Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להדביק חבר בחיידק האספנות. מכיוון שאני מכיר את חולשתו לרכבים גרמניים הצלחתי להדליק אותו על הרעיון לקנות מרצדס אספנות.

מישהו מוכר? מישהו מכיר מישהו שמוכר?

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם
אני מנסה להדביק חבר בחיידק האספנות. מכיוון שאני מכיר את חולשתו לרכבים גרמניים הצלחתי להדליק אותו על הרעיון לקנות מרצדס אספנות.

באיזה מצב? ;)

מקום טוב להתחיל בו יהיה קלאסיקאר, במדור הרכילות... אהה, סליחה, המכירות... :)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש לי מישהו שמוכר ( מקווה שלא מכר כבר.. ) מרצדס S280 שנת 85... , קצת רחוק מאספנות אבל עדין..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

יש אחת יפיפה שנת 77 עם אני לא טועה. קבריולט , דורשים עלייה 35 אלף שח. רק שצריך לייבא אותה לארץ היא מופיעה ביד 2 . שווה ביותר מרצדסדגם:430נפח:4,500שנה:1977

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

במושב "קדימה-צורן" ברחוב מורדי הגטאות ישנה מרצדס אספנות עומדת ללא אויר בגלגלים אך נראית במצב יחסית טוב. (אני אנסה להביא תמונה).

אני לא יודע אם היא למכירה אך אפשרי לבדוק זאת.

פורסם
יש אחת יפיפה שנת 77 עם אני לא טועה. קבריולט , דורשים עלייה 35 אלף שח. רק שצריך לייבא אותה לארץ היא מופיעה ביד 2 . שווה ביותר מרצדסדגם:430נפח:4,500שנה:1977
המרצדס שייכת לחבר הפורום bender.

הנה השרשור עליה:

i bought today a 450sl convertable

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אתמול עברתי ברח' אברבנל על גבול בני-ברק-ר"ג (אני מחיפה, אז אין לי מושג איפה האחת נגמרת והאחרת מתחילה), בעקבות דיווח "חם" של אשתי שיש שם מרצדס "מכוערת כמו שלך". אחרי שתי סטירות (וירטואליות, על החוצפה לקרוא לבת השניה שלי "מכוערת") והתעשתות מהירה, נסעתי בדרך למפגש השבועי באוני' וצילמתי את המכונית.

בניגוד לסברת אשתי, המדובר בדגם "FINTAIL" שלהערכתי משנת 1965 לערך, מנוע 190 לפי הגימור. הרכב צריך עבודה חיצונית אבל לא ברמה אקוטית, וכנראה גם מניע. בפנים - שמור בסה"כ. משיחה עם שכנה שעברה שם יש בהחלט אפשרות שהבעלים מוכר - המדובר בבחור דתי שגר בוילה הצמודה. בכל מקרה, אם מרצדס אין כמו הדגמים שלי והדגם המדובר, מהשנים עוד טרם שהפכו להראות כמוניות (למרות הערצתי לדגם ה-280S מסוף שנות השישים ואילך). בכל מקרה, המדובר בדגם פשוט מאוד מכאנית, שאין כל בעיה להשיג לו חלפים בארץ ובחו"ל. בהצלחה, מיקי.

נ.ב. - ניסיתי להעלות תמונות, אך הן גדולות מדי. למישהוא יש מושג איך מקטינים?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

פתח את התמונה בתוכנת PAINT (או "צייר" בעברית) שמגיעה עם כל התקנה של XP.

לחץ על Cntl+W ותוכל להגדיר אחוז הקטנה (רק שים לב לתת אותו אחוז לגובה ולרוחב - אחרת "תמרח" את התמונה).

או אם יש לך פוטושופ לחץ מקש ימני על התמונה IMAGE SIZE,ותקטין לגודל 600-700.

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אתמול עברתי ברח' אברבנל על גבול בני-ברק-ר"ג (אני מחיפה, אז אין לי מושג איפה האחת נגמרת והאחרת מתחילה), בעקבות דיווח "חם" של אשתי שיש שם מרצדס "מכוערת כמו שלך". אחרי שתי סטירות (וירטואליות, על החוצפה לקרוא לבת השניה שלי "מכוערת") והתעשתות מהירה, נסעתי בדרך למפגש השבועי באוני' וצילמתי את המכונית.

