Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי עושה ביטוח למשאית-אספנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב: ניסיתי לעשות היום ביטוח, ובסוכנות שלי אמרו, שהם לא מתעסקים עם המשאיות, אספנות או לא! אז נשאלת השאלה - מי כן יכול לעשות לה ביטוח אספנות? -מדובר במשאית 11.5 טון, שרשומה כ"אספנות"...

תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בסוף כן עשו לי פולסת חובה- אבל, לעזאזל- חובה 1000 ומשהו ש"ח, במקום כ-400 ה"סטנדרטיים"!!! :shock: למה, לכל הרוחות?! זה לא אמור להיות סטנדרטי לכל רכב אספנות?!?!? -הרי, גם לאופנועים הביטוח "הרגיל" הרבה יותר יקר, ובאספנות הכל שווה!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

התעריף הוא 25% מהתעריף המלא לאותו סוג רכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן, זהו, הבנתי את זה כבר, לצערי... נדפקתי..........:cry: אבל, איך זה, שאפנועים משלמים כמו פרייבטים של האספנות, ככל הידוע לי, והביטוח שלהם "הרגיל" הרי הרבה יותר יקר?

פורסם
כן, זהו, הבנתי את זה כבר, לצערי... נדפקתי..........:cry: אבל, איך זה, שאפנועים משלמים כמו פרייבטים של האספנות, ככל הידוע לי, והביטוח שלהם "הרגיל" הרי הרבה יותר יקר?[/QUOTE]

ומי הציע לך כבר מזמן לעבור ולאסוף לדו"ג...וסבתא ננה היתה אומרת על זה..."מי שהולך לישון עם כלבים, שלא יתפלא אם הוא מתעורר עם קרציות...."

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אז זהו שבאופנועים אין ביטוח "רגיל" , יש רק של הפול.

אתה רוצה להגיד, שבמיקרה הזה "הפול" יותר זולים/גמישים? מחר אנסה לשאול אותם....

פורסם

ביטוח החובה לאופנועים הוא גם 0.25 מהתעריף המקובל ונע סביב 900-800 ש"ח לשנה. לגבי ביטוח חובה למשאית-במידה ואתה חבר מועדון ה5 אנא פנה למשרד לעזרה.

פורסם

חמדה גלאט, שדרות הנשיא 44 קרית אונו. 03-5357903

שני התחומים העיקריים שלה בביטחי רכב הם משאיות ורכב אספנות. בשני תחומים אלו היא מהגדולים בארץ, והיא תשמח לשלב את השניים בדמות משאית אספנות.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

תודה לכולם! אובכן, כפי שכבר אמרתי אתמול- בסוף הסוכנת שלי כן הצליחה להוציא לי את הפוליסה, נידמה לי, 1050 +- כמה שקלים. לא נראה לי, שיהיה הבדל בחובה במקומות שונים, אבל אבדוק עוד היום. באסה- חשבתי, שיש תאריף מיוחד אחיד לכל רכבי אספנות...:-(

• תוכן חדש...