Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מכונית שרירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלך מאוד מאוד כללית,שלא לומר סתמית. יש כל כך הרבה משתנים בדרך שלא ציינת ושגם לא תמיד ניתן לדעת אותם מראש. כך שאם לא תפרט יהיה בלתי אפשרי לענות על השאלה.

איזה רכב,איזה רמת שיפוץ,מי עושה את העבודה,מה מצבו,ועוד ועוד ועוד.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תרי זוזי ולא גרוש יותר.

זו שאלה שאי אפשר לענות עליה. תדפדף קצת בפורום ותבין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שיפוץ מקצועי וייסודי עד רמת הבורג, מתחיל מ-100,000 ש"ח ויכול להגיע בקלות לסביבות ה-250,000 ש"ח, לרכ "בינוני"... מעל זה, תכפיל בפי כמה...

שיפוץ ישראלי מסורתי יכול להסתיים גם בכמה עשרות אלפים.

אם תרצה לדעת יותר פרטים, "תאלץ" אתה לספק יותר פרטים.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

נדמה לי שבסה"כ אם אתה מייבא רכב מחו"ל, בן 30+ שנה, קצת "חבוט" חיצונית, אבל המערכות המכניות במצב חדש, עם מנוע ורכיבים אחרים שהולמים את ההגדרה של רכב שרירים, זה יעלה לך הכל כולל הכל בערך 150,000 - 250,000 ש"ח לרכב ברמה גבוהה יחסית.

ושוב, הכל תלוי במודל, בצרכים, בתקציב, בזמן וברצון.

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

• תוכן חדש...