Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז כמו שדובר בשבועות האחרונים פטר סולברג חתם עם קבוצת סוברו חוזה לשנת 2007 2008 בשביל תשלום צנוע של 10 מילון דולר לעונה ( מסכן שלי) , אני מקווה שנוכל לראות אותו עושה בשנה הבאה את מה שהוא יודע לעשות, ונהנה כולנו. דרך אגב פטר גר בשנתיים האחרונות בשכנות למיכאל שומאכר במונטקרלו, וזה כמובן בגלל המסוי הנמוך שישנו שם, זה לא הפריע לפטר לפתוח בית ספר לנהיגת ראלי בנורבגיה לילדים, הוא גם מטיס לפעמים קבוצות של מעריצים שלו לתחרויות שונות, היום ישנה קבוצת מעריצים שלו פה בנורבגיה שעברה מזמן את ה 50 אלףףףףףףףףףףףף, אז תפנטזו והמשיכו לנסוע בזהירות כמובן

זלמו דגן נורבגיה יש סרטן מהאירוע במידה ומישהו מעוניין תגידו

פורסם

אם תוסיף את הנזקים שהוא גורם לרכבים זה יהיה הרבה יותר.

זה כמובן בציניות.

סולברג נהג מצויין וחבל מאוד שהוא לא מסתדר עם המכונית (ולהיפך).

בשלב מסויים נראה היה שהוא ולואב יהיו הנהגים הדומיננטיים בעתיד של הראלי אבל לא כך וחבל.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
"לא מגיע !" , נהג מאוד מוכר.

אני לא יודע אם לזה התכוונת אבל בכל מקרה הוא הגיע. אני מדבר על זה שנהג באיבו.

to finish first first you have to finish

פורסם

היו 3 נהגים שנהגו על איבו בתל עדשים - שלושתם גרים, חיים ועובדים בארץ (שניים מהם סיימו על המדרגה הגבוהה בפודיום).

שמר התכוון לכך שסולברג אמור היה להגיע לראלי הנ"ל.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

בראיון שנערך עם פטר סולברג לגבי הארכת החוזה שלו , ודווקא בתקופה כזו שבה האמינות שלה זה לא הצד החזק ופירלי , לאחר שנים של שיתוף פעולה עוזבים , אמרו גם פטר סולברג וגם מנהל קבוצת פרודרייב שהחתימה מהווה בעצם הבעת אמון מצד שניהם אחד בשני להצלחות שעוד יבואו .

שנה כזו גרועה לא ידעו בסובארו מזמן והשאלה היא אם ניצחון בראלי אחד השנה , למשל יפאן , ישנה משהו מבחינתם .

לעיתים ניצחון או הצלחה כזו או אחרת דוחפים למומנטום שונה ונפתחת דרך חדשה .

ה-WRC חייב מישהו שיעורר קצת את המצב ויעשה קצת "בלאגן" חיובי ...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

פטר סולרג נהג מצויין, יש טובים ממנו.

בחירת נהגים לקבוצות בכירות לא תמיד נובעות מבחירת הנהג הטוב ביותר, לפעמים זו ברירת מחדל

או מערכת קשרים אישית ויחצנית.

אני זוכר נהג שעשה בראלי קטלונייה 1998 צחוק ממקינן, סיינז וכל השמות הגדולים פעמיים

פיליפ בוגלסקי הצרפתי שניצח עם 4X2 את תותחי העל אז מה?

הוא לא זכה אלא לתהילה רגעית בWRC באותם 2 מירוצים.

אופי מירוצי הראלי הנוכחים בעולם בגלל תקנות חמורות מאד של בטיחות הפכו את הנהגים ליותר

מתוכנתים, יותר עבודת צוות בקבוצות ופחות וירוטואוזיות.

סולברג השנה עם רכב מצויין ,לעניות דעתי לוקח סיכונים מיותרים והולך עד הפינות.

הוא מתוסכל ללא ספק והתוצאות בהתאם.

יכול להיות שקורס מזורז בארגז החול של תל עדשים ע"י נהגי המירוצים הישראלים בזמנו היה

מוסיף לו המון:lol:

