Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 128

Guest noy007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי לדעת אם פיאט 128 מנוע 1,100 אני חושב זה אוטו נדיר בארץ???

נוי

פורסם

אם היית מבצע חיפוש, היית מוצא הרבה קישורים העוסקים במכונית הזו, למשל כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=503868#post503868

וכבר שאלת את השאלה הזו כאן.

היום הוא כבר נדיר בארץ, כי לא נשארו כמעט. רובן החלידו למוות.

למיטב זיכרוני, האוטו של סבא שלך. אם יש לו ערך סנטימנטאלי עבורך, אז שפץ אותו בכיף. אם לא, קח בחשבון שזהו רכב שיוצר בייצור המוני ואין לו ערך מיוחד בשוק האספנות, לא בארץ ובוודאי לא בחו"ל.

בעוד עשרים שנה אולי יהיה לו ערך, אבל זו לא חוכמה - כל רכב בן חמישים הוא נדיר וקלאסי...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מה שהיה קצת יותר נדיר, זו ה-128 מנוע 1300.

הפנסים הקדמיים היו מרובעים, ומאחור נוספו פנסי רברס. כמו כן העיצוב הפנימי היה מפואר יותר בהשראת ברטוני.

את 6 השנים הראשונות שלי כנהג העברתי באחת כזו...

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

משנת 77' לכל ה 128 היו פנסים קדמיים מלבניים ואחוריים מרובעים.

ה 1300 היתה זהה לחלוטין ל 1100,למעט המנוע כמובן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אם היית מבצע חיפוש, היית מוצא הרבה קישורים העוסקים במכונית הזו, למשל כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=503868#post503868

וכבר שאלת את השאלה הזו כאן.

היום הוא כבר נדיר בארץ, כי לא נשארו כמעט. רובן החלידו למוות.

למיטב זיכרוני, האוטו של סבא שלך. אם יש לו ערך סנטימנטאלי עבורך, אז שפץ אותו בכיף. אם לא, קח בחשבון שזהו רכב שיוצר בייצור המוני ואין לו ערך מיוחד בשוק האספנות, לא בארץ ובוודאי לא בחו"ל.

בעוד עשרים שנה אולי יהיה לו ערך, אבל זו לא חוכמה - כל רכב בן חמישים הוא נדיר וקלאסי...

שאלתי את השאלה הזאת שם, ושם לא ענו לי, בגלל זה פתחתי נושא חדש.

לפי איך שהאוטו נראה בתמונות, יש לך הערכה פחות או יותר כמה צריך להשקיע באוטו שיסע? לפני פחחות? הכל מושלם והאוטו הפסיק ליסוע כי אמא שלי קנתה אותו, לא בגלל שום דבר אחר. זאת אומרת שהאוטו נסע עד היום האחרון עד שאמא שלי קנתה את האוטו.

נוי

פורסם

תלוי כמה זמן הרכב עומד.

בדרך כלל, צריך החלפת פילטרים, שמנים, פלגים, פלטינות, רצועות, צנרת מים גמישה, החלפת נוזל קרור וטיפול רציני במערכת הבלמים (בדיקה של כל הגלגלים, ניקוז והחלפה של נוזל הבלמים, רפידות). תוסיף לזה מצבר חדש, וצמיגים חדשים.

הסה"כ יכול להגיע לכמה אלפי שקלים בודדים, הכל בהנחה שאין "הפתעות" נוספות, כמו משאבת מים גמורה, ציריות, קלאץ' תפוס, או אפילו מנוע תפוס.

אם אתה רציני בעניין, תנסה את מוסך "קובלנץ" במגרשי התערוכה הישנים בת"א. הם מומחים בפיאטים ישנים, ושמחים להתעסק עם פרוייקטים כאלו.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

ידידי היקר קובי, שכח במסגרת השיפוץ, רישוי, והפתעות....גם אם קיבלת את הרכב בחינם קח בחשבון השקעה כללית למצב סביר של 4000 ש"ח ויותר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

השנה...1985 אבא שלי מחליף את ה127 ספורט (שנת 81 צבע כתום) בסיאט רונדה חדשה (1.2) לאמא שלי נמאס מ 3 דלתות.

את הפיאט הוא מוכר לבעלים של הסוכנות המקומית של הסיאט (שהיום הוא סוכן גדול מאוד של טויוטה).

ביינתיים עד שמקבלים את המכונית החדשה, הסוכן מעמיד לרשותינו פיאט 128 חבוטה.

אבא שלי לוקח אותי בלילה למגרש החניה של פארק הירקון ומלמד אותי לשחרר מצמד ועושה איתי כמה סיבובים במגרש החשוך.

אז הראשונה שלי היתה....128 :-D

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...