Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמדי סוף שבוע של גראן-פרי אני מעלה כאן את השרשור הרשמי רק שהפעם יהיה בו משהו יותר אישי .

הכל החל בליל הסדר לפני מספר חודשים , אז דוד שלי עשה את טעות חייו וסיפר כטוב ליבו ביין שהוא השכיר דירה בבודפשט לחודש בקיץ .

לאחר עוד כוסית שכר הוא הסכים להוסיף שזה מאמצע יולי ועד אמצע אוגוסט , כמובן שמיד אחי ואני קפצנו על המציאה ואמרנו שבמקרה , אבל ממש במקרה זה יוצא בדיוק כאשר במולדת בגולאש יש גם מרוץ פורמולה-1 .

דוד שלי הבין שהוא בפינה ואין מוצא ואמר שאנחנו כמובן מוזמנים אליו , להתארח בדירה בזמן המרוץ .

יותר מזה לא היינו צריכים והסריקה באינטרנט ואצל יודעי דבר התחילה .

בירור ראשוני נעשה עם משה פ. שמבקר גם פה מדי פעם , ניסתי לברר לגבי מקום ישיבה מועדף , איפה לקנות כרטיסים וכו' .

לאחר בדיקה קצת יותר לעומק הזמנו באינטרנט 2 כרטיסים לשבת וראשון - 225 יורו לראש .

בתפריט שקיבלנו יש את המנה הראשונה שזה פורשה קרארה סופר-קאפ , מנת ביניים של ה-GP2 ומנה עיקרית כמובן הפורמולה-1 .

סוף השבוע בנוי ככה שגם בשבת וגם בראשון יש מרוצים בשביל העניין .

ככל שהעונה התקדמה וככל שהתאריך התקרב חששתי שאלונסו יסגור את זה מוקדם ולא יהיה כל כך עניין במרוץ עצמו .

מסתבר שאלוהי המרוצים חשב עלינו והעונה פתוחה יותר מזונה במכון ליווי בבן-יהודה :-) .

אז זהו , מחר אחה"צ אנחנו בדיוטי-פרי ואחר-כך 4 שעות וקצת ואנחנו בבודפשט הגשומה .

כן בינתיים יורד שם גשם , והאמת עדיף כך , החום שם עוד יהרוג את כולנו .

אתם יודעים מה זה להתמודד גם עם החום וגם עם ההונגריות...?

דובי

1.jpg

2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ונחזור לביזנס הרציני שלשמו התכנסנו כאן .

עבר רק שבוע מגרמניה והנצחון המוחץ של פרארי , שבוע לבלאגן ששרר סביב ה-MASS DAMPERS והעימות בין ה-FIA לשופטים שלו...ולאחר שהחליטו לא להחליט רנו החליטו להחזיר את החלק המדובר למקומו הטבעי , לחרטום של ה-R26 , עד כמה זה מה שישנה נראה ביום ראשון ואולי כבר בשבת .

סיבוב 13 באליפות במסלול ההונגרי שידע ימים שלא נשכח מהר .

דיימון היל עם הארווס שהוביל כמעט עד הסוף אבל לא סיים כראוי בגלל תקלה והפסיד ניצחון היסטורי כאן .

פרננדו אלונסו שניצח כאן לראשונה בקריירה שלו , הצעיר אי-פעם .

hungarian.gif

בשנה שעברה מיכאל שומאכר זינק מהעמדה הבכירה והיה זה קימי רייקונן שניצח לבסוף .

ז'אק ווילנייב לא יתחרה בהונגריה , זכר לתאונה שלו מגרמניה ומי שיחליף אותו זה התקווה הפולנית של ב.מ.וו - רוברט קוביקה . האיש עם האף הכי ארוך בפורמולה-1 וזה שעשה עד היום את הכי הרבה רושם במבחנים של ימי שישי ושואף לכסא בשנה הבאה , זו ההזדמנות שלו להוכיח שמגיע לו .

קבוצת וויליאמס הודיעה שאלקס וורץ ינהג בשורותיה בשנה הבאה , לצידו של רוזברג , מה שאומר שמרק וובר לא נשאר , ואולי זה סימן שהוא יהיה זה שיחליף את אלונסו ברנו . על משחק הכסאות הזה בדיוק דיברנו בשרשור אחר .

בצל כל הבלאגן , בריאטורה , הבוס של...עבר ניתוח להסרת גידול סרטני באחת מכליותיו ונאחל לו רפואה שלמה .

דובי

פורסם

עניין ה-MASS DAMPERS יבדק רק בספטמבר לכל המוקדם והובטח לקבוצות שמשתמשות בזה שהתוצאות שישיגו עד לאותו היום לא יפסלו בכל מקרה , ככה שאין להם , נכון לעכשיו שום סיכון בעצם השימוש בהם .

