Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני זמן מה רכשתי ממשהו באיבי גומיה לחלון קדמי לרנו 15 שאני משקם.

מכיון שהמישלוח מצרפת ואנגליה יקר מאוד, החלטתי לבקש מחבר באנגליה להביא לי את החלק. המוכר מאיבי "צרפתי בן אלף ----נות " הסכים לשלוח לי את הגומיה לאנגליה לחבר שלי.

החבר קיבל את הגומיה [אנחנו בקשר יום יומי והוא מגיע לארץ +- פעם בחודש]

היום הגיעו הילדים שלו מאנגליה ובתוך המיזוודה של הילדים הוא הכניס את הגומיה.

עד כאן הכול פשוט וברור. בבוקר אישתו נסעה לנתב"ג לקבל את הילדים וכמובן את המיזוודות.

בערב קפצתי אליה פתחנו את המיזוודה וא היתברר לתדהמתנו שמישהו פתח את המיזוודה, פתח את האריזה של הגומיה [קרטון סגור הרמטי] וגנב את הגומיה. במקום הגומיה הוא הכניס ילקוט גב של הילדים שהיה במיזוודה - פשוט מדהים. על מנת להסיר ספק, המיזוודה עברה שיקוף באנגליה וראו בברור את הגומיה - בדוק. מי שגנב את הגומיה אפילו לא יודע מה היא, אין לו מה לעשות בה ובטח היא כבר בפח הזבל.

בפניה שלנו לחברת התעופה באנגליה בטלפון לא התרגשו ואמרו שיש בעיה בנושא ושהם יפצו אותי.

לא רוצה כסף רוצה את הגומיה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני בתגובה שלך מופיעות מילים חדשות שאינן מופיעות בחתימה!!!:grin:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בני, אם אתה רוצה גומיה יש לי כמה ספייר... באיזה טעם אתה רוצה?

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

מקרה מוזר ומעצבן, לא שזו נחמה אבל אני יכול לספק סיבה אחת סבירה (וודאי יש עוד):

ההיסטריה הביטחונית, במיוחד באנגליה, ובכלל לאחר 9/11, מכתיבה צורת עבודה בעיתית משהו, שמקבלת את חותמת ה"כשר, אבל מסריח".

לאחר הבידוק המזוודה עוברת שיקוף בטחוני שלא בפני הנוסע, במידה והמשקף רואה חבילה שלא ברור לו טיבה, הוא רשאי לפותחה גם אם היא חתומה. לחץ הזמן וכמות המזוודות שמעוכבות ונפתחות יוצר צוואר בקבוק באזור השיקוף, התוצאה היא יצירת "שוק" של מזוודות פתוחות, ריצה למכונות שונות כדי לאמת את התכולה, ובמקרים רבים האריזה חזרה מתבצעת בפזיזות ורשלנות, לא זוכרים מה שייך לאן... כך יכול להגיע תיק לתוך הקרטון, והגומייה... או שנארזה במזוודה אחרת או שהושלכה כאמור לפח.

לא נראה לי שמישהו גנב את הגומייה, ודאי היו חפצים אחרים בעלי ערך במזוודה שקורצים יותר, מה גם שאיזה גנב יארוז את הקופסה מחדש?

הפיצוי היחידי שלך הוא מהר לקנות גומייה חדשה כדי להרגע, ולספק לחברת התעופה את הקבלות על מנת לנסות ולגבות את כספך חזרה.

יצא לי לתחקר לא מעט מקרים כאלו... בהצלחה

פורסם

גם לי קשה להאמין, שמישהו בחר מכל הדברים לגנוב דווקא את הגומיה, ועוד לשים משהו אחר במקומה. זה באמת נראה יותר כטעות של מישהו.

מה עוד, שאם אכן מישהו גנב אותה- אז, סביר להניח, שידע בדיוק, מה זה ולאן זה הולך, אחרת- למה לגנוב משהו, שאין לך מושג, מה זה? -אז, תתנחם בזה, שהגומיה הלכה לרנו 15 אחרת!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בני ל היקר האם אתה בטוח ששלטונות נמל התעופה לא נגעו בזה?? אני אסביר:

כזכור לך ולכולם תפסו חבורת אל קעידה שרצתה לפוצץ מטוסים ע"י עירבוב חמישה חומרים שונים כאשר כול מחבל נושא רק חומר אחד בתיקו ,בנמל התעופה היתרו בלונדון . יכול להיות שכוחות הביטחון חשדו בגומי שאולי זה איזה מסטיק של

חומר נפץ או משהו כזה...זאת סתם השערה שלי...

פורסם

חשיבה מעניינת ביותר, ומה לגבי בעל המזוודה? ככה סתם החליטו לא לעשות לו כלום? יענו הפעם יצאת בגובה נמוך בפעם הבאה ננקנק אותך?

ברגע שנמצא בבידוק חומר חשוד, מאתרים את בעל המטען מיידית, לא פעם מורידים מישהו מהמטוס, במקרה של נזק או העלמות של מטען או חלקו יש לפנות ל Lost & found

אלא אם כן החפץ החסר לא חוקי.....בני? :wink:

אירית

פורסם

מנסיון של למעלה מ-5 שנים כבודק סחורות לטיסה,

אין בודק ביטחוני שיגע בחבילה חשודה ללא נוכחות הנוסע!

או שמחכים לנוסע שיפתח או שמפוצצים.

פורסם

התיאור של להמתין לנוסע ולפתוח נכון היה במידה ומתאפשר.

עם שינוי הבידוק הבטחוני לתצורה טכנולוגית מלאה - דהיינו מכונות מזהות, הנוסעים נפרדים מכבודתם לפני שנבדקה בטחונית. במהלך הבדיקה יש המון חפצים שנראים לא ברורים במכונות, ולפי ההתראה - מטפלים בחבילה.

במקרה שהחבילה נבדקת ליד שערי היציאה,ניתן לזמן נוסע ספציפי, כחריג, לא בשיטתיות. מעבר, מישהו ראה כמות של נוסעים יורדת למעמקי הטרמינל כדי להסביר מה מתריע במזוודה? זה לא ישים, והחוק מגבה זאת.

כל הנ"ל אינו נכון בטיסות של חברות תעופה ישראליות, שם זה עובד אחרת. אני מניח שהטיסה המדוברת לא היתה ישראלית, נכון?

בכל מקרה - לעניין בני, והחבילה. אני מציע כבדיקה משמעותית להשיג (דרך אתר שדה התעופה המדובר) את מספר הטלפון של מחלקת אבידות ומציאות הכללית (מאחר ומדובר בחפץ ללא זיקה לחברת התעופה), ושם לנסות ולברר אם הגומייה נמצאה או נמסרה לידיהם, שווה את המאמץ.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...