Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3280676,00.html.

נקווה רק שגורלה יהיה טוב יותר מזה של האמפיקאר האומללה..

ויתרה מזאת,שוב חצו איתה את תעלת לה-מאנס,מה שהצליחו זוג צרפתים די מטורפים לעשות ב 65' עם האמפיקאר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

פנדה זו החיה הכי מפגרת בטבע... יש להם הרגל מטופש לאכול איזה סוג של סוף (קנה-סוף, אבל רק הסוף;)) שגם הוא בסכנת הכחדה, מה שמעמיד אותם גם בסכנת הכחדה...

עכשיו, בואו נעשה הקבלה לפיאט פנדה...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

פיאט מנסה(ודי בהצלחה,יש לציין)למקסם את רעיון הפנדה ע"י הצגת גירסאות רבות-4X4,אמפיבית ועוד.

נוסחה ותיקה טוענת שריבוי גירסאות מגבירות את מכירות הדגם כולו;בואו נראה אם זה יצליח גם הפעם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זו עדיין אותה גברת, והעובדה שיש לה אחיות רק מרחיבה את המשפחה שלה

אני אסתדר בלעדיה ובלעדיה אחיותיה מסביב לשולחן בפסח הקרוב.... :-)

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם

שינוי מרענן בתפיסה ובגישה, פיאט ידעה להפתיע מדי פעם בהברקה רעיונית, או רכב יצירתי במיוחד... לא ראיתי לאחרונה הרבה יצרנים שעושים זו, קפיאה על השמרים, או דריכה במקום מתכון בטוח לנפילה....ואולי זוהי ירית הפתיחה לתקופה חדשה לפיאט?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...