Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הרכב שלי יצא לאחרונה מפחחות (עדיין עוד לא סיימתי: יש עוד לסדר פגושים, בקליוט חדשות, פינות פגושים, התקנת פנס ערפל אחורי וכל מיני ריג'קטים קטנים בצבע)

רגע לפני שאני מתחיל - ככה זה נראה מאחורה. ללא פסים זוהרים.

ביום שישי שעבר עצר אותי שוטר (בדיקת רישיונות שבמקרה שם לב לחוסרם של הפסים) שקנה את הסיפור שהרכב יצא מפחחות ועוד לא סיימתי להרכיב אותו, וגם ביום שני שעבר (פסים זוהרים) עצר אותי אחד אחר שויתר לי כי פיאסטה 86' היה הרכב הראשון שלו, לא נראה לי שזה יעבוד בפעם השלישית... מן תחושת בטן שלי.

אני יודע שפיאסטה 89' היא לא רכב קלאסי, אבל השאלה שלי מופנת לאנשים עם מכוניות טיפה יותר ישנות ושרוטים לא פחות ממני (בעיקר חיפושאים) - מה אני עושה עם הפסים הזוהרים? איך אני שם אותם על הרכב מבלי לפגוע בצבע (ושאני אוכל להסיר אותם במפגשים וכיו"ב)

תודה מראש,

עידן.

בתמונה:

חלקים שנקנו במהלך השבוע: פגוש אחורי חדש, פגוש קדמי חדש (ששוכב על המושב האחורי), ושתי בקליוט חדשות. יאמי! :yum:

מפגש 7.jpg

מפגש 5.jpg

DSCN6380.JPG

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נופל, ניגנב ולא רציני...אני עדיין חושב שהדבקה נכונה של המדבקות, על הפגוש או על דופן הרכב למרות שאינה מושלמת היא משהו שניתן לחיות איתו.....הלוואי והיתה אופציה אחרת....הירהור,:idea: אולי ניתן לשנות את החוק לגבי רכבי אספנות?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הפגוש האחורי שקניתי הוא ללא החורים לפס קישוט האפור (ראה תמונה) משמע פס הקישוט "עף" (לצערי הרב, ולצערם של חנות חלפים ידועה ברחוב המסגר שאיבדה לקוח עקב יחס מזלזל ומשפיל)

כנראה לא יהיה מנוס אלא מלהדביק עליו.

תודה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

שאלה בנושא

אם אני שם אור ברקס בשמשה האחורית זה פותר אותי מהפסים האלו ?

ואם בבקליות יש מחזירי אור עדיין צריך אותם ?

ומי גונב פסים זוהרים ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
שאלה בנושא

אם אני שם אור ברקס בשמשה האחורית זה פותר אותי מהפסים האלו ?

ואם בבקליות יש מחזירי אור עדיין צריך אותם ?

ומי גונב פסים זוהרים ?

מי שגונב את ה-ל של מורי נהיגה...ילדים, ואנדליסטים ומשועממים, או סתם אחד שרוצה לוודא שהמקרר שלו מוגן מתאונות...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שאלה בנושא

אם אני שם אור ברקס בשמשה האחורית זה פוטר אותי מהפסים האלו ? לא.

ואם בבקליות יש מחזירי אור עדיין צריך אותם ? כן.

ומי גונב פסים זוהרים ? גנבים.

פנס בלימה נוסף חובה משנת המודל 1994.

פסים זוהרים בגודל 40X5 חובה עד לשנת המודל 1996.

מכאן שמי שרכבו יוצר בין 1994 ל-1996 חייב בשניהם (ותודה למשה אזולאי על המידע מהשירשור הזה, שאפשר היה למצוא ע"י חיפוש :evil: ).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אין ספק שצריך לשים פסים זוהרים.

הבעייה עם ההדבקה, שכאשר הפס מתבלה, אז נשאר על הפגוש / פח שאריות דבק.

אולי לקנות מגנטים רציניים יותר מאלו של המקרר, את הפסים להדביק לפיסת פח בדיוק בגודל הפס הזוהר,

ואת הפח להצמיד עם נניח שני מגנטים לכל פס, לרכב.

מורן.

פורסם

מצטער על התגובה הקודמת שככל הנראה נמחקה... קראתי את השרשור ומה שכתבתי נכתב לפני...

בכל מקרה עידן עדיף שיגנבו אותם מאשר שתקבל קנס או הורדה מהכביש!

מקסימום תוריד אחרי כל נסיע ותשים לפני כל נסיעה! זה הפתרון הכי טוב!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הצמדת פסים זוהרים היא חובה חוקית, והפורום הזה לא יהיה במה לרעיונות של "איך לתחמן את החוק ולהישאר בחיים".

אם למישהו יש עוד כמה רעיונות כאלו, הם ימחקו.

עד כאן כמנהל הפורום.

רכב אספנות חייב בפסים זוהרים, ולטעמי האישי זהו חלק מהאוטנטיות של רכב ישן, שמזכיר לנו (לטוב ולרע) את התרבות המוטורית שהיתה כאן לפני עשרות שנים.

אם אתה לא רוצה להדביק אותו על הצבע, תדביק על הפגוש. אפשרות נוספת, שאני בחרתי בה: להכין פסים מאלומיניום בגודל של הפסים הזוהרים, להדביק את הפסים עליהם, ולתפוס אותם עם זרוע מפח מתחת לפגוש. דוגמא בתמונה המצורפת (ולפני שאיזה ליצן יתייחס למספרי הרישוי - הם הושארו גלויים באישורו של בעל הרכב).

auto203_3.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני מציע לכל מי שיש לו נגישות לפסים זוהרים, לקנות איזה סטוק קטן.

יבוא יום ובפורום אספנות יפתח שירשור "איפה משיגים פסים זוהרים?" בו יתלוננו שאי אפשר למצוא את הפריט הזה שכל כך אותנטי לרכב ישראלי מהתקופה, ממש כמו רדיו תדיראן, סוכך שמש כחול, מדבקת נהג זהיר (יש לי חדשה מ 1978 מחכה להדבקה), וכו.

נמרוד

פורסם

קובי עם כל הכבוד לחוק, הוא לא תמיד צודק. לפי החוק צריך לנסוע 90, מישהו באמת נוסע 90?

נמחק - כתבתי משהו קודם, והתכוונתי לכל מילה. תכתוב כאן מצידי שהחוק מטומטם - אל תסביר לאנשים איך לעבור עליו.

אתה מוכן להסביר לי למשל מה השוני בדיוק בין פיאט אונו שנת 96 לפיאט אונו 94? רמז הפנסים זהים ב100 אחוז, אבל אחת מחייבים בפסים זוהרים ושנייה לא, ממש חוק שאי אפשר בלעדיו.

ROOONEEYY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...