Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים, החלום של אבי הוא אל קאמינו, הוא אוהב את כל המודלים כך שלא משנה המודל, עדיפות לישנים יותר, אני רוצה להפתיע אותו עם אחד כזה ונשפץ אותו ביחד, אם מישהו ראה או שמע על אחד כזה למכירה במצב הגיוני וכמובן במחיר הגיוני אשמח לשמוע, תודה רבה וסופשבוע נעים!

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

זכורה לי אחת שנמצאת בסביבת איצטדיון בלומפילד קרוב לתל כביר היא מונחת לה שם ,ממבט חטוף נראית שלמה מצב לא ברור... ,עוד אחת אני זוכר בהרצליה במקום שלא עברתי בו כבר די הרבה זמן- לפרטים נוספים אתה מוזמן בה"פ

פורסם

במושב בן זכאי, באחת החצרות עומדת אחת (תשאל מי זה "אבי אור" החשמלאי).

ביציאה מיפו לכיוון אבו כביר ואיילון, מצד ימין, עומדת אחת על גג של בנין, דווחה בעבר בשרשור העתיקות בדרכים.

בנס ציונה, בכיכר הכניסה לפאוור סנטר, עומדת אחת בצבע לימון ירוק (נצבעה השנה) ומשמשת כשלט הכוונה לעסק של בעליה בסביבה (זגג רכב). הרכב נוסע באופן יום יומי.

בלוח של קלאסיקר וביד 2 היו עוד שתי מכוניות נוספות לפחות.

בלוח של האתר הזה, פורסמה לא מזמן אחת נוספת.

בצע חיפוש בפורום זה, יש הרבה מידע, תצפיות ודיווחים.

בהצלחה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

תודה רבה חברים, אם אפשר מספרי טלפון או מידע טיפה יותר ממוקד זה מאוד יעזור לי כי קצת בעיה בשבילי לנסוע מטבריה עד נס ציונה או משהו ובסוף הבעלים לא ירצה למכור, בכל אופן תודה רבה חברים.

התקשרתי לבחור מקלסיקאר לפני חודשיים בערך ויש בעיה עם הרישיונות של האוטו.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
זכורה לי אחת שנמצאת בסביבת איצטדיון בלומפילד קרוב לתל כביר היא מונחת לה שם ,ממבט חטוף נראית שלמה מצב לא ברור... ,עוד אחת אני זוכר בהרצליה במקום שלא עברתי בו כבר די הרבה זמן- לפרטים נוספים אתה מוזמן בה"פ

אתה מתכוון לזאת שמונחת לה על קונטיינר במגרש פירוק בדרך בן צבי כשנוסעים לכיוון מזרח? (ממש אחרי הטאבון והמסעדה)

אני ראיתי את זאת: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php? p=857498&highlight=%F7%EE%E9%F0%E5#post857498 לפני חצי שנה. כדאי להתקשר ולבדוק כי אולי עדיין אקטואלי.

אסף

פורסם

בכניסה לישוב חופית סע על הכביש הראשי תראה אחת כזו בתוך חצר בצד ימין בצבע לבן רואים אותה ברור מהכביש

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
תודה רבה, אבל איני רואה שום מספר על מנת ליצור קשר...

054-6770332

המספר רשום באחת התמונות...

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

חברים תודה רבה לכולכם, מקווה באמת לאתר לי אחת כזאת, אם יהיו עידכונים אני יפרסם.

שוב תודה רבה חברים!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתה טברייני? היתה אחת נוסעת בבית שאן, חומה, בלי ריפוד בדלתות, היתה שייכת למישהו שעבד בשדות של הקיבוצים בסביבה. איזה קבלן.

פורסם

כנס לאתר הרכב קלאסיק קאר ותראה בעמוד הבית בצד שמאל מישהו בדיוק מוכר אל קאמינו 76 5.7 ליטר

יש תמונה שלה הרכב נראה בתמונה בצבע צהוב,תלחץ על התמונה שתקבל שם את כל הפרטים של בעל הרכב ותתקשר אליו

מקווה שעזרתי בהצלחה

אין כמו קמארו עצבנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...