Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני יודע, הנושא הועלה בפורום לא פעם ולא פעמיים.

אכל בכל זאת, הערה (או הארה) לנושא מהיבט אחר.

מנהלי הפורום קיבלו בזמנו החלטה שלא תפורסמנה בפורום תמונות רכבים עם מספרי רישוי,

אלא בהסכמת הבעלים.

אינני רוצה להכנס לסיבות ולדיונים שהיו בנושא - לדעתי זכותם להחליט על כל הליך שנראה להם,

בגדר החוק כמובן, שעל פיו יתנהל הפורום.

הם המנהלים, לטוב ולרע. האחריות עליהם ולכן גם קבלת ההחלטות שייכת להם.

אבל !

הייתי מעוניין, (ולגבי רכבי אני דורש), שלא "יקלקלו" תמונות רכבים ללא הסכמת הבעלים.

מספר הרישוי של הרכב שלי הוא חלק בלתי נפרד מצורת הרכב. כמובן שגם טרחתי להזמין

עבורו אותיות המעוצבות (לטעמי האישי) בצורה מתאימה, והזמנתי מחו"ל מסגרת ניקל מיוחדת.

החשיבות שלו לגבי הינה כחשיבותו של הגריל, הוינקרים, הידיות וכד'.

כפי שאינני מסכים לפרסום תמונת הרכב ללא הגריל או הסמל שמעליו,

כך אינני מסכים למחיקת המספר, וזו זכותי.

למשל, התמונה היפה שצילם "דני של עליזה" אמש, והרכב שלי מופיע בה במבט חזיתי

אך ללא מספר - איננה נראית לי ולא מקובלת עלי.

אין הפורום חייב לפרסם כל תמונה שברצון מי מחבריו להעלות, ההחלטה בידי ההנהלה.

אולם במקביל, איננו יכול לפרסם תמונות בהן נראה הרכב שונה ללא הסכמת הבעלים.

ומחיקת מספר רישוי בן 5 ספרות לרכב אספנות מהווה שינוי מהותי.

לכן, יש לקבל את אישור הבעלים למחיקת מספר הרישוי, ו/או לצלם את הרכב

באופן שבו לא ייראה המספר. מבט מהצד, מעל למספר וכד'.

הדבר נבדק על ידי גם מההיבט המשפטי, אושר, וקיבלתי חוו"ד ראשונית בנושא.

בברכה - אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי היקר !

העלתי גם תמונות של הסאאב של דוד לפי בקשתו והתמונה נמחקה .

אני לא בא ללמד/לעצבן אף אחד אבל אולי ניתן לעשות שרשור דביק שבו כל אחד מבעלי הרכבים שמרשה להעלות תמונה של הרכב שלו יעלה כאישור תמונה שכוללת מספר רישוי ועניין זה יהווה אסמכתא לטובת העניין , לטיפולך מול ראשי ורבני הפורום ( מה לעשות - קטונתי ) :oops:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
הדבר נבדק על ידי גם מההיבט המשפטי, אושר, וקיבלתי חוו"ד ראשונית בנושא.
תמיד נחמד לראות שכל דיון בכל סוגיה יכול להיגרר לבית משפט אם באמת רוצים. מזל שהבחילה שעולה בי מונעת ממני לכתוב מה אני באמת חושב.
פורסם
מזל שהבחילה שעולה בי מונעת ממני לכתוב מה אני באמת חושב.

שלום אישפוז,

לדעתי, כמנהל פורום דעתך כן חשובה, וכדאי שתכתוב מה באמת אתה חושב.

חבל שמיהרת להגיב בצורה בה הגבת ורק לשורה האחרונה שבהודעתי הארוכה.

האם כל שנכתב קודם באריכות ובמנומקות לא ראוי להתייחסות?

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

פורסם

זכותך לפרסם את תמונת הרכב שלך עם מספר הרישוי. הבעייה היא כאשר מפרסמים תמונה של רכב של מישהו אחר בלי לבקש אישור לכך.

אתה בטח יודע שאין בעייה (עם מעט קשרים) לקבל מידע על כל רכב לפי מספר הרישוי. יש פה שירשור שלם שעוסק ב"תצפיות" של רכבים. לרוב הבעלים לא מודעים לכך שהרכב שלהם מצולם ושהתמונה מוצגת כאן בפורום. הצגת התמונה עם מספר הרישוי גורמת לסיכון מיותר לרכוש שלהם. לא הייתי רוצה שהרכב שלי יגנב או ינזק בגלל תמונה שפורסמה פה. לכן באופן גורף החליטו שלא מפרסמים תמונות עם מספרי רישוי.

אסף

פורסם

אבי היקר - נכון שאפשר להכנס להתפלפלויות שאין טעם במחיקה של המספר ושאם מישהו חושק ברכב מסוים הוא יגיע אליו עם או בלי עזרת הפורום.

