Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WTCC- מקסיקו

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נערכו שני המרוצים במסגרת אליפות העולם למכוניות סאלון , ה-WTCC במקסיקו .

המסלול עצמו שנחנך בסבב בשנה שעברה עבר שינוי לעומת שנה קודמת והתווספה עוד סדרת פניות שהאטה את הקצב .

במהלך השבוע האחרון , עקב מצב האספלט החליט מי שהחליט לסלול שוב את האספלט והנה הגיעו מקצי הדרוג והמשטח החל להתפרק (מישהוא זוכר את הגראן-פרי בדאלאס...? )

הנהגים נאלצו לנהוג על משטח שרבים טענו שדומה לראלי-קרוס , אבל נהגי מרוץ , תן להם מכונית ומסלול והם נוסעים .

אנדי פרילוקס , אלוף העולם , ניסה לגבש לובי לדחייה של המרוץ מטעמי בטיחות , אבל בסוף המרוץ התקיים .

ועוד איך התקיים . לכל מי שחובב אלפא-רומיאו היה זה סוף שבוע נדיר ממש .

בשני המרוצים זכינו לראות צמד של מכוניות התלתן מסיים במקומות 1-2 כאשר במקצה הראשון סלבטורה טאבנו זוכה בנצחונו הראשון במדי אלפא-רומיאו ואוגוסטו פארפוס מסיים שני .

במקצה השני , ג'יאני מורבידלי , אקס-פורמולה-1 הוביל כל הדרך ובסוף ויתר על המקום שלו לטובת פארפוס .

קבוצת סיאט , הצ'לסי של ה-WTCC , שרכשה בתחילת העונה את מיטה נהגי ה-WTCC , מתקשה לגלות יכולת עקבית ואולי זה נובע מכך שאין הגדרה לנהג מוביל אחד אלא שלל כוכבים .

איבן מולר שזכה להוביל את האליפות הולך ודועך ואילו ג'יימס תומפסון האנגלי מצליח לאסוף בעקביות נקודות ולהיצמד לשפיץ של הטבלה .

מקווה שנהנתם , לפחות כמוני .

דובי

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ובגלל שאני לא יכול להרגע אז עוד קצת תמונות מסופ"ש שכולו אלפא מה שכל הנהגים ראו זה רק את הת** של ה-156 .

וכן את החגיגות של פארפוס על הגג ומורבידלי משלב רגליים בהנאה .

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...