Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לאספן המתחיל


ELI172
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד:כמה לעזאזל עולה להביא רכב אספנות לארץ? מי קובע כמה צריך לשלם כדי להעלות אותו על הכבישים הנהדרים פה? והאם יש הגבלה לדגמי מכוניות שונים מלבד הגה בצד שמאל?

בא נגיד שמצאתי ברומניה פיאט 500 ABARTH משוחזרת עד הפרט האחרון ומוצעת לי למכירה ב-1500$.מה אני צריך לעשות כדי להעניק לה חיי מלחמות וכבישים רקובים(מספר צהוב :lol: ).או נגיד שמצאתי באר"הב- 'CORVETTE STINGRAY 64 במחיר של 20,000$ איך אני גורם לה להתגייר?

פורסם

(1)מיסוי רכב ביבוא אישי הוא כ-125%.

(2)המחיר נקבע ע"פ ה"מחירון" שנמצא בבית-המכס.

 

כתובות וטל' של בית המכס תוכל להשיג בקישור הבא:

http://www.mof.gov.il/customs/rechev.htm

 

כמו כן תוכל להעזר במועדון ה-5.

[/url]http://www.club5.org.il

 

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

  • שנה מאוחר יותר...
×
×
  • תוכן חדש...