א-ב-ל! (וזה אבל די חשוב)

אני מכיר את העסק מהזוית השונה. גם לפני כשנה שחיפשתי רכב מעניין, הייתי משתמש בשירותים של חבר פורום כדי לאתר את הבעלים של כמה וכמה מהרכבים שמצאתי. אתה לא תאמין עד כמה הנגישות קלה. בעזרת מספר הרכב ידעתי מי הבנאדם, תאריך לידתו, ת.ז, מקום מגוריו ועוד פרטים שאני יותר מבטוח שאף אחד לא רוצה לחלוק עם הציבור.

בינינו, אתה לא היית רוצה שמישהו, אחד שמתעניין ואחד שסתם "לא סימפטי" יודע איפה אתה גר, מי אתה, ואיפה הרכב שלך עומד.

נכון, זה לא בדיוק מה שימנע את האיתור שלך, מי שרוצה - יאתר. מי שבאמת רוצה - יבוא גם עם גרר ובאישון לילה יעלים את הרכב בשעה שאתה תישן שנת לילה ערבה, אבל למה לקרוא לגנב?

בסה"כ החוק הזה נועד לטובתך, למנוע אי-נעימויות בארץ הקומבינות הבלתי נגמרות. כדאי להסתכל עליו מההיבט השני.

אם אתה רוצה את התמונה עם המספר, זכותך. אתה יכול לפנות לצלם, ולבקש ממנו עותק מקורי. לא מאמין שתהיה התנגדות.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
אבי היקר !

לטיפולך מול ראשי ורבני הפורום ( מה לעשות - קטונתי ) :oops:

אתה מדבר?

אני 1.60מ' , ואילו אתה - גבוה מהבניין!!!

ראה תמונה מצורפת ...

לדעתי, הרעיון שהעלית יעיל, אם כי נראה לי שיכביד על מנהלי הפורום,

מאחר וידרש להם זמן לבדיקת הרשימה בכל פעם.

אגב, הם בוודאי קוראים את שנכתב כאן.

בברכה - אבי.

DSCN6397.jpg

המקום הנכון:

פורסם

אכן , כמילות השיר של דודו טסה :

"הלילה לא , הלילה לא אשכב לישון"...

חברי הפורום המעוניינים בתעסוקה לשעות הפנאי , מוזמנים לטפל בגינה שלי בזמנם החופשי.

פורסם
אתה מדבר?

אני 1.60מ' , ואילו אתה - גבוה מהבניין!!!

ראה תמונה מצורפת ...

לדעתי, הרעיון שהעלית יעיל, אם כי נראה לי שיכביד על מנהלי הפורום,

מאחר וידרש להם זמן לבדיקת הרשימה בכל פעם.

אגב, הם בוודאי קוראים את שנכתב כאן.

בברכה - אבי.

אימל'ה ככה אני נראה ? מיני קינג-קונג :lol:

פורסם

אם אני זוכר נכון , מנהלי הפורום כתבו כאן בעבר שבהסכמה של בעל הרכב ניתן להעלות תמונה עם מספר רישוי של הרכב .

גם לי אישית אין התנגדות שרכבי יצולם עם מספר הרישוי שלו .

זה באמת חלק מהרכב במיוחד שהוא בן 5 ספרות עדיין :-)

כמו שכתבו כאן , אם מישהו ירצה להגיע לבעל הרכב , אפילו בלי מספר

יגיעו , כמו שנאמר: "מנעול - זה לא לגנבים "

כך שכדאי שמי מהמנהלים יציג שוב את המדיניות .

תודה מראש .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אסף ועידן

אין לי בעיה שלא יפרסמו מספרי רישוי של המעוניינים בכך, וכך גם כתבתי.

אני מבין ומכבד את רצון אלו שחוששים מגנבים או מזיקים אחרים.

הדבר שאני מנסה לאמר הוא, שאם מוחקים יש לבקש רשות,

מאחר וגורמים שינוי משמעותי למראה רכב האספנות המצולם.

(שמר - לך לישון, תקום מחר ליום חדש "עם שיר חדש בלב"..) :lol:

ערב טוב - אבי.

המקום הנכון:

פורסם

מה יש כאן להציג?

מספר הרישוי של הרכב שקול לפרסום מס. הזהות וכתובתו של אדם ברבים.

לאף אחד אין זכות לחשוף פרטים אלה ללא אישור אוו אדם.

כיוון שכך - אנחנו לא מאשרים לפרסם מספרי רישוי , בוודאי ובוודאי כאשר מדובר ברכב שאינו של חבר פורום.

עם זאת - מי שמעוניין בפרסום מספר רכבו (או שהדבר לא מפריע לו) - יכול לתת את אישורו לפרסום כנ"ל.

