Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מכוניות בצל הקסאם- רועי צוקרמן YNET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד לבני הספל!

רק כעת אני מבין למה שיפוץ הרכב נעשה בשדרות. לא הבנתי מדוע בני נוסע מגוש דן לשדרות ומה מצא לעשות את השיפוץ דווקא שם.

חטאתי כאשר לא הבנתי את גודל הנזק של מקום מופגז. נכון שפה ושם עשינו סוף שבוע בצימר בגליל ואפילו פעם היינו שם שנפלו קטיושות בקרית שמונה והיו הפגזות נגדיות שלנו, זה לא נעים.

למעשה רק כעת אני מבין כמה הפגיעה בתשתית החיים גדולה ממידת הנייר שניתן לקרוא או להבין.

בני כל הכבוד שנתת צ'אנס למוסך בשדרות על אף כל הקושי שלך להגיע לשם ועל אף הסיכון המתמיד לפלקון.

בעוד זמן, אחרי המלחמה, צריך לזכור כי כל הגליל וכל ישובי עוטף עזה סבלו וסובלים ממכה נוראית ותפקידנו בערים ובישובים היותר רחוקים מהגבול הוא לעזור להם בפרנסה ככל שהדבר ניתן גם אם זה הרבה מחוץ לדרך.

אני רואה כעת בחיפה כל מיני חברות ש"ירדו למחתרת" ולא מוכנות לבוא לתת שירות להביא מוצרים או לפתוח את העסק למרות שחלק מהם הם עסקים נדרשים.

לחבר שלי, שהוא גם חבר מועדון 5, יש עסק בצפון הארץ והוא, למרות הסיכון, נמצא כל יום בשלומי נהריה מעלות כרמיאל עכו וחיפה כדי לתת שירות ללקוחות. הוא אומר לי שההכנסה היום לא מכסה את עלות הדלק שהוא שורף. אבל מתן השירות חשוב לו כעקרון.

צריך לזכור כי בלי הישובים הנ"ל ת"א הופכת לגבול.

בהשמדת החיזבלה והחמאס נתנחם ובא גואל לציון...

שלמה דן גדרון

פורסם

שלמה דן

אתה כל כך צודק, וזה מה שעומד מאחורי היוזמה לכתבות הללו, ותהיינה עוד בכל המדיה התקשורתית

אנחנו ואחרים הקול השפוי תאוו השפיות, דרור בריל חבר וועד שנלחם בחזית, וברגע שרק ניתן לו הוא מבלה אתנו במפגשישי, קובי מילוא ונחום קדמיאל יולה שנמצאים בניכר (קובי מילוא חזר הבייתה בשלום) שמחוברים לפורום כמו לזונדה, זה מה שמחזיק אותנו לעבור את ההזייה הזאת בשלום

צפו לכתבות נוספות

אירית

פורסם

מי היה מאמין אירית, אנחנו - אנשים מוזרים שמבלים שעות על גבי שעות בשיפוץ גרוטאות (...) , דווקא אנחנו אי של שפיות.... :D

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

מצטער מראש שאני מכניס כאן נימה פוליטית , אבל זה דיי חשוב:

למקרה שלא שמתם לב , את שדרות כמעט ולא הפגיזו מאז שהתחילה המלחמה בלבנון , ואולי אפילו בכלל לא הפגיזו! למה? , כי כל התקשורת העולמית נמצאת כרגע בלבנון ובצפון הארץ , לאף אחד לא אכפת מה קורה עכשיו בעזה. יש שם פלוגה שלמה ( אולי יותר , לא יודע בדיוק כמה ) עם אור ירוק לירות בכל מה שנראה להם חשוד! - עובדה , מתחילת הלחימה בלבנון נהרגו יותר ממאה פלשתינים! , אבל ירי הקסאמים כמעט ונפסק לחלוטין.

לדעתי צריך לעשות את אותו הדבר גם בלבנון ולא לעבור בית בית עם עשרות נפגעים כל יום , אבל אני ( לצערי ) לא קשור למקבלי ההחלטות והפיסקה האחרונה גם לא קשורה לשרשור אז אני יחזור לנושא:

בני כל הכבוד לך!! , למרות המצב במדינה , יש אנשים שלא שוכחים את התחביבים שלהם ומוצאים קרן אור גם במציאות העגומה שלנו!! , בהצלחה בשיפוץ ושיהיה רק טוב!! , יש לך פלקון מדהימה!!!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אודי

שפיות היא נתון משתנה שתלוי בכמה דברים בינהם; בתרבות, באפשרויות, בנורמה, היכולת להתמודד במצבים בלתי אפשריים תלויה הרבה בחסינות אישית, ולכן במצב אופטימלי, שהשריטה שלנו נחשבת בלתי שפויה לחלוטין, הזויה, דפוקה,....

במצבים כדוגמת מה שעובר עלינו עכשיו, היא נחשבת שפויה יותר מתמיד, היא הבריחה שלנו היא ההשרדות שלנו.

אסור לנו לאבד את חדוות חיינו, אחרת הפסדנו, עם כל הכאב, עלינו להמשיך ליצור את "נתיביי המילוט " שלנו!

וזה היה 60 שניות על שפיות מוטורית ....

ערב שקט לכולנו

אירית

פורסם

לפני שהשירשור הזה ינעל -

כל הכבוד בני על שבחרת בעיר שדרות לשיפוץ הרכב.

אני הייתי מוסיף גם שבשדרות, לא רק הקאסמים הם בעיה, אלא גם העול הכלכלי, ולעיר לא יזיק קצת יופי אמריקאי, "ירוק" או אדום, קצת מרחבים פתוחים, ופאלקון נהדרת.

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם

למה שינעל?

למה ההתלהמות?

כתבה, מהנה, בני שלא יטעו במיטבו

אירית

פורסם

יש.....עכשיו אנחנו הסמן הימני של השפויים....השלב הבא....ימונה קובי (ג'ינג'י) מילוא לשר התחבורה....חן פרחי לשר ההסברה, ירון פ לשר המסחר והתעשייה,-יחוקק חוק הספורט המוטורי, ויוקם מסלול המרוצים הראשון בארץ....רגע הפסיכיאטר שלי בדלת......

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

והיום מכל הימים שבעולם הפלקון עברה טסט, לראשונה מזה חמש שנים!!!!

תודה ליורם ממוסך יקיר, תודה לטסטרים באשקלון ותודה לכווולם שמפרגנים!!!!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, בקרוב לא תהיה לך תירוץ לא להגיע למפגש שישי :wink: .

והבא שיקרא לי שפוי, יקבל סטירת לחי (יש לי מוניטין על הראש) :loco:

אבי .פ.סיכי

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

בני-

שכחת לציין שהחתום מטה ליווה אותך במספר גיחות לשדרות המופצצת, ושימש לך כמגן חי מפני הקאסאמים , ועוגות החנק הנוראיות בתחנת הדלק באשקלון!

ניצלת ניצול ציני אזרח תמים .

על הקרבה כזאת אני דורש לקבל את מדלית גיבור ברית המועצות .

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

בני

זו לא הסניליות אצל צבי, זו הטראומה, צריך לדעת את מי לסחוב אתך לשדרות...

רן

רק בירושלים יש פסיכיאטר TAKE AWAY

בוקר טוב

אירית

• תוכן חדש...