Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעשה שהיה כך היה:

לאחר יום עמוס וגדוש בנסיעות אמש, ולאחר שעברנו סופי ואני טסט במכה הראשונה, וסבב החברים ההכרחי,ונסיעה בהביתה, בירידה לארמון הנציב כבה המנוע, חיש קל מפרקים המגן מורידים מכסה צד, והתקלה מתגלה במלוא הדרה, המכונאי שכיוון לי את הקרבורטור שכח לסגור את ניפל הפלאג והחוט קפץ...ועכשיו אין ניפל ואין אפשרות להחזיק את החוט....אילתור קטן עם אזיקון וממשיכים הביתה... פרשנו שנינו לשנת לילה, לא לפני שטלפון בהול הקפיץ אותי לעבודה מהחופשה...0550 למחרת אני כבר ליד סופי, כמה מכות קיק מעירות אותה מהתרדמת העמוקה והופ מפמפמים לעבודה, הכביש ריק המנוע מושך והחיוך לא נמחק...קצת לפני מגדל דוד הופ המנוע כבה...המחשבה הראשונה...החוט עוצרים מלבישים הפעם בורג מתאים שהכינותי מראש, מכת קיק המנוע מפמפם נוסעים מטר שניים ושוב נתקעים...בקיצור ממגדל דוד עד למגרש הרוסים 45 דקות איחור ראשון מזה 18 שנה...ואין פתרון לבעייה...סוף המשמרת מניעה ושוב נתקעת אחרי מטר או שתיים...לאחר שהתיאשתי מלנסות ולאתר תקלה במערכת החשמל,(בצד הכביש, חום אוגוסט) החלטתי להגיע לקרבורטור לבדוק סתימת דלק...מפרק את טנק הדלק ו....משהו מוזר, אני עדיין לא בטוח... פותח מכסה דלק....והמיכל ריק....את צליל המכה שנתתי לעצמי על המצח שמעו בצפון....מסתבר שלמרות חסכנותה הידועה של הווספה 2 ליטר דלק לא מסוגלים לעבור שישים ק"מ....אחרי התידלוק שבנו בנסיעה הבייתה....מעניין מה היא חושבת עלי עכשיו....פדיחות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הי

אני מניח שכעת גם היא יודעת

את מה שאנו כבר יודעים מן זמן ... :lol:

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ההדחקה בנושא התדלוק יעילה, אבל רק לטווח הקצר.

לפני כחודש בקירוב, בדרכי לעבודה, אני נוסע על איילון דרום (בקטע שבין דב-הוז לשדרות משה דיין), אני יודע שאין לי הרבה ליטרים במיכל, ואני נוסע רגוע, מבטיח לעצמי שכל הטיפים יוקדשו לדלק, אבל ברגע שאני מגיע לעיקול הזה... העיקול המקולל, אני מוריד מחמישי לשלישי, מדביק דוושה וצובר תאוצה על סל"דים גבוהים, פתאום, באמצע הסיבוב, הרכב נכבה, ניסיונות לשלב להילוך ולזורק לא עוזרים ואני נתקע באמצע העיקול עם פח על ארבע גלגלים, לא יותר מזה.

בקיצור, הליכה של כמעט ק"מ וחצי לכל כיוון עד פואבלו אספניול כדי לקחת דלק בג'ריקנים (עשיתי את זה כשלושה פעמים. עם בגדי עבודה...), טלפון לאבא שיבוא עם המאזדה לגרור את האוטו בעלייה המעוקלת, חיבור לכבלים תוך כדי תמרונים לסובב את המאזדה נגד כיוון התנועה, כמה פמפומי צ'וק למלא את המשאבה והצינורות בדלק והרכב נדלק מחדש.

מאז אני מקפיד שיהיה לי לפחות לפחות 8 ליטר במיכל הדלק. לא סומך על טיפים.

הנזק? עייפות. זיעה (5 בצהרים בשמש הקופחת), מכנסי עבודה שהלכו לפח, טרטורים מיותרים ועוגמת נפש, זה עוד לפני שדיברתי על הנזק לקרבורטור. לא שווה בכלל.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

מאחר וחמורים יש גם באיטליה, לוספה יש ברז דלק עם מצב רזרבה.

