Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגל המצב או "אחרי המצב"

הכניסה בשבת מחר (25.8.06) ובשבת הבאה (2.9.06) בחינם.

זה כולל גם את כל שאר המוזיאונים והתערוכות שבמתחם.

ב2.9 למי שרוצה לתרגם את זה חד משמעית לאירוע משפחתי, יהיה גם הפנינג לילדים (מתנפחים וכיו"ב) גם כן בחינם.

ביקרתי שם בשבוע שעבר ונהניתי מכל רגע.

מצורפות תמונות של חלק מ40 המכוניות שנמצאות במקום.

ראוי לציין את הציורים הריאליסטים של מיקי קרני שניצבים כמעט ליד כל דגם וגם את משאבות הדלק, פריט יחודי.

(להנהלת הפורום, לא הסרתי מספרים, היעוד של המכוניות הוא תצוגה לציבור הרחב, המספרים הם חלק בלתי נפרד מהמוטיב ומגאוות המוזיאון - שכל המכוניות נסעו בעברן בכבישי ישראל)

BUGATTI.jpg

fuel.jpg

JAGUAR240.jpg

JAGUAR.jpg

ROVER.jpg

SABRA.jpg

פורסם

אה, ולמי שתוהה - ה"בוגאטי" היא לא מה שהיא נראית.

מדובר על רכב קיט, על בסיס אופל אם אני לא טועה.

בכל מקרה - רכב יפהפה.

פורסם

איפה זה נימצא? ואיך מגיעים לשם?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• אחראי פורום
פורסם

פארק תעשייה תפן, צפונית לכרמיאל.

מכרמיאל עולים צפונה לכיוון מעלות, הפארק נמצא ממש על הדרך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
איפה זה נימצא? ואיך מגיעים לשם?

כתובת

ת.ד. 1 מגדל תפן 24959 .

על כביש מס’ 854 בין כרמיאל למעלות.

טלפון

9872977-4-972

9872940-4-972 פקס

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

"מבאיס לי את הצורה" המוזיאון הזה.

ערב רב של מכוניות, ללא שום קשר רעיוני או אחר בינהן.

רמת השיפוץ לא מרשימה, ובוודאי לא ראויה למוזיאון (וזו הרי יומרתו של המקום).

הן מונחות בתוך אולם גדול, רובן ללא כל טקסט שמסביר מי הן, מה הן, ומדוע זכו להימצא בתצוגה.

אצל המעטות שזכו לקבל כיתוב הסבר, ניתן למצוא שגיאות כתיב ושגיאות בנתונים.

אין אוויר בגלגלים של חלקן, מתחת לאחרות כתמי שמן מאטמים שהחלו לנזול אחרי שנים של הזנחה.

כשביקרתי, לא היה איש מטעם המוזיאון בנמצא. סתם, מגרש חניה מקורה של מכוניות ישנות.

נכון, מדובר במיזם פילנטרופי (כמעט. יש דמי כניסה לא גבוהים) של אדם פרטי, ובכל זאת, אם מקימים מוזיאון לרכבי אספנות, אז עד הסוף. כפי שזה עשוי כאן, חובבי רכב כמוני נשארים עם טעם מר אחרי הביקור.

כואב הלב. הייתי מוכן לטפל בהן בהתנדבות. ואף הצעתי לעשות כן למחרת הביקור, בשיחת טלפון. אמרו "תודה, אך אין צורך..." :-(

פורסם

הייתי ומה אני אומר לכם, אכזבה גדולה, רוב המכוניות שם עומדות מסכנות,כמו פסל ללא כל שימוש, השיפוץ הוא לא ברמה מקצועית כלל, אני בספק אם בכלל חלק קטן מהם יכולים להניע בכלל,כמו שאמרתי, הולכים לראות פסלים ולא מכוניות.

יש פוטנציאל אך הוא לא ממומש.

חבל.

פורסם
לרגל המצב או "אחרי המצב"

הכניסה בשבת מחר (25.8.06) ובשבת הבאה (2.9.06) בחינם.

זה כולל גם את כל שאר המוזיאונים והתערוכות שבמתחם.

ב2.9 למי שרוצה לתרגם את זה חד משמעית לאירוע משפחתי, יהיה גם הפנינג לילדים (מתנפחים וכיו"ב) גם כן בחינם.

ביקרתי שם בשבוע שעבר ונהניתי מכל רגע.

מצורפות תמונות של חלק מ40 המכוניות שנמצאות במקום.

ראוי לציין את הציורים הריאליסטים של מיקי קרני שניצבים כמעט ליד כל דגם וגם את משאבות הדלק, פריט יחודי.

(להנהלת הפורום, לא הסרתי מספרים, היעוד של המכוניות הוא תצוגה לציבור הרחב, המספרים הם חלק בלתי נפרד מהמוטיב ומגאוות המוזיאון - שכל המכוניות נסעו בעברן בכבישי ישראל)

מישהו יכול לספר לי מה המצב?....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מישהו יכול לספר לי מה המצב?....רן

המצב כבר הפך לחצב.

ומי שלא מאמין מוזמן לבקר בהר נפוליאון ברמת גן שם כבר פורחים החצבים ומבשרים, מעט מוקדם, שעוד מעט יבוא הסתיו. (וזה אחרי הביקור במוזיאון תפן שנפתח חינם לרגל תום המלחמה והחזרה לשגרה).

• תוכן חדש...