Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת, טלפון בבוקר מספר לי על תערוכת רכבים במיין סטריט, ניוארק. 10 דקות ואנחנו שם. הפיאט נבלעת בתוך המון גועש סמקי"ם, חדור מומנט לרוב. בטרם נדרסה בידי מפלצות רועשות ומעשנות, שלב אחד לפני הסקילה, הקפה זריזה והיא מולטה לחניית מבטחים. הבמה שייכת היום לדוד סם, ויש לדוד מה להציע!

4 שעות אחרי ועדיין לא ראיתי את כל המכוניות, הן לא מפסיקות להופיע ולהתחלף, בשלב מסויים קצת קשה עלי הנשימה, לא זה לא החום, וגם לא הכושר. זה העומס הבלתי סביר הזה, פריטים שלא נותנים מנוח.

אני בטוח שיכולתי להעביר אחה"צ נחמד עם נאמר... 10 מכוניות, על מנת להעריך את ההשקעה של בעליהן ולכבדה צריך להקדיש לכל מכונית דקות ארוכות, אולי כמה מילים עם האב הגאה, וקצת תמונות, אבל השפע המסחרר הזה לא מרפה, נשאב כמו ילד בחנות דגמי מכוניות... הרעם שמרעיד את הרחובות כשהן עוברות, הצבעוניות, הטקסיות, הניקלים מסמאי העיניים וההמון שמגיע לחלוק כבוד לאספנים, ורבותי, יש כבוד!

ללא חיבלול ומחסומים, פתוחות לרווחה הן עמדו שם, והקהל ליטף אותן במבטיו, איזו הפגנת כוח.

די למילים, הנה תמונות נבחרות: בתחילה, מבט כללי על מגרש החנייה הראשי.

PICT4411.jpg

PICT4412.jpg

PICT4455.jpg

PICT4457.jpg

PICT4455.jpg

PICT4458.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לקאמרו הכסופה יש תא מנוע שללא ספק יכול היה לעמוד על פודיום בכל סלון מכובד, הירידה לפרטים כל כך מרשימה, הרכב מושקע עד לקצה סליל הבורג האחרון שבו, למושבים הקדמיים אין שום תמיכת צד.

אמשיך 67' כחולה שעמדה לא רחוק, והפייבוריטית שלי - Z28 71' מוזהבת, נכון שאי אפשר לעמוד בפני החרטום המקסים שלה?

PICT4353.jpg

PICT4355.jpg

PICT4357.jpg

PICT4395.jpg

PICT4435.jpg

PICT4441.jpg

פורסם

המוסטנג האדומה (65') מסבירה את המושג "חלקה כמו מראה" בקווים נקיים ופנים תואם.

וכמובן שהיו עוד "פונים" בעדר. הנה פסטבק 66' למשל... והירוקה - 70'

PICT4383.jpg

PICT4382.jpg

PICT4394.jpg

PICT4399.jpg

PICT4400.jpg

פורסם
דומה מאוד לארץ לא?!

הסדר המופתי...הרכבים המדהימים...

תענוג,פשוט תענוג.

הכל מתחיל וניגמר,בתרבות ובתפיסה, וזה מחלחל מלמטה למעלה...הליגטימציה לנושא המוטורי צריכה להיות דרישה שבאה מהרחוב ועוברת דרך ההבנה של המחוקק, שמדובר בצורך אמיתי של האזרחים והבוחרים, הקלה במיסים, חקיקה נאורה ומתקדמת בנושאי שיפור הרכב, ודרישה חוקית של הציבור לזנוח את חוקי המנדט ושאר החוקים המיושנים בנושאי הרכב והתחבורה, ואפשר בקצת מאמץ ומחשבה להביא את ישראל לעולם המערבי בנושא מוטוריקה...האחריות על התרבות עלינו...(אני, אתה, את, הוא, היא, אנחנו, אתם, אתן, הם, הן).....האחריות בנושא קידום החוק גם......אם לא תהיה דרישה מהרשיות, לא תהיה התקדמות ונמשיך לקנא בגויים....ונהיה אור לתורה....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מבלי לבקר את הנושא בארץ, אני פשוט מעביר חלק מהחוויה לרשותכם, ברשותכם...שבי בל אייר הוא נושא ששווה בפני עצמו תערוכה ודיון, הנה כמה וריאציות על הנושא החביב:

בל אייר - אל קמינו, טעם וריח דבר אחד, הביצוע הוא דבר אחר.

