Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים..

יש לי בעייה ואני מקווה שתוכלו "לשפוך אור על הפרשה" ולעזור(אני אשמח!!!)

כרגע ברשותי רכב שהוסב לאספנות.( ב.מ.וו 1802)

הרכב לפני טסט..וקיבלתי אישור זמני לנסיעה למשך שבוע שאפשר לקחת אותו בתשלומים (הכוונה לא חייב שבוע רצוף)

החלטתי כמובן לעשות ביטוח חובה + צד 3 הגעתי ל"דורון ענק הביטוח" שהוא מתעסק אם כל מיני סוכניות וכאלו.

הם החליטו לעשות חובה דרך חברת "אליהו"...הבעייה צצה כאשר פיקססנו לחברת אליהו אישור זמני של 48 שעות (זה בעצם טופס של טסט אם הערה ל-48 שעות לתאריך הנקוב) שהם תקפות להיום עכשיו ורציתי שכבר מהיום יהיה לי ביטוח(למשך שנה)

הרי את הטיפול ברכבי לפני הטסט אני צריך לעשות עכשיו אך איני יכול לנסוע באישור זמני ללא ביטוח חובה והם לא מוכנים לבטח משום שיש לי אישור זמני...

איך אני אמור לנסוע ולסדר את הרכב אם יש לי אישור של משרד התחבורה(אישור זמני לעיכוב טסט)

ואין לי ביטוח חובה .

מה אפשר לעשות חברים......אני בבעייה. :sad:

הצעות יתקבלו בברכה......תודה! :smile:

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

תמיד דופקים את השחורים....

תיצור קשר עם כל סוכנות ביטוח אחרת. אליהו לא מדהימים בשירות ובמחיר שלהם.

אני ממליץ לך על איילון, או על הפניקס. (אם אתה רוצה מספר של סוכן, שלח ה"פ)

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

נראה לי מוזר. לא שמעתי שכדי לעשות ביטוח דורשים טסט בתוקף. להיפך - במשרד הרישוי, כדי להוציא אישור תנועה זמני, אמורים לבקש לראות ביטוח חובה בתוקף (אשר נעשה לפני כן....)

לכן - תקפה העצה שכבר קבלת: מצא לך מבטח יותר הגיוני...

עודד

פורסם

במיקרה הכי גרוע- תפנה ל"פול"- הם עושים הכל להכל. המחיר בהתאם- אבל אם צריך משהו זמני דחוף- זה המקום!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם מדובר בב.מ.ו.ו. 1802 הרי שמדובר ברכב אספנות.

אני ממליץ לך על הסוכנת חמדה גלאט המתמחה ברכבים אלו.

טל. 03-5357903

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רשמתי את הפון...תודה ידידי...

אגב למי שסתם סקרן לדעת מאיפה הגרלתי אותה אז זה רכב שמישהו כבר העלה פה...היא הייתה שוכבת בבת-ים לאחר פחחות במשך שנתיים ופירקו לה את הצורה...חסר מלא חלקים אבל אני אשלים.

אגב אני לא רוצה להרוס את האווירה אבל אני לא הולך לעשות אותה ממש מקורית.

ככה שאני לא יודע איך חברי הפורום יגיבו.

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

• תוכן חדש...