תחנת דלק פז באזור התעשיה בכפר סבא.
יש לי כרטיס פזומט ספציפי לתחנה זו,ואני מתדלק שם 98 במחיר 95 מוזל(כלומר מחיר 95 ללא שירות).
יש לציין שאני חוסך ככה כמה מאות שקלים בחודש.
מאור
תחנת דלק דור בכניסה ללהבים, 27 אגורות הנחה על בנזין 95.
אין איזו תחנה באיזור ת"א רבתי, גוש דן ואיזור השרון?
כספר, לא יצא חוק שבכל תחנות הדלק יש דלק מוזל בשירות עצמי?
פיליפ, התחנה בכניסה ללהבים שציינת מהלה בעבר בנזין באופן מחפיר.
צריך לבדוק אם היום היא עדיין מוהלת.
בבאר שבע בשירות מלא ועצמי יש 3 תחנות שאני סומך עליהן:
1) סונול מול מרכז "ביג" ברח' דרך חברון. הנחה 30 אג' לליטר בנזין בשירות עצמי, ניתן לשלם גם במזומן (משלמים בקופה ומתדלקים לבד) ו- 1.70 הנלה לליטר סולר. אני מתדלק שם באופן קבוע מעל שנה.
2) תחנת "דלק" ליד טיב טעם בבאר שבע גם ברח' דרך חברון, הנחה 12 אג' בשירות עצמי.
3) תחנת "אלון הרכבת" שליד הרכבת הישנה בב"ש, 70 אג' הנחה על ליטר 98 ו- 15 אג' הנחה על ליטר 95 בשירות מלא. בעבר שחשבתי שתחנה זו מהלה דלק שלחתי מכתב למשרד התשתיות, התקשרו אלי באותו היום שערכו את הבדיקה כדי לוודא איזה בנזין תדלקתי וקיבלתי תשובה לאחר זמן מה שהתקשרתי שהתחנה לא מהלה דלק.
.
הכוונה שלי או מה שאני מחפש אלו תחנות המציעות הנחות מיוחדות מעבר להוזלה בשירות עצמי.
יש תחנות רבות שמציעות הנחות מיוחדות ו/או כרטיסים מיוחדים לתחנה ספציפית.
מחישוב קל אנחנו מוציאים 1500 ש"ח על דלק בשתי המכוניות שיש בבית. אין לי בעיה להתחייב לתחנה ספציפית באזור מגוריי.
תחנות דלק וטן במרכז שרונה שליד צומת רעננה, שתיהן מציעות 30 אג' הנחה
לי יש כרטיס של חברת "דלק".
בתדלוק של 98 אני משלם כמו 95. לא עבור תחנה ספציפית.
מאוד שווה הכרטיס הזה. עדיך בהרבה מהקדיחות שהם מציעים.
תחנת דלק "טן" במתחם בארות יצחק ליד נחלים - 18 אגורות הנחה ל תדלוק ב 95 (לא עצמי).
תחנת דלק "דגש" בכניסה הצפונית לחדרה. מחירים ספציפים אני לא יודע, אבל מתדלק שם המון ויוצא זול.
פיליפ, התחנה בכניסה ללהבים שציינת מהלה בעבר בנזין באופן מחפיר.
צריך לבדוק אם היום היא עדיין מוהלת.
בבאר שבע בשירות מלא ועצמי יש 3 תחנות שאני סומך עליהן:
1) סונול מול מרכז "ביג" ברח' דרך חברון. הנחה 30 אג' לליטר בנזין בשירות עצמי, ניתן לשלם גם במזומן (משלמים בקופה ומתדלקים לבד) ו- 1.70 הנלה לליטר סולר. אני מתדלק שם באופן קבוע מעל שנה.
2) תחנת "דלק" ליד טיב טעם בבאר שבע גם ברח' דרך חברון, הנחה 12 אג' בשירות עצמי.
3) תחנת "אלון הרכבת" שליד הרכבת הישנה בב"ש, 70 אג' הנחה על ליטר 98 ו- 15 אג' הנחה על ליטר 95 בשירות מלא. בעבר שחשבתי שתחנה זו מהלה דלק שלחתי מכתב למשרד התשתיות, התקשרו אלי באותו היום שערכו את הבדיקה כדי לוודא איזה בנזין תדלקתי וקיבלתי תשובה לאחר זמן מה שהתקשרתי שהתחנה לא מהלה דלק.אתה בטוח לגבי התחנה בלהבים?