מירוצי מכוניות

פורסם

נכון דובי מה שאתה כותב, ונכון ירון מה שאתה כותב, ישנן כמה סיבות ללמה שפטר וקבוצתו סוברו לא מצליחים בשנתיים האחרונות, הראשונה שבהן ואפשר להוריד את הקובע בפני קבוצת CITROEN שהעמידו מכוניות אמינות יותר מכל קבוצה אחרת, ובמידה ונלך אחורה קצת נמצא שלא היו להן כמעט בעיות תכניות, לעומת קבוצת אחרות שחלק גדול מהתחרויות פרשו בגלל תקלות תכניות, הם גם לא שינו את המכוניות שלהם בשנים האחרונות, לואב נוהג היום באותה מכונית שנהג לפני שנה ושנתיים, אבל כמו שאומרים הגלגל מסתובב לו, וקחו לדוגמא את פרארי F1 ,דבר שיני בגלל החוזה של קבוצת סוברו עם פירלי המכוניות שלהם פשוט נסעו יותר לאט, דבר נוסף שצריך לזכור הוא שלפטר יש נווט אנגלי (ומי כמונו יודעים כמה קשה להבין אותם) ולפעמים זה גורם לבלבול, קחו את לואב יש לו נווט דובר צרפתית,וקח את גרונהולם יש לו נווט דובר פינית, ודבר אחרון יש לחץ פסיכולוגי על פטר כי כיום הוא נהג הראלי הפופולרי ביותר שישנו,וכמובן שמצפים ממנו יותר, אז נקווה שקבוצת סוברו תתאושש מהשנה הלא טוב שלה ותחזור לתת מלחמה בשנה הבאה לטובה, כך שכולנו נוכל להנות.וחברה המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

זלמן שלום

יש אחוות רעים בינך לבין סולברג, שניכם בנורבגיה אני אבל חולק עליך בנושא פופולריות

סולברג מאד פופולרי בנורבגיה זה נכון אבל בקהילה הבין לאומית? הוא אחד הטובים לא יותר.

לידיעתך נושא הנווט ומי כמוך יודע (אתה נווט בעצמך) זה שיקול דעת בלעדי של נהג מירוצים

אם סולברג חושב כמוך שנווט אנגלי כזה או אחר לא מתאים מזמן הוא היה מוחלף.

לכן זו לא הסיבה.

מירוצי מכוניות

פורסם

דני שלום לך מה שלומך? אני יכול לקבל את מה שאתה כותב,ולא אכנס לויכוח, אבל קח לדוגמא את הראלי ביפן, שם כל הארץ הזו זה רק פטררררררררר טלוזיות,מכירת מוצרי סובארו,וכו. דבר שיני בקשר לנווט, זו לא היתה הבחירה של פטר, כשהוא הגיע לקבוצת הפורד שזו היתה קבוצתו הראשונה במידה ואתה זוכר? היה לו נווט נורבגי מעולההההה אני מכירו אישית, היום הוא יושב עם האח של פטר, הנייג סולברג בקבוצת פגו, חלק מההסכם שפטר חתם היה שמצמידים לו נווט אנגלי,שלא היה למורת רוח,אבל מי כמונו יודע שכבר מגעים לחוזים כאלו גדולים מתקופפים קצת נכון??????????אז חברה המשיכו לנסוע בזהירות

פורסם
פטר סולרג נהג מצויין, יש טובים ממנו.

...אני זוכר נהג שעשה בראלי קטלונייה 1998 צחוק ממקינן, סיינז וכל השמות הגדולים פעמיים

פיליפ בוגלסקי הצרפתי שניצח עם 4X2 את תותחי העל אז מה?

הוא לא זכה אלא לתהילה רגעית בWRC באותם 2 מירוצים.

...

דני

מבלי להיכנס לויכוח הסיבה העיקרית בגללה ניצח בוגלסקי באותה שנה היתה שהוא התחרה עם מכונית KITCAR שנהנתה מיתרונות גדולים על אספלט לעומת ה-WRC , הן מבחינת משקל והן מבחינת צמיגים .

היתרון שלהם היה רק במרוצי אספלט .

בהמשך סיטרואן העסיקו את בוגלסקי והוא קיבל אפילו צ'אנס עם הקסארה WRC בראלי עפר ולא הצליח להשיג כלום .

זו אגב היתה אחת הסיבות להשעיית מכוניות ה-KITCAR מהאליפות - יצרני הרכב דוגמת סובארו ומיצובישי התלוננו שה-KITCAR גונבות להן את ההצגה במרוצי האספלט וביקשו להשעותן או להגבילן כך שלא יוכלו לנצח בדרוג הכללי .

xsara-6.jpg

דובי

פורסם

זלמן

לגבי אהדת הקהל , ביחוד לגבי יפאן , דני צודק בהחלט .

היפאנים הולכים עם המותג שלהם - סובארו או מיצובישי , במקרה הזה סובארו כי מיצובישי פשוט לא קיימים .

לגבי סולברג ספציפית - הוא מאד פופולרי וזאת בגלל השואו שהוא נותן , גם מחוץ לרכב , והתקשורת שיש לו עם קהל האוהדים .

יש לו מועדון מעריצים שמלווה אותו לכל מרוצי הראלי באירופה ומגיע גם למרוצים שונים בעולם .

דובי

• תוכן חדש...