בניגוד לסברת אשתי, המדובר בדגם "FINTAIL" שלהערכתי משנת 1965 לערך, מנוע 190 לפי הגימור. הרכב צריך עבודה חיצונית אבל לא ברמה אקוטית, וכנראה גם מניע. בפנים - שמור בסה"כ. משיחה עם שכנה שעברה שם יש בהחלט אפשרות שהבעלים מוכר - המדובר בבחור דתי שגר בוילה הצמודה. בכל מקרה, אם מרצדס אין כמו הדגמים שלי והדגם המדובר, מהשנים עוד טרם שהפכו להראות כמוניות (למרות הערצתי לדגם ה-280S מסוף שנות השישים ואילך). בכל מקרה, המדובר בדגם פשוט מאוד מכאנית, שאין כל בעיה להשיג לו חלפים בארץ ובחו"ל. בהצלחה, מיקי.

נ.ב. - ניסיתי להעלות תמונות, אך הן גדולות מדי. למישהוא יש מושג איך מקטינים?

זו לא 190, אלא 200...

ניתן להבחין בהבדלים ע"י הכונסים בקורה האחורית...

דיברתי עם אנשים בסביבה הקרובה לאוטו, הם אמרו שהוא שייך לאיזה טיפוס עצבני שלא מוכן לישמוע על מכירה... ושהוא "משפץ" אותה לבד...

מכיוון שראיתי אותה בכמה תקופות ובכולן היא ניראתה עלובה יותר ויותר, אני מאמין שניראה אותה ביום מן הימים כפחית שימורים או כמעקה באיזה קניון בביג'ין... חבל...

אגב, תמונות, יש תוכנה שניקראת IRFANVIEW, אחלה דבר, תישתמש בה. תעשה חיפוש בפורום עליה... אבל תתחיל מכאן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=116522&highlight=%EE%F8%F6%E3%F1

בסופו של דבר קניתי אחרת. יכול להיות שהיא עדיין למכירה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זו לא 190, אלא 200...

ניתן להבחין בהבדלים ע"י הכונסים בקורה האחורית...

דיברתי עם אנשים בסביבה הקרובה לאוטו, הם אמרו שהוא שייך לאיזה טיפוס עצבני שלא מוכן לישמוע על מכירה... ושהוא "משפץ" אותה לבד...

מכיוון שראיתי אותה בכמה תקופות ובכולן היא ניראתה עלובה יותר ויותר, אני מאמין שניראה אותה ביום מן הימים כפחית שימורים או כמעקה באיזה קניון בביג'ין... חבל...

אגב, תמונות, יש תוכנה שניקראת IRFANVIEW, אחלה דבר, תישתמש בה. תעשה חיפוש בפורום עליה... אבל תתחיל מכאן...

גילי

תודה על ההבהרה. אני מבין קצת בדגם הפונטון שלי, אבל קצת פחות בדגם המאוחר יותר. אכן, 200 ולא 190. חבל על הרכב. אולי יום אחד הוא ימצא בעל אוהב... לילה טוב.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
במושב "קדימה-צורן" ברחוב מורדי הגטאות ישנה מרצדס אספנות עומדת ללא אויר בגלגלים אך נראית במצב יחסית טוב. (אני אנסה להביא תמונה).

אני לא יודע אם היא למכירה אך אפשרי לבדוק זאת.

הנה תמונה שלה.

התמונה לא כל כך איכותית מפני שצולמה בלילה עם המכשיר הסלולארי.

http://img148.imageshack.us/img148/3097/3007060201br5.jpg

פורסם

מקום נהדר להדבקה, ימי שישי קופי טו גוו בשעות אחר הצהרים...המון חיידקים קלאסיים מתרוצצים שם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הרכב ששפצתי בעבר למכירה שוב עקב חוסר עניין ,הבחור שקנה ממני הספיק לצבוע את הרכב. במידה ומשהו מעונין יכול ליצור איתי קשר בפרטי והעביר את פרטי המוכר (שכן שלי בבת-חפר)

הרכב נראה יפה מאד אחרי צבע חבל לפספס למי שיודע כמה עבודה אני השקעתי ברכב.

להזכירכם דגם 200 יצור 69

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
הרכב ששפצתי בעבר למכירה שוב עקב חוסר עניין ,הבחור שקנה ממני הספיק לצבוע את הרכב. במידה ומשהו מעונין יכול ליצור איתי קשר בפרטי והעביר את פרטי המוכר (שכן שלי בבת-חפר)

הרכב נראה יפה מאד אחרי צבע חבל לפספס למי שיודע כמה עבודה אני השקעתי ברכב.

להזכירכם דגם 200 יצור 69

שווה בהחלט למי שמחפש דגם כזה, אחרי ההשקעה של דורון.

יש לו גם תמונות של מה שעשה.

מומלץ.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...