אני מתדלק שם בנסיעות לכיוון המרכז ואף פעם לא נתקלתי במצב שהדלק השפיע איכשהו על הרכב.
דווקא התחנה ליד הרכבת, אלון, אחרי שתדלקתי שם הרכב גמגם קשות וממש קרטע. לא מתדלק שם יותר.
סונול מול ביג מציעה 30 אג' הנחה?
במרכז ת"א אני מכיר רק 2 תחנות שמוכרות בנזין ב15 א"ג פחות מהמחיר המלא - בשירות עצמי בלבד:
סד"ש ברחוב קרליבך
דור אלון מאחורי בית ישראכרט
כן-
סונול מול ביג מציעה 30 אג' הנחה לליטר בנזין (כל פעם הם שינו את זה- בעבר זה היה 15 אג' לליטר אבל מאז שהכניסו את השירות העצמי חלה הוזלה נוספת) ואני נצמד אלייה.
לפני חודש וחצי בערך תדלקתי פעמיים באלון הרכבת 98 ולא היו בעיות אבל מאז חזרתי לסונול מול ביג כי היא נותנת הנחה גדולה יותר על 95.
הפזומט הזה, שווה משהו?האמת שכן..
יוצא לי כל חודש חיסכון של בערך 200 עד 300 שקל.
זה לא פזומט אלא כרטיס פזומט שיורד לי בהוראת קבע שעליו אני משלם 2 שקל בחודש.
מישהו פה רשם שיש לו הנחה דומה גם בכל תחנות דלק,אם זה נכון? אז אני מאמין שאני יעבור לחברת דלק.
כספר!!!
1500 ש"ח לשני רכבים!! אמן עלי ככה לרכב אחד:shock: .
"דלק" קידמה (נדמה לי), בדרך למסלולים פונים ימינה, 33 אג' לליטר.
לי יש כרטיס של חברת "דלק".
בתדלוק של 98 אני משלם כמו 95. לא עבור תחנה ספציפית.
מאוד שווה הכרטיס הזה. עדיך בהרבה מהקדיחות שהם מציעים.
איש המערות ... יש מצב שאתה מסביר פה איך משיגים כזה כרטיס כי כשאני ניסיתי לברר בדלק זרקו אותי מכל המדרגות
טן במתחם "הום סנטר" בצומת ביל"ו (לנוסעים לכיוון מזכרת בתיה מרחובות פונים ימינה ואז שלוש פעמים שמאלה
6 שקל (וטיפה) לליטר 95, הדלק עושה רושם מצוין, היום ביזבזתי בערך חמישית מיכל והאוטו סחב מצוין
לגבי סולר, כל התחנות באיזור צומת ביל"ו נותנות הנחה של 185 אג' לליטר, סונול שנמצאת בתוך מתחם ביל"ו עצמו נותנת גם שטיפה חינם (במנהרה הזאת שלהם) בתדלוק מעל 160 שקל
המנהרה שם זה מברשות או ג'ילדות?
נ.ב. איך באמת השגת כרטיס כזה גדעון? החברות לא נותנות דברים כאלה לפשוטי עם שכמותנו בד"כ (בטח הפונטו עזרה קצת אה?).
ת"א - תחנת סונול בכיכר אתרים, מתחת לגשר לכיוון צפון.
אני מתדלק שם 95 עם דלקן אבל מחירי ה-99 שם בתדלוק עצמי נמוכים
בעשרות אגורות מתחנות אחרות.
דניאל
פה (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=720286#post720286) הסברתי כבר איך אני השגתי את ההנחה שלי. שימו לב בעיקר לתגובות 12 ו-14.
טן באיזור תעשיה ג' בנצרת עלית - הנחה של 20 אג' ל95
דלק באיזור תעשיה ג' בנצרת עלית - הנחה של 20 אג' ל 95
טן בנשר - הנחה של 18 אג' ל95
יניב
המנהרה שם זה מברשות או ג'ילדות?
