Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני שואל כאן כי אני מניח שכאן מבצעים את מספר הרכישות הרב ביותר מחול...

הזמנתי חלקים לאופנוע לפני 3 שבועות מארהב,ועוד הזמנה של חלקים ל106 מאנגליה לפני 3 שבועות

אין זכר ואין זימן , שמעתי שמועה שעקב המצב חברות ההובלה ביטלו את השירות לארץ הייתכן?

אולי למישהו ידועה בעיה אחרת במכס?

תודה מראש!

פורסם

תלוי איך בוצע המשלוח - אם הוא נשלח בדואר ים יש לך עוד הרבה זמן...

לדואר אוויר זה קצת ארוך, אבל היו לי גם משלוחים ארוכים יותר. הייתי מתחיל לדאוג בשבוע הרביעי, ומברר עם השולח. אם החבילות נשלחו ב-EMS אתה יכול לבקש ממנו מספר חבילה ולעקוב אחריה באתר של רשות הדואר.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שני המשלוחים בדואר אויר מהיר

מה שמוזר זה ששבוע לפני ההזמנה הגדולה שעשיתי השמנתי משקף לסי בי אר-והוא הגיע תוך שבוע עד הבית עם שליח...

פורסם

שלח אימייל למוכר ותשאל אותו אם יש לו tracking number לחבילות (אפשרי גם בחברות אחרות) ואם זה לא ב EMS תבקש ממנו את האתר או שהוא יבדוק לך את סטטוס. אם אין מספר למעקב תמתין עוד שבוע כמו שקובי אמר ואם זה לא יגיע תשלח אימייל לחברה שממנה זה נשלח (בין אם זה הדואר הרגיל של אותה מדינה ובין אם זו חברה פרטית).

כמו כן, יתכן שאם החלקים גדולים יחסית הם עוכבו במכס ולפעמים למכס לוקח זמן עד שהוא מודיע (אני לא מדבר מנסיון, אלא על סמך דברים שקראתי בפורום).

דבר נוסף, אם שילמת באמצעות פאיפאל המוכר מחויב לשמור את הקבלה של השליחה ובמידה שהחלק לא מגיע והוא לא יכול להמציא קבלה על השליחה אתה יכול לערער ולקבל, בדרך כלל, חלק מהסכום ששילמת.

בהצלחה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
עיכוב בקבלת חלקים מחול...למי יש מושג למה?
אמממ... בוא נחשוב... אולי כי אנחנו נמצאים במלחמה?!

ושלא תחשוב שדפקו אותך, הנה סיפור שגרם לי לחשוב שדפקו אותי:

הזמנתי לפני 8 חודשים חלקים למיני של חבר דרך אי ביי מבריטניה. (814 ליש"ט, אבל אל תדאגו, הוא שילם)המוכר הבטיח 90 יום, חברת השילוח הבטיחה 30-36 יום,

בפועל עבר

- 7 חודשים

- 3 תלונות לחברת השילוח

- תלונה אחת לחברת האשראי

- 2 תלונות לאי ביי

- תלונה לפייפאל

ואין ספור עצבים על הבריטים והמלכה (god shave her)

עד שקיבלתי את הדברים.

בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

גם אני נתקל עם אותה איטיות מוזרה בשבועות האחרונים - דבר שלא היה בעבר

הזמנתי כמה חלקים מספקים שונים בשבוע שלפני המלחמה וטרם קיבלתי אותם

פורסם

לא ציינת אם הזמנת מאדם פרטי או מחברה מסחרית.

לא ציינת אם זו רכישה מ-E BAY או רכישה מחנות מקוונת.

בכל אופן, אם רכשת בויזה מחנות מסחרית, כדאי שתקרא את זה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

תתקשר לחברת ויזה\כרטיסי אשראי, ותבקש ביטול,יישלחו לך טופס,תמלא אותו,במידה ואכן עבר יותר מידיי זמן, תקבל את כל הכסף תוך 10 ימים.