הקפד בתחילת נסיעה להרים אותו כלפי מעלה (תשעים מעלות נגד כוון השעון) ולא לצד השני (מאה ושמונים מעלות). כשיגמר לך הדלק והיא תתחיל לקרטע - תסובב לרזרבה, ותמשיך בנסיעה עד לתחנת הדלק.

נמרוד

פורסם
מאחר וחמורים יש גם באיטליה, לוספה יש ברז דלק עם מצב רזרבה.

הקפד בתחילת נסיעה להרים אותו כלפי מעלה (תשעים מעלות נגד כוון השעון) ולא לצד השני (מאה ושמונים מעלות). כשיגמר לך הדלק והיא תתחיל לקרטע - תסובב לרזרבה, ותמשיך בנסיעה עד לתחנת הדלק.

נמרוד

אז זהו שאין....ולכן אני ברזרבי תמידי עד להרכבת המיכל החדש שישופץ כשיהיה לי הכלי המתאים...(לא מה שאת חושבת אירית, את זה יש.....)-אגב אם יש למישהו ברז ספר אשמח לשמוע-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אהההה לכולנו קורה.

גם לי קרה, לילה אני חצי לילה על הרכב עם חבר, מרכיבים ספייסרים, הגלגל האחרון, הבורג האחרון, בורג בטחון שמסרב להיפתח! טוב אין מה לעשות ואני לא אסע עם ספייסר רק בצד השמאלי של הגלגל, הוחלט להסיר אותו וזה אחרי המון נסיונות לפתוח את הבורג בטחון (שבסוף נפתח במוסך ע''י ריתוך), טוב אין מה לעשות, יש ספייסרים מאחורה, אין מקדימה, 3 בלילה + ויוצאים לסיבוב! שכחתי שהכבל של מד הדלק התרופף, יודע שיש קצת דלק נוסע לבדוק את הרכב... נוסע נוסע והרכב דופק כמו שצריך, באחד המקומות פשוט נכבה ואני נזכר ש... שהרע מכל קרה! נתקעתי עם הרכב!

טוב זה עוד ירידה, בגלגול מגיע לרחוב של הבית, חבר דוחף את הרכב לחניה!

לא ישנים כל הלילה, 4 וקצת בבוקר התחנת דלק נפתחת ונוסעים למלות כמה מיכלים (נוסעים בגטס של חבר) חוזרים, נסיונות הנעה שמעירים כמה שכנים, הקרבורטורים אחרי שכוונו יוצאים מכלל כיוון ובסופו של דבר ניקול (יש לה שם) הצליחה להניע! אני שמח והכל, שטיפת הרכב ונסיע לאירוע לאשדוד.

הנזק? המון המון עצבים! צריכת דלק בשמיים עקב קרב' לא מכוונים!

קיצר הזלזול בשאריות הדלק עושה רק רע! אל תגיעו לרזרבות!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

רן גם אני הצטרפתי היום לממונעים על 2 גלגלים,סוף סוף...

אבל משום מה עכשיו שהכל חוקי זה כבר לא אותו הכיף:shock:

נראה לי אני אסע עם מנורת וינקר שרופה בשביל העקשן:twisted:

:mm_tongue

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אין כמו להעביר ברז דלק תוך כדי נסיעה.

יש לזה תחושה של "שיתפוצץ העולם".

תקן מה שאתה צריך לתקן.

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם

אין כמו להעביר את הברז דלק תוך כדי נסיעה במהירות של 100 ++ על ה-EN! ולדעת, שעד לתחנת הדלק הקרובה יש יותר קילומטרים, ממה שרזרבי אמור להספיק. ובכ"ז להגיע! :-D

ועוד יותר- אין כמו להיתקע עם ה-1100F (שאין לו ברז, יש לו רק מד) כחצי קילומטר מתחנת הדלק, ולדחוף את הטנק הזה (כ-250 ק"ג ללא דלק) עד לתחנת הדלק!:lol: ככה שאתה בחברה טובה, אין לך מה לדאוג!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

את האמת- על חוסר התיאבון 1100F באמת אף פעם לא התלונן! טוב, שיהיה לו לבריאות!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...