האמת שאישית לא תדלקתי שם (בעיקר כי בטן זה 40 אג' פחות, ואצלם השירות הוא גם בחינם)
אל תתפוס אותי במילה אבל אני חושב שזה ג'ילדות
אבל כשאבא שלי יגיע אני אשאל אותו, הוא מתדלק שם המון
אני בודק עכשיו אופציה להסדר עם תחנת דלק ל 95 בראשון לציון , אני צורך כטנק דלק לחמישה ימים עד שבוע .
נראה מה יצא מזה .
תחנת דלק "מיקה" בראשל"צ 60 אגורות הנחה לבנזין 98
לא ידוע לי כמה על 95
מעל תדלוק של 150 ש"ח שטיפה חינם.
עמדה של ברד חופשי
תחנה מאד סימפטית :)
ולידה יש את פז שגם בה יש 60 אגורות הנחה ל98
אך אלו תחנות שהן ליד קניון הזהב ( משמע מערב העיר ) ואין טעם לנסוע ממרכז העיר (או מזרחה ) עד לשם ,לדעתי.
אני מברר כעט על תחנת סונול שנמצאת ליד התחנה המרכזית הישנה .
האמת שכן..
יוצא לי כל חודש חיסכון של בערך 200 עד 300 שקל.
זה לא פזומט אלא כרטיס פזומט שיורד לי בהוראת קבע שעליו אני משלם 2 שקל בחודש.
מישהו פה רשם שיש לו הנחה דומה גם בכל תחנות דלק,אם זה נכון? אז אני מאמין שאני יעבור לחברת דלק.
כספר!!!
1500 ש"ח לשני רכבים!! אמן עלי ככה לרכב אחד:shock: .אחי אתה מתכוון ל Yeloow בכניסה לאזור התעשיה מכיוון בן יהודה ??
יש לי 206 XS אני ממלא 95 עכשיו השאלה אם אני יכול למלא 98 והאם זה ישנה את התצרוכת דלק את הביצועים ? והאם כדאי לשים עוד איזה שקל לליטר ?
תודה.
תחנת דלק "דור אלון" בכניסה לחולון (מצומת חולון לכיוון כיכר קוגל).
יש שם הנחה משמעותית לע 98 בתדלוק עצמי, באיזור ה6.7 ש"ח לליטר פעם אחרונה שבדקתי.
TheHunter88
04/09/06, 12:09
תחנת סונול לפני צומת מכר בצפון (מכיוון עכו לכרמיאל), 30 אגורות פחות על בנזין, 205 אגורות על סונול.
מתדלקים רק שם את עגלת ההשכרה המתועבת שלנו, בנתיים לא עושה בעיות.
יאשה והפיצפוצים
04/09/06, 12:24
כספר!!!
1500 ש"ח לשני רכבים!! אמן עלי ככה לרכב אחד:shock: .
ואמן עליי את התשלום שיוצא לך...
:lol:
בכל מקרה כספר , בוא תדלק בחדרה .
סונול בכניסה לעיר מהכביש הישן , כרטיס תדלוק שלהם שסובב עוד איזה 10 תחנות בסביבה בערך ונותן לך לתדלק 99 במחיר של 95 .
מניסיון הדלק שם בן זונה . אני לא סתם אומר את זה כי אצלי אתה מרגיש בקיצוניות את איכות הדלק .
בעצם אל תגיע לחדרה , אתה תנשום את האוויר של הארובות של תחנת הכח מקרוב...
( ואם בכל זאת אתה עובר לגור בחדרה רק בגלל זה , אז זוג מוקסינים בצבע לבן עליי )
יש למישהו מושג לגביי תחנות באיזור חיפה ?
מוכרת דלק 98 מוזל ב- 60 אג' לליטר בתדלוק עצמי!
תחנת "דלק" על רחוב יגאל אלון, 60 אגורות הנחה על 98. יש גם הנחות על סולר ועל 95 שאינני
זוכר את שיעורן.
