Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה הסטורית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו מכירים את הארוע השנתי הגדול בביוליי שבדרום אנגליה. הארוע מתרחש באחוזה של משפחת מונטגיו

(לורד מונטגיו אוף ביוליי)

אז השאלה היא,מה הקשר של לורד מונטגיו ולפרט מאד חשוב בתולדות חברת רולס רויס?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

המאהבת של הלורד היא המודל של האישה בחזית.

לא ?

אגב, הרכב שנמכר לארצות ערב נמכר ללא הגב'. חבל, היא אחת האטרקציות, לא ?

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם

מונטיגו הזמין פיסלון שיעטר את הרדיאטור של ה silver ghost שלו. הפיסלון היה של האהובה הסודית שלו אלינור טורנטון. מאוחר יותר רולס רויס ביקשו מאותו אומן שהכין את הפיסלון עבור מונטיגו לעצב עבורם פיסלון והוא עיצב את ה Spirit of Ecstasy .

כולנו מכירים את הארוע השנתי הגדול בביוליי שבדרום אנגליה. הארוע מתרחש באחוזה של משפחת מונטגיו

(לורד מונטגיו אוף ביוליי)

אז השאלה היא,מה הקשר של לורד מונטגיו ולפרט מאד חשוב בתולדות חברת רולס רויס?

פורסם

היא מצאה את מותה על ספינה בשם SS Persia בדרך להודו. הספינה נפגעה על ידי טורפדו גרמני.

יפה!!!

ומה היה הקשר של הגב' וארץ הפרסים?

פורסם

שניהם היו, ועוד הם אוחזים ידיים שקעה לה הספינה, אויי כל כך מטלטל.... אחד הדוודים שהתפוצף למעשה הציל את חייו של הלורד, כתוצאה מההדף הוא נפלט וניצל....

למה יש לי תחושה שחוזרת שממאהבת נפטרים בצורה כזאת או אחרת...

הסמל על הגריל למעשה מוקדש לאהובה האבודה

הסיפורים המתובלים כמובן לא פסחו על הבן הברון מונטגיו , הוא נאסר בעוון התהוללות "הומואית" אבל דרש זיכוי מוחלט והכחיש את הדבר.

אני מתכוננת לבקרו בעוד שבועיים, ביריד החלפים והמוזיאון המוטורי המדהים ובכלל באזור הNEW FOREST האגדי

אירית

פורסם

עליה חיברו את השיר של רחל אטאס, "שתתפוצץ, זוהי סיסמת החוג הנוצץ"?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
עליה חיברו את השיר של רחל אטאס, "שתתפוצץ, זוהי סיסמת החוג הנוצץ"?

אני לא חושב שבשכונת חיים ראו רולס רויס. אפילו לא את הפסלון ...:-D

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם
יפה!!!

ומה היה הקשר של הגב' וארץ הפרסים?

אני חושב שיש לשאול גם כן מה הקשר של כובע הגברת לאווז מת...

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
  • תוכן חדש...