השימוש ברכב ישן ונדיר יחסית כרכב ליום יום. אם זו הכוונה שלך - אתה לא בכיוון הנכון.

מצאתי באיביי כמה ששמתי עליהם עיין כאשר המחיר שלהם יוצא בסופו של דבר בערך 10000 ש"ח...

זאת אומרת שנשאר לי 5 אלף שקל עודף ואצטרך להוסיף את ייתר עלות הייבוא... מוסטאנג משנות השישים ב-10,000 ש"ח באיביי היא מכונית 6 צילינדר במצב של גרוטאה לפני שיפוץ. שים לב שחלק מהמחירים שאתה רואה שם הם עדיין לא סופיים, משום שהמכירה לא הסתיימה.

השאלות שיש לי מופנות לאלה בפורום שייבאו רכב כלשהו מאמריקה או ממדינה אחרת והן ככה -

הבנתי מחיפוש בפורום את כל קטע הייבוא מהצד של משרד התחבורה,

מה שלא נתקלתי בו הוא הקטע הבסיסי עצמו -

איך הבאתם פיזית את הרכב לארץ?

אונייה?

האם ארגנתם גרירה באותה מדינה אל הנמל או שביקשתם מבעל הרכב לשים אותו שם?

לא ביצעת חיפוש מספיק טוב. כל הנושא של ההובלה נדון כאן עשרות פעמים. האם טרחת לקרוא את הכתבה שיש אליה קישור ב"דביק" של הפורום? אם לא, היא מובאת לשימושך: http://www.classicar.co.il/articles/article.asp?A_ID=199

האם ניתן לעשות בארץ ביטוח מקיף לרכב אספנות? כן.

והאם לדעתכם שווה בכלל לרשום אותו כאספנות או להשאיר אותו כרכב רגיל? אתה חייב לרשום אותו כ"אספנות" - אין אפשרות להשאיר אותו כרכב רגיל. גם על הנושא הזה היית יכול למצוא מידע ע"י חיפוש - היה שירשור בנושא לפני מספר ימים.

משום ששמתי לב באחד התראדים שלרכב אספנות אסור ליסוע בין השעות 7 ל 9 בבוקר בימי חול - אפשר לשאול מה זה הקטע המסריח הזה? חחחח לא הבנתי מה הקטע של המדינה הזאת... שני דברים - ראשית: זה קצת לא מנומס להגדיר משהו בתור "קטע מסריח", כאשר אתה בכלל עוד לא מבין את הסיבות שלו. תעשה חיפוש בפורום ותלמד. שנית: "חחחח" היא לא מילה בעברית, ואנחנו לא אוהבים אותה בפורום הזה.

האם גם לרכב אספנות צריך לעשות טסט פעמיים בשנה? ואם כן אז מי קובע את האגרה והאם היא יקרה לרכב אספנות? תקרא את ההודעה הזו, ואם יהיו לך עוד שאלות - תשאל.

אשמח אם מישהו שייבא כבר רכב אספנות יוכל לענות על השאלות ואולי גם להרחיב אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת לפני שאני בכלל נכנס לכל התהליך הזה... אנחנו לעומת זאת, נשמח אם תשתמש היטב באופצית החיפוש, ותקרא את הדביקים ואת כללי הפורום. השאלות שלך נדונו כאן עשרות פעמים בעבר.

תודה רבה לעוזרים! אין בעד מה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...