הנה מה שכתבו בנושא הזה באוטוספורט -

http://www.autosport.com/news/report.php/id/53588

דובי

פורסם

דובי,

לפני כשנה ביקרתי במירוץ בבודפשט. היה מדהים. (פתחתי שירשור על כך בעבר, במידה ואתה מעוניין.)

לרוכשי כרטיסים לסוף שבוע (מלא כמדומני) יש אפשרות לבקר ביום חמישי בערב בפיטס ולראות את המכונאים מכוונים את הרכבים לקראת תחילת סוף השבוע ביום שישי.

מאוד מומלץ מאוד מעניין ומאוד כיף.

דרך אגב, מעניין איפה בחרת לשבת?

תעשה חיים ובמידה ותהיה שמש בחוץ, אל תשכח קרם הגנה.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

טוב ממש עוד שעתיים לשדה התעופה וילא עפים מפה .

המקום שבו אנחנו יושבים - טריבונה SILVER 1 המקום נבחר בעיקר משיקול של פשרה של מחיר ולשבת קרוב לנקודת בלימה או פנייה , שיהיה קצת מעניין .

http://www.hungaroring.hu/bin/18509_2.jpg

עד היום היה גשום בבודפשט וזאת על פי דוד שלי שנמצא שם אולם היום כבר יותר חם , אני מאד מקווה שהטמפרטורות לא יגזימו יותר מדי ...צריך להיות מרוכזים בשביל הכתבה ל-"אוטו" .

בכל מקרה קרם ההגנה והכובע כבר מוכנים .

דובי

פורסם

מזה ה 2 שניות שאלונסו ושמוכאר קיבלו? על מה? לא הבנתי למה.

אפשר את הסדר של הדרוג? לא הבנתי עם כל אלה שירדו 10 מקומות.

תודה רבה והיה אחלה מקצה דרוג

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

לפי מה שהבנתי אלונסו קיבל 2 שניות בגלל נהיגה פרועה ומסוכנת ביום שישי במקצה אימון

שומאכר קיבל 2 שניות בגלל שבמקצה האימון שנערך היום בבוקר(אצלם זה היה בוקר) הוא ביצע עקיפה על מכונית בזמן שהיה דגל אדום. החוק אומר שאסור לעקוף כאשר יש דגל אדום.

באטן ירד 10 מקומות כי הוא כנראה החליף מנוע. באטן סיים רביעי אך בגלל שהוא יורד 10 מקומות שומאכר התקדם מקום אחד קדימה ומספר המכוניות בין אלונסו לשומאכר גדל.

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם

איזה מרוץ היה... יאללה איזה טעות של שומכאר חבל

נאחל שכל שבוע יהיה מרוץ כזה...

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אחד המרוצים המעניינים של העונה (אם לא המעניין מכולם) ודובי ראה אותו שם...

דובי, כנראה שהם התאמצו לתת כזה שואו רק בגלל שהיית שם...:-)

Veni Vidi Vici

פורסם

לתשומת לב מי שלא שם לב...

בשקילה שלאחר המרוץ נפסלה מכוניתו של רוברט קוביצה, שחיקה מוגברת ולא מתוכננת של צמיגי הגשם הביאה לירידה במשקל הכולל של המכונית...

כתוצאה מזה: פליפה מסה עלה למקום 7 ושומאכר, לא יאמן, עלה למקום 8 למרות שלא סיים את המרוץ.

עוד 2 נקודות לפרארי והפער בצמרת מצטמצם!

ועכשיו, יאללה דובי, תמונות...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מקום שמיני שווה נקודה אחת. לא שתיים. זה מבחינת אליפות הנהגים.הפער שם עומד על 10 נק' כרגע.

פרארי צברו סה"כ 3 נקודות , ואכן , מבחינת אליפות היצרנים זה שתי נק' יותר.

פורסם

לא הבנתי איך שומכאר שלא סיים את המרוץ הגיע למקום 8 למרות שהיו אחריו שכן סיימו את המרוץ.

לא נשארו 9 מכוניות נכון?

פורסם

המיקומים נקבעים ברגע הורדת דגל השחמט.

אלה שבאותה הקפה יכולים להשלים את ההקפה , השאר ממוקמים על פי מספר ההקפות שהם רחוקים מהמנצח. במקרה הזה , הם היו מעל 3 הקפות (או כמה שנותרו לשומאכר עד הסיום).

פורסם

אהה הבנתי, הלוואי שכל מרוץ יהיה גשום למרות הנחיתות שנראתה אצל בריג'סטון.

פשוט שומכאר התאבד על המסלול בהקפות האחרונות, מה הייתה הבעיה שלו שבגללה הוא לא סיים?

• תוכן חדש...