Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VETERAMA - יריד חלפים בגרמניה אוקטובר 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

VETERAMA – הרכב של שתי המילים VETERAN MARKET.

מה שהתחיל בשנת 1975 במנהיים, יוזמה של שני אספנים, התפתח והפך ליריד החלפים הגדול באירופה, לכלי רכב מתוצרת גרמנית בעיקר, מכוניות ודו"ג.

למעלה מ 3000 מציגים, ו50,000 מבקרים בשנה שעברה, מתקיים כל שנה בסוף השבוע השני של אוקטובר, והשנה הוא נערך בתאריכים: 07-08 באוקטובר

כאן

אירית

veterama2005am1.jpgveterama2005am6.jpg

veterama2005am.jpgBilderLuM003.jpg

veterama13.jpgveterama06.jpg

veterama16.jpgveterama07.jpg

פורסם

מה שמזכיר לי את השוקעתיק המתקרב אלינו לטובה.

אני חושב שאפשר כבר לרענן את זיכרונם של חברי המועדון, בעלי עסקי ח"ח ואביזרים לרכב, כדי שיגיעו בהמוניהם.

ולשתף גם את מועדון החיפושיות, סובארו וכל השאר.... ע"מ להגיע לאירוע גדול וטוב יותר מקודמיו.

אז תתחילו לארגן את הג'אנק :wink:...

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הייתי ב Veterama של 2005, מדהים!!

מי שמתכנן לנסוע, כדאי שיכין מראש רשימת קניות כולל מידות ותמונות. אחרת פשוט מתבזבז המון זמן בנבירה בערימות אינסופיות.

יש לי גם פרטי מלון זול וקרוב מאוד למקום התערוכה, למעוניינים.

עוד טיפ חשוב, הדברים המעניינים באמת נמצאים הרבה פעמים בדוכנים הקטנים בפריפריה, לא במרכז השוק. שם המחירים נמוכים בהרבה ואפשר לגלות הפתעות של ממש.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

היי

הווטרמה הוא יריד שרובו מיועד לאספני אופנועים, וחלקו הקטן יותר לאספני מכוניות.

נמכרים בו בעיקר חלקים, מעט מאוד מכוניות.

הוא מאורגן מאולם גדול מאוד שיש בו דוכני מכירה, בעיקר של דילרים וחברות, ומשוק ענק המשתרע בשטח שמסביב למבנה. מטבע הדברים החלקים שבמבנה יקרים יותר, ואילו בדוכני

הרחוב ניתן למצוא יותר "מציאות".

לכן, חשוב מאוד מזג האויר שיהיה באותם ימי התערוכה. בשנה שעברה, כשהיינו בתערוכה,

היתה שמש נעימה, ומרבית המבקרים הסתובבו בחוץ. המוכרים שבאולם "קיטרו" על כך בלי סוף.

בימי גשם, מוכרי האולם הסגור חוגגים.

השוק שפתוח שלשה ימים, פתוח לקהל באופן מוצהר ליומיים, ואילו היום הראשון מיועד להתארגנות המוכרים. אולם ניתן ורצוי מאוד לבוא גם ביום הראשון, מאחר ואז ניתן למצוא את הדברים לפני "שייחטפו" על ידי קונה אחר, וגם לקבל מחיר זול עקב כך שהמוכר עושה סיפתח, רוחו עדיין טובה עליו, ועדיין לא בילבלו לו את המח יותר מידי ישראלים ...:-D

ככלל, מחירי המוצרים בדוכנים (למעט חברות ודילרים) אינם קבועים ולרוב ניתן להתמקח,

ולהוריד אותם במחיר באופן רציני.

דברים שאנו רואים ועדיין מתלבטים בנוגע לקנייה שלהם - רצוי שנרשום על פתק את מיקומם,

(מקבלים את מפת השוק בכניסה), באיזה רובע הם נמצאים, בכדי שנוכל לשוב למקום לכשנחליט.

הכלל אומר: "לא רשמת - שכחת..."