באשדוד---
אבא שלי אמר לי זה הכי זול בעיר (לא יודע)
ליד אוטו דיפו ואיפה שהיה ג'מבו , יש תחנת דלק טן , 31 אגורות או 35 אגורות הנחה לא זוכר בדיוק על 95
תחנת ש.י.א אנרגיה בראשל"צ, רח' לזרוב 7 (באיזור של קניון הזהב):
מחירי 98 נמוכים במיוחד. (עד כדי כך שהם יותר נמוכים מהמחיר המירבי של 95 בתחנות אחרות!! חודש שעבר 95 כולל עמלת שירות היה 6.51, ובתחנה הזו מכרו 98 ב-6.48)
עיתון חינם (ידיעות)
רחיצה חינם על כל תדלוק מעל 150 שקל (לא יודע אם טובה, אני תמיד מגיע בלילה/סופ"ש ועוד לא יצא לי לנצל את התלושים האלו)
מישהו יודע על תחנות שמחיריהן זול על דלק 95 לאורך כביש החוף? או באיזור קיסריה?
מי שיש לו קרוב משפחה\חבר\מכר שעובד בבתי זיקוק, שיבקש ממנו את הכרטיס תדלוק. תתפלאו כמה יש...
98 נכון לאתמול עולה 5.60.
95 - 5.30.
תחנת "דלק" בטיילת ת"א (תת קרקעית) שירות עצמי בלבד = 30 אג' הנחה לליטר
ובקשר לכרטיס הנחה, הציעו לי בעבר בתחנת "דלק" בכפר הירוק,
זה כרטיס הנחה לכל תחנות "דלק" בהוראת קבע.
אז לא עשיתי את זה כי קיבלתי רכב חברה אבל עכשיו שחזרתי לאיביזה....
אני אקפוץ לשם!
לפני כמה ימים קיבלתי מייל עם תחנות החשודות במהילת דלק,
צירפתי לכם את הרשימה
תחנות בהן נתגלה דלק לא תקין :
<H1 dir=rtl style="MARGIN: auto 1cm auto 0cm">1. אור חן, כפר מנדה
2. אלון נתב"ג
3. אלעד שמנים, תלפיות ירושלים
4. דור אנרגיה - קבוץ הזורע ( בסמוך ל"שלוש המשאלות" )
5. דור בקעה אל גרביה
6. דור סגולה, פתח תקווה
7. דור קדמה, מעלה אדומים
8. דור שעריים, רחובות
9. דור, גן התעשייה תפן
10. דיאלוג 2000, דימונה
11. דיאלוג 2000, רחובות
12. דלק אבן יהודה
13. דלק הסדנא, תלפיות ירושלים
14. דלק קריית משה, רחובות
15. דלק שועפת
16. סונול בית שאן
17. סונול דרך יריחו
18. סונול מלי, באר שבע דרום
19. סונול נווה שלום, ערד
20. פז - מסילת-ציון
21. פז - שער-הגיא
22. פז ל', תל ברוך, ת"א
23. פז עבדת, הערבה
24. פז פסגת זאב, ירושלים
25. פז קריית מלאכי
26. פז קריית מנחם, ירושלים
27. פז רח' אילת, יפו
28. פז רמלה
29. פז רמת אשכול, ירושלים
</H1>
זו אותה רשימה שמסתובבת כבר שנה וחצי
הנחות גבוהות מהרגיל על סולר (משתנה מפעם לפעם):
בתחנת דור בכביש 443 בעליה ממודיעין לבית חורון.
במפגש הבקעה.
לדעתי הדלק בתחנת טן בצומת רעננה מהול או שהוא דלק באיכות נמוכה יותר
תידלקתי שם למשך תקופה וזה אכן זול אבל הרכב נוסע פחות ק"מ לליטר ובנוסך גרם אצלי לזיופים בהתנעה
לעומת זאת בתחנה השניה שם נדמה לי דלק) מדובר בבנזין טוב
אני תידלקתי בנזין 95 ואני מדבר על הדלק הזה בלבד
אין לי מושג לגבי ה- 98 או הסולר
תחנת דלק "דגש" בכניסה הצפונית לחדרה. מחירים ספציפים אני לא יודע, אבל מתדלק שם המון ויוצא זול.
האוטו לא סוחב אחרי כל תדלוק שם.
בדקתי התנהגות הרכב, מספר פעמים ף כאשר הרכב תודלק מתחנה הנ"ל, לעומת תדלוק בסונול צומת האלופים. אמנם יוצא זול אבל דלק באיכות ירודה.
