Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי חלקים מאנגליה מאדם פרטי, דרך אתר אי ביי. המשלוח נעשה דרך חברת royal mail , לאחר כשבוע כמו תמיד, קבלתי את המשלוח בדואר בארץ(משלוחים קטנים), אך משום מה החבילה השנייה לא הגיעה, עבר כמעט חודש ימים. שני החבילות יצאו מאנגליה באותו היום, היום קבלתי מייל מהמוכר לפי בקשתי, שמסר לי את tracking numbers .

כיצד אני מברר מה עלה בגורל החבילה?

תודה לעונים שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
כנס לכאן:

http://www.royalmail.com/portal/rm/track;jsessionid=XX0DPSH0EHJ5OFB2IGEUNZQUHRAYUQ2K?catId=22700601&gear=authentication

תקיש במשבצת הלבנה את ה- TRACK NUMBER ולחץ על TRACK ITEM ותוכל לעקוב אחר

הפריט.

קבלתי רק ספרות, בלי אותיות לפני ואחרי?

פורסם

כנראה שלא. לפי מה שרשום המס' צריך להיות מורכב משתי אותיות בהתחלה, שתי אותיות בסוף ותשעה מספרים ביניהם.

בכל אופן לפי מה שאני מבין מהאתר יש כמה שיטות לשלוח דרכם דואר לחו"ל.

אתה צריך לברר עם המוכר באיזה שיטה הוא בחר לשלוח את זה ולפי זה נוכל לדעת.

פורסם

יכול להיות שחבילה אחת נשלחה דרך הים ואז זה ייקח עוד חודש בערך..

גש לסניף הדואר המקומי עם המספר שם יכולים לברר לך טוב יותר מה עם החבילה שלך.

פורסם

בדקתי כרגע את החבילה שכן הגיעה לארץ דרך אותה חברה, לפי ההוראות של אתר royal mail כיצד למצוא את tracking numbers ואכן רשום על החבילה רק ספרות בלי אותיות.

פורסם

אם זה עוזר לך, אני באותה בעיה בדיוק.

הזמנתי חבילה גדולה עם חלקי פלסטיק ל205 שלי, ושום דבר לא הגיע. המוכר בירר מול חברת המשלוח - הם אמרו לו שיתחילו לברר אם החבילה לא תגיע עד ה 31 לחודש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יכול להיות שהחבילה מתעקבת בבידוק בטחוני או במכס.

קרה לי עם דיסטריבוטור + מודול שהזמנתי (מיותר לומר כמה שמין חפץ מתכתי גדול עם חוטי חשמל שיוצאים ממנו נראה מפחיד...)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

עדכון, פניתי לשירות לקוחות של דואר ישראל, לאחר המתנה של 40 דקות על קו הטלפון :twisted: הופנתי למוקד EMS הם כמובן דרשו ממני את מס' החבילה עם אותיות לפני המספר ובסופו. הסברתי להם שלא קבלתי מהמוכר אותיות רק ספרות, לאחר טלפונים נוספים הודיעו לי מרשות הדואר שכנראה החבילה נשלחה בדואר אוויר רגיל בלי אישור מסירה ואין אפשרות לעקוב אחר החבילה ..:evil: . האפשרות שקיימת כרגע, על פי נוהלי רשות הדואר , עליי להגיש בקשה לבירור בכתב, בתקווה שאוליי אדע מה עלה בגורל החבילה.

פורסם

אומם החבילה שלי נשלחה בדואר רגיל(גם מאנגליה) ללא מספר, אבל היא נתקעה במכס ללא סיבה יותר משלושה חודשים! ללא שום הודעה מצידם.אני הייתי מחפש במכס..

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

סוף טוב הכל טוב, כנראה אנשי המכס קראו את השרשור הנ"ל ושלחו את החבילה מהר מהרגיל. היום בשעה טובה החבילה הגיעה אליי בדואר, כמובן עם חותמת של המכס :-Dחותמת פטור ממכס :-D רציתי להיתייעץ, ברצוני לשלוח מכתב חמור למכס באיזה זכות חוקית מעכבים חבילות, בלי ליידע את בעל החבילה? האם כדאי להיכנס לכאב ראש הזה?, מהסיבה שלא לעורר את זעמם של אנשי המכס, בכל זאת החבילה בסופו של דבר הגיעה פטורה ממכס.

פורסם

אני מתעלק על השרשור,

אני מעוניין להזמין מחו"ל חלפים (מארה"ב).

האם יש איזה שרשור שעוסק בנושא, חיפשתי ולא מצאתי שום דבר.

האם עדיף לי להזמין מהאתר הביתה, או לביתו של קרוב שגר גם כן בארה"ב ושהוא ישלח לי הביתה?

• 14 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...