Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מירוץ מספר ארבע עשרה העונה ואנחנו ממש קרוב אלינו , איסטנבול-פארק , טורקיה .

מסלול מודרני שנחנך בשנה שעברה והרבה מהנהגים פשוט אוהבים אותו .

מדובר במסלול מרוצים שנועד לנהגים וכאלו שאוהבים לנהוג עם פניות מהירות ומאתגרות .

ביום ראשון יעשו הנהגים 58 הקפות שהם כ-309 ק"מ .

בשנה שעברה זינק קימי רייקונן עם המקלארן מעמדת הפול-פוזישן וניצח במירוץ .

turkish.gif

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

וממש לפני שהאקשן במסלול מתחיל ננצל את הזמן לעידכונים מה-3 שבועות האחרונים , מאז הונגריה .

הונדה , לאחר הניצחון המדהים בהונגריה מול עיניים ישראליות.., החליטו להמשיך לעשות סדר בקבוצה וממשיכה את הזזת האנשים שאחראים על תפעול הקבוצה בפועל .

ג'ף וויליס , למעשה מי שמריץ את הקבוצה בסופי השבוע הסכים עם הבוסים ביפאן על עזיבה של הקבוצה באופן מיידי , את מקומו כנראה יתפוס היפאני נאקמוטו ,שהיה מאז המירוץ בקנדה "הסגן" שלו מטעם ההנהלה .

ג'נסון באטון מאד מקווה בסוף השבוע הזה לחזור על ההופעה המשכנעת ביותר שלו מהונגריה ומקווה שהשינויים בקבוצה לא ישפיעו עליו או על המכונית .

דובי

1.jpg

פורסם

אצל רנו , פרננדו אלונסו , שפער האליפות שלו הצטמצם ל-10 נקודות , משוכנע שהסיכויים שלו לאליפות עדיין מצויינים וזאת בגלל היכולת שהציגה המכונית , ה-R26 בהונגריה .

לפני פרישתו שם הציג אלונסו יכולת טובה והוא מקווה להמשכיות במסלול הטורקי .

פיסיקלה שפרש בהונגריה , במסלול רטוב , התאכזב מאד ומקווה השבוע למירות טוב יותר ותוצאות טובות בהרבה .

היום יום רביעי , הוא יום מכריע אצל רנו מכיוון שהיום אמורה להתפרסם ההחלטה של ה-FIA בפאריס לגבי כל הסוגייה והויכוחים סביב ה-MASS DAMPERS בין שופטי המסלול וה-FIA .

דובי

1.jpg

פורסם

וואלה , השיכרון של הונגרורינג ושל אימון הראלי גרמו לי לשכוח לחלוטין את עניין ה-MASS DAMPERS .

ובכן , ה-FIA החליטו כי החלק הזה איננו חוקי בעצם ואסור להשתמש בו .

מי שרוצה לקרוא את ההחלטה המסודרת של ה-FIA -

http://www.autosport.com/news/report.php/id/53971

דובי

פורסם

אז מה ההיגיון בכ''א, או איך פתאום הוא הפך חלק מובילי מידי

אם הם הרשו אותו רוב העונה הם פתאום מוצאים איך לבטל אותו

במיוחד שקבוצה שלמה בנתה את המכונית שלה כשהחלק הזה הוא חלק אינטגרלי

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

רוב הלשונות הרעות יטענו שהחלק הפך לבלתי חוקי כי לפרארי יש סיכוי לאליפות.

פרקטיס עוד מעט, נראה מה ההשפעה על הרנו (למרות שאין קשר הכרחי בין האימונים למקצי הדירוג, ובטח לא למירוץ).

פורסם

תראו בהונגריה אלונסו לא השתמש בחלק הזה והתוצאות של מקצי הדרוג שלו וכמו כן גם במירוץ עצמו עד הפרישה לא היו רעות כלל וכלל .

אין כמעט ספק שפרארי משפיעה רבות על הנעשה ב-FIA אם במישרין ואם בעקיפין , בדרך חוקית או שלא , העניין הוא שפרארי ופורמולה-1 אחד הם .

פרארי מאז ומתמיד היו כוח משמעותי וכמובן כוח משיכה רציני לקהל וספונסרים בספורט הזה , גם בימים הפחות טובים שלהם ושל הספורט וכנראה שזה המחיר ששאר המשתתפים נאלצים לשלם , אם ברצון ואם שלא ברצון .

מידת ההשפעה הזו תמיד מזכירה לי איך שהוא את מכבי ת"א בכדורסל...

מישהוא אמר שמעון מזרחי=אנזו פרארי...?

דובי

פורסם

הסתיים מקצה האימון הראשון בטורקיה בחום כבד של -30 מעלות .

רייקונן קבע ממש בשניות האחרונות את הזמן המהיר ביותר , לפני מיכאל שומאכר וג'נסון באטון .

השאלה הגדולה לגבי רנו תישאר בשלב זה בלתי פתורה מכיוון שגם אלונסו וגם פיסיקלה לא הצליחו לקבוע זמנים , לאחר הקפת חימום קצרה החלו הצרות והם יאלצו לחכות למקצה השני .

ב.מ.וו הציגו את נהג המבחן השלישי שלהם , לאחר קידומו של קוביצה , סבסטיאן ווטל , שקבע את הזמן השמיני בטיבו וקבוצת סופר-אגורי העלו למסלול מכונית שלישית עם פרנק מונטניי או איך שכותבים את זה...

דובי

2.jpg

1.jpg

3.jpg

פורסם

החום באיסטנבול-פארק ממשיך לתת את אותותיו ובמקצה השני היה זה פרננדו אלונסו בעימות עם דורנבוס שנבע בגלל החום ותנאי המסלול החלקלק , השניים נסעו אחד ליד השני , נגעו אחד בשני ללא נזק .

סבסטיאן ווטל של ב.מ.וו המשיך ביכולת הטובה שלו וסיים את מקצי האימון עם הזמן הטוב ביותר , לפני פיליפה מאסה וג'נסון באטון .

פנייה מספר-9 היא הפנייה הבעייתית לרוב הנהגים , פנייה שמאלית מהירה ואפילו מיכאל שומאכר פספס מעט ומצא עצמו בחול .

מונטגני של סופר-אגורי מצא את עצמו מחוץ לפנייה הזו 4 פעמים !!!

בשנה שעברה כאשר נכנס המסלול הזה לסבב הנהגים כולם אמרו שזה בהחלט מסלול לנהגים ונהנו מאד מהנהיגה עליו .

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

צודק...

המקור לכך באוטוספורט - Most drivers fell foul of Turn Nine however, a tricky left-hander at the end of the back straight....

והכוונה היא כנראה לפנייה מס'-10 שנמצאת בסוף הישורת האחורית .

הפנייה או הקטע המאתגר במסלול נמצא בקומפלקס 7-8 , קטע שמאלי מהיר שהולך ומתהדק , עם דאבל או טריפל אייפקס .

דובי

פורסם

טעות

פשוט טעות פאטלית של פרארי בזמן ה SC שגרמה לאלונסו להחליף עם שומאכר מקומות בפיטס

היה נחמד ומותח ליראות אותם נלחמים בסוף

בדיעבד מעניין מה היה קורה אם שומאכר היה ניכנס לפיטס ראשון אחרי התאונה של לייוצי ומאסה סיבוב אחריו

או שמאסה היה ניכנס ושומאכר היה עושה עוד סיבב

בכ''א שלאלונסו לא היה מתאפשר לעקוף אותו בפיטס

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...