Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי פג'ו 404

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן ניתן למצוא מצתים לרכב הנ"ל? ואיזה מצתים מתאימים לו?

כמו כן כמו שראיתי צריכים מפתח מצתים מיוחד היכן ניתן להשיגו? יש לי מפתח מצתים רגיל ולא הצלחתי איתו.

תודה.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם

עד לפני כמה שנים היו הרכבים הפופלארים ביותר בעזה, לא מומלץ להגיע לשם אישיית אבל.... אני אישיית היית בודק במוסך המרכזי של פג'ו לגבי אפשרוית-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שלום.

הפלג המקורי שמתאים הוא N9Y שים לב RN9Y הוא מתאים רק לפזו' אם הצתה אלקטרונית שבספק אם יש לך. אתה יכול גם להשתמש בפלג מתוצרת NGK BP6ES .

המומלץ הוא צמפיון.

לגבי בוקסה פלגים אם היית מאזור המרכז הייתי יכול להשאיל לך.

אני מאמין שניתן להשיגו עדיין בחניות כלי עבודה ותיקות.

אגב אם אתה צריך יש לי מלאי גדול של חלקים לרכב הזה.

חלקי מנוע [הכול] חלקי פרונט הרבה מאוד כולל דסקיות ועוד ועוד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
בני שלום

מחפש חלקים 0507558868

נעם גלזר אתה פה?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

מצתים הולכים לפי שנת הרכב ויותר מדויק דגם מנוע לכן עד שנת 64 L87Y ולאחר מכן N8-9Y לגבי כלי, "שוורץ " ביצחק שדה או ב"בור" או בכל חנות כלים טובה .

אודי.

• תוכן חדש...