Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובהזדמנות זאת הייתי רוצה לציין לטובה את מוזיאון הרכב של אגד.

 

לדעתי מדובר באתר שהוא בבחינת חובה לכל מי שמתעניין בעבר התחבורה הציבורית בארץ, לכל מי שמתעניין ברכב ישן ולחובבי הרכב בפרט.

הישיבה באוטובוסים שם בהחלט מאפשרת לדמיין איך היו נראות ומרגישות הנסיעות באותם ימים, החל בשנות ה-30' ועד אוטובוס הקומותיים של שנות ה-90' מהמאה הקודמת.

עלי לציין שאף יצא לי לחזות בשיפוץ גרר ה"ריאו" המוצג במוזיאון בטרם הובא אליו. אכן מחזה שלא רואים כל יום.

 

גילוי נאות: אבא שלי גמלאי של אגד ולכן יש לי היכרות קרובה מאוד עם רוב הדגמים המוצגים במוזיאון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קליפ חמוד. המוסיקה פשוט נהדרת!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יפה מאוד

 

קליפ נישמע משהו משהו...

 

אוטובוסים שגדלתי עליהם...

 

כל הכבוד .

(אם זיכרוני אינו מטעה אותי הסולן הינו הבן של נח סלוצקי -מנהל המוזיאון)

 

ירון מאיר

×
×
  • תוכן חדש...