לאבא שלי יש כרטיס פאוואר קארד שבנוסף לתדלוק בתחנות דלק טן שנותנות 18 - 30 אגורות הנחה מקבל 5% החזר מכל עסקה כלומר אם מתדלקים ב 200 שח מקבלים 10 חזרה וזה משמעותי...
Fat Bastard
04/10/06, 14:31
תחנת דלק "טן" בא.ת. עמק חפר, מאחורי "שופרסל" ("קוסמוס" לשעבר) 20 ומשהו א"ג הנחה לליטר בנזין 95, 170 א"ג לליטר סולר. כל זה בשירות מלא
Tzvika-Pick
04/10/06, 22:58
ההנחה הגדולה ביותר שראיתי עד כה - 33 אגורות לליטר.
במתחם החנויות שעל כביש 90, בכניסה לראש-פינה. גם בתחנת טן הקטנה וגם בדלק הגדולה. פז השכנה כמעט עומדת בתחרות ומציעה 30 אגורות לליטר.
תדלקתי פעמיים בטן, ולא נצפו תופעות מיוחדות מכיוון הפיג'ו.
תחנת טן בצ'ק פוסט, חיפה
ליד שטראוס
הנחה של 22 אגורות ל95
בעכו תחנת דלק פז ליד בית ספר קציני ים
הנחה של 30 אגורות ל -95
תחנת דלק אלון בעין המפרץ גם 30 אגורת ל -95
תחנת דלק ש.י.א במערב ראשל"צ שהוזכרה בשירשור זה הוזכרה בעבר בעיתון ידיעות כתחנה שמהלה דלק. מישהוא יודע אם זה עדיין רלוונטי, או שהדלק בימינו תקין?
ברק כרמיאלי
29/09/07, 18:01
תחנות טן בכל הארץ מציעות דלק מוזל לכל מחזיקי כרטיס אשראי מסוג קמפוס כארט של סטודנטים, וגם עבור כרטיס אשראי נוסף שאיני זוכר איזה כרגע, אני חושב שזה ישראכארט או אמריקן אקספרס, אני אשמח אם מי שיודע יפרסם כאן.
ההנחה היא בגובה של 1.5% ומקבלים אותה במועד החיוב של הכרטיס, בנוסף לדלק המוזל של טן בשירות מלא, עם ההנחה הזאת משתלם מאוד לתדלק בתחנות שלהם.
אני מתדלק בטן קבוע, ולא יצא לי להיתקל בבעיות אצלם אף פעם, כך שלא נראה לי שהם מוהלים דלק בניגוד למה שאמרו פה.
הדבר היחיד לגבי טן, זה שנראה לי שבתחנה שלהם בביל"ו מחייבים אותך כאילו תדלקת יותר ממה שבאמת, תמיד כשאני מתדלק ונשאר לי נגיד רבע מיכל, יוצא שכאילו תידלקתי בשווי של בין 30 ל-40 שקל יותר ממה שיוצא לי בדרך כלל. שווה לשים לב אם אתם מתדלקים שם.
תחנות זולות שאני מכיר:
בבאר שבע:
טן - הנחה בשירות מלא של 30 אג'. איזור תעשיה.
תפוז - הנחה של 30 אג'. איזור תעשיה מול התחנה של טן.
דלק - הנחה 25 אג' בתחנה שמול מתחם הרכבת.
במרכז:
טן - צומת ביל"ו, כניסה דרומית, הנחה בשירות מלא 30 אג'.
טן - לוד, איזור תעשיה, 17 אג' שירות מלא.
טן - בארות יצחק, 18 אג' בשירות מלא.
* כל ההנחות שרשמתי רלוונטיות לדלק 95
בהצלחה לכולם, וח"ח על השירשור, רעיון מעולה (גם אם הוא נעשה מ"מניעים אנוכיים")
כספר, אולי תעדכן איפה אתה מתדלק היום. כמו שאתה יודע, אני באזור וגם אצלי היא שותה רק אוקטן משובח...:wink:
הצרחן הנבון
15/10/07, 17:49
שלום לכולם,
גם אני חיפשתי (כמו הרב כאן) רשימה מלאה שתחיל את כל התחנות המוכרות דלק בהנחה ולא מצאתי.
