Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת קיטלוג של רכב מיבוא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

כבר זמן רב שאני מעוניין ליבא אופל GT לארץ, רק חיכיתי לזמן הנכון.

מבחינתי הזמן הנכון הגיע...

אך מטרידה אותי בעיה אחת, הרישום של הרכב כרכב אספנות!

אינני מעוניין שהרכב יהיה רשום ככזה, בעיקר בגלל ההגבלה של הנסיעה בין 7 ל-9 בבוקר והעובדה שאני מעוניין ברכב לשימוש יום יומי.

לכן שאלתי היא, האם ישנה האפשרות ליבא רכב ישן כזה ולא להגדיר אותו כאספנות?

או שאפשרות היחידה והמוחלטת ליבא רכב כזה בהגדרה, היא להגדיר אותו כאספנות?

פורסם

הנושא נדון כאן מספר פעמים בעבר.

האפשרות היחידה והמוחלטת ליבא רכב כזה, היא להגדיר אותו כאספנות.

משרד התחבורה לא מוכן לאשר ייבוא רכבים משומשים לארץ מעל גיל שנתיים (או ארבע, אם אתה תושב חוזר). הם לא מוכנים להתיר ייבוא שיכול להגדיל את הגיל הממוצע של צי הרכב בארץ, מסיבות של בטיחות, זיהום וכו'. החריג היחיד לכך הוא רכבי אספנות, מתוך ההנחה שהרכבים האלו משמשים לתחביב בלבד ולא כרכבים יום-יומיים.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...