מכאן ועד לבוא ולאזכר ענייני בתי דין לעניין אי פרסום מספר הרישוי ? כמו שאמרתי - יש כאן כאלה הסובלים מעודף זמן ומשעמום.

הצעת פשרה - אפשר לדאוג למחיקת כל תמונה של הרכב הנ"ל בפורום... :idea:

אבי ,

אני מעדיף את גרסת מח' הצינתורים : "לקום מחר בבוקר, עם אוטם שריר הלב".

פורסם

הסיבה המקורית למחיקת מספרי רישוי, היא מקרים מהעבר שבהם הופצו ברשת צילומי רכבים בארועי גימקאנה, שבעליהם לא חשקו בפרסום.

בנוסף, היו מקרים בהם צולמו רכבים עם לוחית רישוי, או צוינו מקומות אחסנתם / חנייתם.

הוחלט בפורום, שכדי למנוע אי נעימויות, עם נהגים שמעוניים להמנע מהחשיפה, לא יפורסמו מספרי רישוי גלויים ככלל.

אבי, אתה מציע עכשיו רשימה של רכבים שכן מותר לפרסם את לוחית הרישוי שלהם ? אדם שמעלה תמונה יתחיל לעבור על הרשימה ולמחוק לוחיות לסרוגין ?

מי יעדכן אותה ? מי יאכוף ?

לכן, כפי שציינתי, כדי להמנע מאי נעימויות קבענו כלל לפיו המספרים נמחקים.

עד היום, היחס למדיניות היה הסכמה (של אלו שלא מעוניינים בפרסום), חוסר אכפתיות (של אלו שהענין לא שינה להם) וחלק מזערי של מתנגדים (מהזן שמתנגד בכל מקרה).

הטיעון שהעלת הוא הטיעון הענייני שאני אישית שומע לראשונה מצד המתנגדים, ונצטרך למצוא לו פתרון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אבי

אני מסכים שלא צריכה להיות בעייה בהצגת מספרי רישוי של רכבים אשר מגיעים למפגשי אספנות. המפגשים פתוחים לכל הציבור ולכן פרסום התמונות כאן בפורום עם לוחית הרישוי לא מהווה סיכון נוסף כי כל אחד יכול להגיע למפגשים ולראות את הרכבים שם. המפגשים שונים לגמרי מתחרויות ג'ימיקאנה או מפגשים של מועדונים אחרים מכיוון שלמשטרה אין סיבה "לרדוף" אחרי בעלי הרכבים.

לא צריך לעומת זאת, להציג מספרי רישוי של רכבים בשירשור התצפיות כי שם לרוב הבעלים אינו מודע לכך שמצלמים את רכבו (ואני מאמין גם שהוא לא מודע לקיום הפורום) ולכן מסכנים אותו ואת רכושו.

אסף

פורסם
הסיבה המקורית למחיקת מספרי רישוי, היא מקרים מהעבר שבהם הופצו ברשת צילומי רכבים בארועי גימקאנה, שבעליהם לא חשקו בפרסום.

בנוסף, היו מקרים בהם צולמו רכבים עם לוחית רישוי, או צוינו מקומות אחסנתם / חנייתם.

הוחלט בפורום, שכדי למנוע אי נעימויות, עם נהגים שמעוניים להמנע מהחשיפה, לא יפורסמו מספרי רישוי גלויים ככלל.

אבי, אתה מציע עכשיו רשימה של רכבים שכן מותר לפרסם את לוחית הרישוי שלהם ? אדם שמעלה תמונה יתחיל לעבור על הרשימה ולמחוק לוחיות לסרוגין ?

מי יעדכן אותה ? מי יאכוף ?

לכן, כפי שציינתי, כדי להמנע מאי נעימויות קבענו כלל לפיו המספרים נמחקים.

עד היום, היחס למדיניות היה הסכמה (של אלו שלא מעוניינים בפרסום), חוסר אכפתיות (של אלו שהענין לא שינה להם) וחלק מזערי של מתנגדים (מהזן שמתנגד בכל מקרה).

הטיעון שהעלת הוא הטיעון הענייני שאני אישית שומע לראשונה מצד המתנגדים, ונצטרך למצוא לו פתרון.

העניין פתיר בצורה פשוטה מאוד , כאשר מגיעים למפגש ובעל רכב מסויים שאינו רוצה שמספר הרכב יפורסם - יכול בפשטות רבה להצמיד למספר הרכב לוח קרטון או משהו דומה עם פרטים כמו ששמים בתצוגות .

חוצמיזה אם יאפשרו להעלות תמונות כולל המספרים - יהיו הרבה יותר תמונות מח'ברה "עצלנים" שלא בראש שלהם להתחיל לעשות פוטושופ לכל תמונה - תחשבו על זה ...

attachment.php?attachmentid=67987&stc=1&thumb=1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...