Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחסנת רכבים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במרכז ת"א , באזור מונטיפיורי, יש בניין שבו משתמשים בחניונים כאלה.

בפעם הבאה שאזדמן לקום, אצלם.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ולהזכירכם שקיים חניון סגור ומאובטח ותת קרקעי בצפון ת"א שמוכן לתת תנאים מיוחדים לחברי מועדון החמש. פרסמתי לפני זמן מה בפורום על כך.

פרטים נוספים בה"פ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מוסא, יש כזה דבר בארץ, רק חבל שצריך כל שנה לעשות אישור בטיחות בדיוק כמו למעלית ובנוסף אם אתה נמצא בחניון תת קרקעי אתה צריך אישור מכל הדיירים (ומניסיון שלי אני יכול להגיד לך שזה בלתי אפשרי כי תמיד יבוא המניאק/קנאי שיגיד שלא מתאים לו לראות בחניון רכב תלוי באוויר).

תוסיף לזה עלות אסטרונומית של לפחות 10K ש"ח (וזה לפני עלות בדיקה פעם בשנה) ותגיע למסקנה שהרבה יותר זול ובטוח ללכת על חניון רגיל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה בסדר- אף אחד לא יאשר לך את זה גם "מעל הקרקע"- או שיבוא איזה מניאק, ש"זה מפריע לו", או שתבוא עיריה ותגיד, שאין אישור! עצוב... אנשים צרי-עין- זו הבעיה האמיתית שלנו, לא מקום חניה, תאמינו לי! אין יותר גרוע מזה. מקום תמיד אפשר למצוא. איך תתפתר מה"ייצור" שתמיד "מפריע לו"?:x:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זה בסדר- אף אחד לא יאשר לך את זה גם "מעל הקרקע"- או שיבוא איזה מניאק, ש"זה מפריע לו", או שתבוא עיריה ותגיד, שאין אישור! עצוב... אנשים צרי-עין- זו הבעיה האמיתית שלנו, לא מקום חניה, תאמינו לי! אין יותר גרוע מזה. מקום תמיד אפשר למצוא. איך תתפתר מה"ייצור" שתמיד "מפריע לו"?:x:evil:
תימכור לברזל...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
איך תתפתר מה"ייצור" שתמיד "מפריע לו"?:x:evil:

אני לא חושב שהפורום זה המקום המתאים לומר שלשלוח אותו לחופשה בבגאז' באמצע אוגוסט זו הדרך הכי נכונה להפטר ממנו.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

משה, המוצר הזה נמכר בארץ, ומשתלם בעיקר ליזמים הבונים חניון תת קרקעי בבניינים לשימור בת"א.

המתקן מאפשר לעמוד בתקן החניה הנדרש ומאפשר לחסוך חפירת חניון תת קרקעי יקר.

המתקן שבתמונה די מיושן, ומצריך הוצאת הרכב התחתון בכדי להוציא את העליון.

קיימים מתקנים המאפשרים הוצאת / הכנסת העליון מבלי להזדקק להוצאת התחתון. לפרטים נוספים - במפגש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...