כל מה שמצאתי היה אוסף תגובות כמו כאן שרובן כבר לא עדכניות (בהזדמנות זו אני מתנצל שאני מעלה הודעה זו מתהום הנשיה, אבל לדעתי זה מעניין את כולם).
לכן החלטתי לנסות להכין ולתחזק (החלק היותר קשה), רשימה כזו בעצמי.
אני מתכוון לעשות את זה בבלוג שלי כאן: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1105597
הרשימה כרגע לא מלאה (אני לא מגיע לבאר שבע ודרומה לעיתים קרובות 8)) אבל אשמח לקבל עזרה בעדכונים שלה.
הדרך הכי טובה לעזור, היא לצלם (אפשר בפלאפון) את המחירון של התחנה ולשלוח לי (קרדיט ינתן לכל תורם, לפי בקשתו)
אשמח לקבל גם הערות והארות נוספות
מי יודע איזו תחנה באיזור המרכז מוכרת סולר הכי זול?
כספר, אולי תעדכן איפה אתה מתדלק היום. כמו שאתה יודע, אני באזור וגם אצלי היא שותה רק אוקטן משובח...:wink:
אני כבר לא כל כך מהאזור שלך.
באזור הרצליה אני מתדלק בתחנת סונול "אילוש" על כביש הבריגדה היהודית.
מחיר טוב והקליאו לא מתלוננת על האוכל.
הצרחן הנבון
17/10/07, 9:28
מי יודע איזו תחנה באיזור המרכז מוכרת סולר הכי זול?
מה זה אזור המרכז ?
אם מדובר על דרומית לת"א - כל תחנות הדלק של סד"ש בדרך לבאר שבע / אשקלון מוכרות סולר ב-2 שקל הנחה.
אם מישהו מאנשי הפורום גם באזור ראשל"צ-חולון, תחנת דלק סונול, הצמודה לפינה הצפון מזרחית של קניון הזהב, מציעה דלק 99 במחיר 95 (מחיר 95 מלא).
בכדי לקבל את ההנחה יש להוציא כרטיס תדלוק מטעם התחנה. התשלום נגבה דרך הוראת קבע מחשבון הבנק (ולא דרך כרטיס האשראי). בבירור איתם, אין התחייבות ואין דמי שימוש חודשיים אלא התשלום רק על הדלק (לא תידלקת-לא שילמת).
אגב - הכרטיס מגיע כשבועיים לאחר הזמנתו.
מקווה שזה סייע למישהו
בירושלים:
בתחנת הדלק בניות (רח' הרצוג) יש מבצע בכל יום שלישי מ-10:00 עד 22:00, 30 אג' הנחה על דלק בתדלוק עצמי (במקום 15 אג').
לא יודע מה לגבי סולר.
Fat Bastard
17/10/07, 19:53
תחנת דלק "אלון" ביציאה מחדרה לכיוון עפולה ליד חברת החשמל, המציעה 30 א"ג הנחה ל-95
תחנת דלק "דלק" בחדרה מול "שופרסל ביג", "ג'מבו" לשעבר, 25 א"ג הנחה.
שתיהן פועלות בשירות עצמי בלבד
הצרחן הנבון
22/10/07, 16:13
עדכנתי בבלוג שלי (http://blog.tapuz.co.il/shouter) את רשימת התחנות שנותנות הנחות (הנחה מעל 20 אגורות) (http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1111353)לבנזין 95 אוקטן.
תודה לכל המעדכנים, אנא המשיכו לעדכן.
Fat Bastard - אני מתנצל, אך לא מצאתי את התחנות שתארת (מצאתי שתי תחנות אלון ביציאה מחדרה, אך התקשרתי אליהן והן נותנות הנחה של 12 אגורות בלבד), אשמח אם תתן את הכתובות המדוייקת או מפה (כמו בטבלה שלי).
תחנת דלק של חברת "דלק" באזור התעשייה הישן בראשל"צ , נותנת 35 אג' הנחה נוספת בין השעות 16:00 אחה"צ ועד 06:00 בבוקר שלמחרת .
הגעתי למצב שלפני יומיים-שלושה תידלקתי בתדלוק העצמי ב 6.33 ש"ח לליטר , במקום 6.71 , שזה חיסכון לא קטן !
