Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אמר הרמטכ"ל- פחד אלוהים....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאנו עםה164 מכוכב יאיר למלון דן בת"א. חלפנו על פני מספר רכבי אספנות ברמת אביב

והחנינו בטיילת.

ארוחת ערב במלון...בינונית+ הנוף ליים משגע והחברה ממש נעימה.

חוזרים לחניון. הכל חשוך אבל יש כתם לא מזוהה תחת הרכב. אולי שמן מהגיר?

בדיקה קצרה....חברים זה דלק! וזה פורץ בעוצמה!

באזור הטיילת כולם מעשנים ואני מחכה לראות מי יזרוק סיגריה....זוכרים את הקטע בתחנת הדלק בסרט הציפורים?

קצת מישושים בחשיכה....והנזילה מאותרת בצינורית הגומי שמחברת בין הצינור הקשיח ממיכל הדלק לבין משאבת הדלק. יש למישהוא פנס?? כמה מוחות שהתייבשו מציעים גפרורים...

טוב עם פנס מברג וסכין יפנית אני יכול לתקן ב3 דקות- אבל אין!!

בלית ברירה דוחף את הצינורית על צינור הנחושת בתקווה לעקוף את החור...איך שהוא הנזילה פוסקת.

אין לי מתף כיבוי אבל אחרי היסוסים ( כבר ראינו השבוע וולו שרופה) מחליט להניע....אין שרפה (טוב זה וולו לא )XM?

מכבה מזגן רדיו וסלולרי ודוהר הביתה .

עוצר פעמיים בדרך לבדיקה....אין נזילה. נתקן מחר באור ונקנה צינורית חדשה ביום א.

לא נעים!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

עכשיו זה זמן טוב להכניס לבגאז' פנס, סכין יפנית, מברג ועוד כמה כלים בסיסיים לתיקון קל בצד הדרך.

בנוסף, מטף! במיוחד כשמדובר ברכב ישן.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

צודק, ממליץ בחום על כמה וכמה כלים שיכולים להיות ההבדל בין היתקעות בצד הדרך לבין חילוץ זריז הביתה.

סט מברגים פיליפס רגיל גדלים שונים.

סט מפתחות פתוחים סגורים, לא חייב להיות הכי איכותי שבעולם.

פלאיר רגיל ופלאיר פטנט, מפתח שוודי.

מס צינוריות, כולל צינורית לשאיבת דלק ממיכל.

פנס, סכין חיתוך (לדרמן), רצועות מנוע שהוחלפו בטיפול האחרון, סמרטוט, מיכל, נוזל קירור, כלי נהג תקינים להחלפת פאנצ'ר, מדחס אויר שמתחבר למצית, כבלי הנעה, מרק אפוקסי (פלסטלינה שמתקשה לביטון)

אזיקונים, נורות, בגד זוהר, והכי חשוב...טלפון סלולארי....בסידור מוצלח, כל הכבודה הזו לא תופסת הרבה מקום ויכולה לעזור המון במקרה של תקלה באמצע הדרך.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
צודק, ממליץ בחום על כמה וכמה כלים שיכולים להיות ההבדל בין היתקעות בצד הדרך לבין חילוץ זריז הביתה.

סט מברגים פיליפס רגיל גדלים שונים.

סט מפתחות פתוחים סגורים, לא חייב להיות הכי איכותי שבעולם.

פלאיר רגיל ופלאיר פטנט, מפתח שוודי.

מס צינוריות, כולל צינורית לשאיבת דלק ממיכל.

פנס, סכין חיתוך (לדרמן), רצועות מנוע שהוחלפו בטיפול האחרון, סמרטוט, מיכל, נוזל קירור, כלי נהג תקינים להחלפת פאנצ'ר, מדחס אויר שמתחבר למצית, כבלי הנעה, מרק אפוקסי (פלסטלינה שמתקשה לביטון)

אזיקונים, נורות, בגד זוהר, והכי חשוב...טלפון סלולארי....בסידור מוצלח, כל הכבודה הזו לא תופסת הרבה מקום ויכולה לעזור המון במקרה של תקלה באמצע הדרך.....רן

בקיצור מוסך נייד . ואם זה טנדר גם ליפט יכול להיות
פורסם

לירוי, אני לא יודע אם היית ציני או רציני - אבל רן צודק בכל מה שאמר, ותאמין לי, כשתתקע באמצע שום-מקום, במצב דומה לזה של חברינו שפתח את השרשור, אתה תעריך את העובדה שעשית את זה.

עד שלא תגיע למצב כזה לא תעריך את זה כנראה, ואם אתה לא הולך לממש את זה - אני מאחל לך שלא תצטרך להתקע בכביש בלי כלים , זה ממש לא נעים.

פורסם
לירוי, אני לא יודע אם היית ציני או רציני - אבל רן צודק בכל מה שאמר, ותאמין לי, כשתתקע באמצע שום-מקום, במצב דומה לזה של חברינו שפתח את השרשור, אתה תעריך את העובדה שעשית את זה.

עד שלא תגיע למצב כזה לא תעריך את זה כנראה, ואם אתה לא הולך לממש את זה - אני מאחל לך שלא תצטרך להתקע בכביש בלי כלים , זה ממש לא נעים.

קצת הומור לא יזיק לנו . תאמין לי שבכל מכונית שלי יש לי כמה כלים למקרה הצורך. הכי חשוב מספר טלפון של כמה גרריסטים
פורסם

הניסיון הסטטיסטי ממש הפוך....

מלא את תא המטען בכלים וחלפים- לא תצטרך אותם.

פרק את תא המטען מ"משקל עודף"- תוך יום מובטח שתתקע!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

בדיוק!

לי קרה משהו דומה: באותה התקופה, היה עוד הקאפרי רכב היומיומי שלי. יום אחד, הצינורית הגמישה, שמחברת בין הצינור פלסטיק למשאבת דלק- פשוט ניסדקה. כמובן, באתי להחליף אותה, אני שוכב מתחת לאוטו, כשכולי בדלק, ומסביבי על האספלט מלא דלק, ואז בא השכן שלי, עם סיגריה ביד: "אהלן, אחי, מה המצב?".

-!!!!!:bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word: :onfire: אני לא חושב, שצריך לפרט את התגובה שלי באותו הרגע!:-)

וללא קשר ישיר לדלק- אני תמיד משתדל, שבאוטו יהיו לפחות כמה כלים הבסיסיים. אפילו במזדה של הליסינג תמיד יש לי. הבעיה מתחילה, כאשר אני נוסע כל פעם עם האוטו השונה...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...