ביום האחרון, לפני הסגירה, ניתן לרכוש בחצי מחיר את מה שהתעקשו על מחירו ביום שלפניו,

מאחר ואין להם טעם לחזור עם עודף סחורה הביתה ...

ניתן לקנות כרטיס כניסה ליום אחד, ליומיים ולשלשה. עדיף לרכוש מראש כרטיס לשלשה ימים.

הרבה יותר זול.

לא לשכוח!!! לקחת תיק יציב וחזק, ושקיות ניילון בנוסף. אי אפשר לדעת מה נמצא במהלך השיטוט בשוק, וצריך שיהיה נח להסתובב עם הסחורה ולא שתהיה מטרד במשך היום, רק בגלל שלא דאגנו לאפשרות נוחה לסחוב אותה.

לא לבוא בנעליים לא נוחות להליכה. כל היום הולכים ועומדים על הרגליים.

לגבי לינה, יש המון בתי מלון במנהיים, סמוך לרכבת וגם פחות קרובים, תלוי אם מצויידים ברכב או לא. ניתן למצוא במחירים ממש זולים דרך האינטרנט.

לדעתי אין צורך ברכב לימי היריד, ניתן להגיע בתחבורה ציבורית ולחזור איתה למלון. אם המלון לא רחוק מתחנת הרכבת, אזי הוא גם קרוב למרכז העיר, לרחובות הכמעט יחידים שבהם ניתן למצוא מקומות פתוחים בערב לשתות ולאכול משהו. בעיקרון זו לא עיר תיירות אלא עיר של מגורי פועלי תעשיה, בתי הקפה נסגרים מוקדם יחסית.

רצוי למצוא עוד בארץ פרטנר נוסף לטיול , במקרה כזה הלינה יותר זולה, יש עם מי לבלות את שארית הערב, ויש עם מי לחלוק חוויות "ולאכול את הלב לפעמים על מה שקנינו ועל מה שפספסנו... :? ".

היי ותודה זאב, צביקה ואייל...

זה לבינתיים מה שזכור לי,

בילוי נעים - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שלום לכולם

אני מגיע בתאריכים הללו למינכן , מה המרחק בין מינכן לשוק המדובר ?

בתודה

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
שלום לכולם

אני מגיע בתאריכים הללו למינכן , מה המרחק בין מינכן לשוק המדובר ?

בתודה

מינימן

זו בכלל לא שאלה לעניין - סע !!!

אבל האמת היא שזו לא בעיה, יש רכבת ישירה עד למנהיים, הנסיעה דומני לוקחת בערך כשעה וחצי, זו רכבת יחסית מהירה.

ברכב למיטב זכרוני - כשעתיים. (אינני בטוח).

דבר חשוב מאוד ששכחתי, לא כדאי לפספס את המוזיאון הענק שנמצא במרחק של שעה וחצי ממנהיים, ונקרא סנסהיים. מקום ענק שיש בו מלבד אין סוף כלי רכב אספנות שמורים בצורה מדהימה, גם מטוסים (שניתן לשוטט בהם), כלים מלחמתיים שונים ועוד. חובה! חובה! חובה!

להלן תמונות מהתערוכה של השנה שעברה,

מהרחוב הראשי של מנהיים, והכיכר שבתחילתו,

ושל תחנת הרכבת וזאב עם ניקל "קצר" שהשיג למסרשמידט שלו.

אבי.

DSCN0901.jpg

DSCN0896.jpg

DSCN0773(1).jpg

DSCN0902.jpg

DSCN0903.jpg

DSCN0918.jpg

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

איזה באסה, מנהל הבנק שלי הוציא צו מניעה לעזוב את הארץ מחשש שאני אאלץ למשכן את הבית לטובת חלקים למנטות :shock:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אבי כבר אמר את הרוב-

מומלץ ביותר לבעלי רכב גרמני וארופאי ובעיקר לבעלי אופנועים

חוייה מעולה ...אפשר גם ללמוד הרבה ללא קניה. יש הרבה דברים לראות

המוזיאון שצויין הוא רק חצי שעה ממנהיים- מומלץ ביותר- חובה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...