מומלץ להיכנס לשם , אני עצמי הופתעתי מהמחיר ומהיום והלאה אתדלק רק שם , רק בשעות האלו .
בנוסף , נותנים גם שטיפה חיצונית חינם + ניגוב (רצוי להשאיר טיפ למנגבים )
איך אני עושה כרטיס כזה לתחנות דלק?
לא חשוב לי איזה תחנות..
תחנת דלק דור אלון על כביש 4,2 ק"מ דרומית לחדרה,הנחה 30 אג' לליטר בנזין בתדלוק עצמי,ו2.5 ש"ח לליטר סולר.
תחנות בתל מונד- סד"ש על כביש 4 ואלון בתוך הישוב - 32 אגורות הנחה קבועה.
כפר יונה, על כביש 57, סונול, 35 אגורות הנחה
נהגת שודים
05/08/08, 13:01
איך אני עושה כרטיס כזה לתחנות דלק?
לא חשוב לי איזה תחנות..
יוצר קשר עם שירות לקוחות ומבקש שנציג שירות יפגש עימך ויתן לך את הטפסים הדרושים למלא, כעבור 3 שבועות לערך הכרטיס נשלח לביתך.
חברת פז:
09-8631111
מתנצלת, מראש, טלפונים של חברות אחרות אין ברשותי.
ל'
תחנת הסולר הזולה ביותר שידועה לי כיום (יותר זולה מהתחנה שיש לי עמה הסדר תדלוק ונותנת 3 ש"ח הנחה) היא תחנת "דלק" סעדון על כביש 461 בסמוך לצומת מסובים , מול איצטדיון הכח (?) ר"ג. לפני יומיים תדלקתי שם בכרטיס אשראי בשירות עצמי והמחיר לליטר סולר הוא 4.84 ש"ח.
שימו לב: על כביש 57 לכיוון מזרח נפתחה מיד אחרי צומת בית ליד תחנת דלק חדשה של סדש.
נכון לרגע זה, בנזין 95 נמכר שם בהנחה של 40 אגורות!
אם בכל זאת פיספסתם אותה, קילומטר בהמשך הכביש נמצאת תחנת הדלק שהוזכרה בתגובה 65.
יש גם באיזור תעשייה של צפת תחנה חדשה בשם "מיטב" שנותנים 40אג' לבנזין :)
Tzvika-Pick
15/08/09, 14:16
על כביש 40, בכניסה למושב סגולה (בין קריית מלאכי לקריית גת) יש תחנה קטנה שנותנת 40 אג' הנחה לליטר.
שתי משאבות, שירות עצמי בלבד.
מישהו יכול להמליץ על תחנות מוזלות בפ"ת ?
שימו לב: על כביש 57 לכיוון מזרח נפתחה מיד אחרי צומת בית ליד תחנת דלק חדשה של סדש.
נכון לרגע זה, בנזין 95 נמכר שם בהנחה של 40 אגורות!
אם בכל זאת פיספסתם אותה, קילומטר בהמשך הכביש נמצאת תחנת הדלק שהוזכרה בתגובה 65.
וסולר במזומן: 4.89 ש"ח. מחיר פצצה.
חשוב לציין: מי שממלא פול מקבל קרטיב!! :twisted:
התחנת דלק בפאק סיבל זולה.. לא זוכר את המחיר המדויק
אני מתדלק קבוע כבר יותר מ5 שנים ויש לי כרטיס VIP בסונול כפר יונה ואני מקבל מחיר של 4.90 לליטר סולר באשראי.
תחנת דלק "יעד" בעפולה, ליד השוק הישן.
5.96 לליטר 95.
וקפה חינם על חשבון הבית!
תחנת דלק נוספת נמצאת בכניסה לעפולה , "דיזול" מציעה ליטר בנזין 95 ב 5.97 ש"ח.
דור אלון בטבריה התחילו מבצע של 5שקל לליטר סולר :)
אני חושב שאתר זה יעזור לרבים ממכם.
http://www.delekzol.co.il/
הזינו את מקום מגורכם ומנוע החיפוש יציג בפניכם את התחנות הקרובות אליכם.
אתר טוב אך לא תמיד מעודכן (תעריפים שונים בתחנות ממה שמוצג באתר)
vBulletin® Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.