ואז תוכל לחכות לחבילה ....שאולי תגיע.... ומקסימום לא, אז לא קרה כלום.

פורסם
תתקשר לחברת ויזה\כרטיסי אשראי, ותבקש ביטול,יישלחו לך טופס,תמלא אותו,במידה ואכן עבר יותר מידיי זמן, תקבל את כל הכסף תוך 10 ימים.

ואז תוכל לחכות לחבילה ....שאולי תגיע.... ומקסימום לא, אז לא קרה כלום.

אני לא יכול לבטל עסקה כי ניראה לי שהיא מתעכבת

ואז מה? הדברים יגיעו והצד השני יתבע אותי?...

לא לעניין

פורסם

שום דבר לא השתבש יש רק להבין ולהכיר מס' דברים:

1. הזמנות מאיביי בד"כ מארה"ב והמשלוח יכול להתבצע במספר צורות:

א.משלוח דרך חברת משלוחים כמו FEDEX,UPS וכו', ובד"כ זה יהיה משלוח מבוטח,חבילה תמורת מסירה ביד= רשום וכמובן גם הכי מהיר.

ב.משלוח דרך שירותי הדואר האמריקאי- USPS, ושם יש כמובן שירות דואר EMS מהיר,דואר רגיל אוויריPARCEL POST וכמובן משלוח יבשתי= דואר ים .

בד"כ דואר מהיר הוא 3-5 ימים.

דואר אוויר רגיל 4-7 ימים או 7-14 ימים אם זה משלוח זול יותר אך עדיין דואר אוויר.

דואר ים יהיה 4-6 שבועות.

יש כרגע בעיה עם משלוחים ימיים בגלל נמל חיפה שלא ממש פועל כרגע , אלא רק במתכונת מאוד מצומצמת.

לגבי שילוחים אוויריים אין כלל בעיה, אך ייתכן שחבילות מעוכבות במכס, ואז נדרש לאסוף אותם מבית המכס בת"א.

בד"כ על חלקי חילוף לרכב הם עושים קצת בעיות, והם לא ממש עובדים שם מסביב לשעון.

תמתין בסבלנות ייתכן שזה יתעקב קצת בגלל בעיות מכס, אך בנתיים הייתי מברר אם השולח שלח כבר את החבילה, ייתכן שהיא נשלחה לפני זמן קצר יותר ממה שהיה נדמה לך.

וכמובן תברר את תצורת המשלוח כי אם זה דואר ים זה יתארך ותקבל את החבילה תוך חודשיים -חודשיים וחצי עקב המשלוח הארוך וכמובן הבעיית מכס.

ואם זה דואר מהיר EMS או שילוח רשום מסירה ביד- תבקש את הTRACKING NUMBER כדי לעקוב אחר החבילה באתר המשלוחים.

לאחר 30 יום אם עדיין לא קיבלת את המוצר, הייתי ממליץ לך לבקש את פרטי המוכר באיביי(דרך החיפוש המתקדם יש אופציה לחיפוש פרטי המוכר עפ"י כינוי המוכר ומס' המכירה הזוכה) וליצור איתו קשר טלפוני.

אם הוא עוד לא שלח, אתה צריך להגיש תלונה למחלקת הביטחון של איביי בנוגע למוצר שלא הגיע.

כמוכן, PAYPAL היא חברת בת של איביי וכל תוצאה של טיפול המחלקה הבטחונית של איביי תהיה תקפה גם על PAYPAL שכמובן מאובטח בכל עסקה עד 1000 דולר, והם יכולים להחזיר לך את הכסף(REFUND).

אבל הכי חשוב שתיצור קשר אם המוכר בהקדם האפשרי.

under construction..

פורסם

לי יש נסיון גרוע מאוד עם פנסים שנשלחו מאנגליה ונתקעו במכס ארבעה! חודשים ללא שום הודעה מצידם .לא היה לי tracking והייתי בטוח שהחבילה הלכה לאיבוד.

מקווה שלא יקרה לך.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...