השחורות - תואמות את הקו המקורי, והאדומה... מוחלקת ומטופלת בצורה שכמעט גורמת לי לרוץ ולחבק את הגוף המשגע... רק המנוע גונב את ההצגה.

PICT4375.jpg

PICT4377.jpg

PICT4504.jpg

PICT4519.jpg

PICT4521.jpg

פורסם

אחחח, אמריקה... ארץ האפשרויות הבילתי מוגבלות...

ישראל, הארץ המוגבלת הבילתי אפשרית.... :|

המכוניות כל כך מושקעות, נקיות, איך מעבירים אותן לתצוגות האילו, בואקום?!

לדוגמא, הבל אייר השחורה... אפשר ליראות את מי שצילם...;)

גם על האדומה ניתן ליראות בברור את האנשים מאחורה...

מ ד ה י ם ! ! !

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הבל אייר הזו יודעת גם לעוף... אלמלא המצנח וגלגלי העזר מאחור היו מונעים זאת ממנה.

ועוד - נומאד לוהטת.

55' מקורית באדום לבן.

כתום, הצבע האהוב עלי... ועוד.

PICT4565.jpg

PICT4568.jpg

PICT4471.jpg

PICT4533.jpg

PICT4539.jpg

PICT4548.jpg

פורסם

תצוגה מכובדת לנציגות פורד הותיקות, דגמי A משנת 29' ו31'.

הבעלים של הירוקה (29' קופה) צירף אלבום תמונות המתעד את השיפוץ שביצע במו ידיו משלב של פחית חלודה לרכב המוצג.

PICT4417.jpg

PICT4422.jpg

PICT4421.jpg

PICT4423.jpg

PICT4424.jpg

פורסם

עם כל הכבוד למקטרים על הארץ הרי שארה"ב היא הייחודית כי החלפים זמינים ופשוט קל יותר לשפץ מכוניות אמריקאיות באמריקה ומכוניות אנגליות באנגליה.

דווקא בארץ בעל האפשרויות המוגבלות יש את תקנות רכב אספנות מהמתקדמות בעולם. נסו לשפץ רכב אספנות באוסטריה וגרמניה ותראו כמה זה יקר.

אז קצת פרופורציות בבקשה. נכון שיש לנו מה ללמוד בכל הנוגע לסדר ומשמעת אבל צריך גם זמן ומסורת. מי שרואה בפורום את המכוניות המשתפצות כאן, נוכח עד כמה אנחנו מתקדמים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ויש כאלו שהמקוריות של פורד לא באמת חשובה להם, אז הנה אופנת הT BUCKET בגרסאות שונות, למעט קורות השילדה (ואולי אף הן לא) ומכסה הרדיאטור, לא ברור מה נותר מהמקור.

נסו לקרוא בתמונה השנייה את המדבקה על החלון - והכונס.

האדומה הסגורה, הוט רוד על בסיס הפורד, כנ"ל השחורה.

PICT4554.jpg

PICT4555.jpg

PICT4561.jpg

PICT4566.jpg

PICT4546.jpg

PICT4503.jpg

פורסם

Aboloutly gorgeaus!!!

Especially the black Bell-Air, and the T-Buckets are incredible!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מרביתן של המכוניות המועלות כאן מכילות מוצרי מדף זמינים ובמחירים נוחים, ההיצע של הרכבים עצום, ואי לכך השוק דורש ומקבל חלפים לכל מטרה. התרבות המוטורית משולבת גם בלא מעט פטריוטיזם מהסוג המניע, לתפארת התוצרת האמריקאית.

ולדוגמניות:

באדום לבן - פורד ויקטוריה 55'

ובירוק - ויקטוריה 56' - ותראו מה נמצא מתחת למכסה המנוע של היפה הזו.

PICT4384.jpg

PICT4385.jpg

PICT4388.jpg

PICT4461.jpg

PICT4463.jpg

פורסם

בני, הכוונה היתה לגמישות המופלאה של "מישרד הרישוי" שלהם...

שינויים כמו אילו למכוניות לא יתקבלו בברכה כאן...

על זה אני מדבר מבחינת ה"מוגבלות"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...