Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום נתקלתי בתופעה משונה. הרכב (מנוע 1.8 מניע באופן מיידי (לאחר שבוע מנוחה), ונוסע רגיל, עד

כ 3000 סל"ד, ואז בלחיצה חזקה הוא חותך בפתאומיות, משתנק ושוב ממשיך. בהרפיית הדוושה הכל מסתדר אך נסיון לתאוצה חוזרת שוב גורם לו להשתנק ולקרטע בצורה לא סדירה. כלומר: כל נסיון להעמיס על המנוע, חונק אותו.

לפני 400 מייל הסתיים טיפול שכלל מצתים וכבלים, מכסה מפלג, פלטינות וקבלים, אוברהול לקרבורטור ושמנים ומסננים וכיוונים כלליים. (כל החלפים מיועדים לדגם הזה) אתמול החלפתי שוב מסנן דלק, לא החלפתי עדיין את הכויל.

כל הכבלים בתא המנוע מהודקים ומחוברים למקומם.

למישהו יש רעיון לפני שאני זוחל אל המוסך כדי להשאיר עוד משכורת? האם זה סימפטום של כויל?

תודה מראש לצופים ולעונים!

PICT4057.jpg

פורסם

בדוק שוב כיוון הצתה, מכיוון בורג ההידוק יכול מאוד להיות שזז קצת...חום מנוע עלה מעל לרגיל?

ובדוק שהרכבת מסנן דלק נכון...יש חץ המראה את כיוון כניסת הדלק....אל תעלב זה קרה גם לי.....

ודבר אחרון צינורית הוואקום בדוק שלא השתחררה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה רן.

זרימת הדלק סדירה, החלפתי לאחר התקלה כדי לבטל את האפשרות לבעיית זרימה.

המנוע לא התחמם כלל בזמן האחרון, המאוורר עובד, לא חסרים מים, השמן נקי... הוואקום במקום.

היא ממש לא עובדת קשה.

פורסם

בדוק האם משאבת התאוצה בקרבורטור מכוונת כהלכה או עובדת בכלל.

בהצלחה,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

יותר נשמע ככיון דיזה ראשית סתומה.

היות והרכב עובד טוב בסל"ד הנמוך נשללות אפשריות ההצתה וספיקת הדלק.

היות והדיזה הראשית סתומה המנוע נכנס כאשר היא אמורה לספק את הדלק למנוע...

איזה קרבורטור קיים ברכב?

בדר"כ כשהכויל הולך הוא בדרך כלל מנתק את ההצתה לגמריי,כלומר אחרי שהוא מתחמם אין ניצוץ בכלל.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

גם לי קרתה בעיה כזו.

שהייתי מגיע לסל"ד גבוה או/ו נכנס לסיבוב במהירות גבוהה, הרכב היה נחנק, משתנק, וחוזר לחיים רק לאחר זריקת קלאץ'.

איך פתרתי את הבעיה?

לאחר שכבר ראיתי שחורות ודמייניתי משאבת דלק, מעברים סתומים או כל מיני הפתעות חדשות שיגמרו לי על הכסף, פשוט סובבתי את הכויל בתא שלו רבע סיבוב, ומאז הפיאסטה חזרה לתקוף פניות כמו שדה רעה! :twisted:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

בדוק משאבת דלק, מפלס שמן שלא עלה כתוצאה מחדירת דלק לאגן השמן דרך משאבת הדלק.[דיאפרגמה קרועה]

פורסם

מסכים עם SAM1 -לפני כשנה היתה לי תקלה בדיוק עם אותו סימפטום (בפולקסווגן טרנספורטר)

הציעו לי לבדוק את משאבת הדלק -

ואכן שם היתה הבעיה ( ולא בדיאפרגמה כך שאל תפסול זאת אם היא שלמה): פשוט הפין (שמונע ע"י פיקה מקדמת גל הארכובה אצלי) נשחק מהחיכוך בפיקה עם הזמן והיה מתחת לטולרנס המינמלי (שמצוין ב HAYNES של הרכב) -כך שהמשאבה לא נעה מלוא אורך מהלך ולא סיפקה מספיק דלק בעליה בסל"ד גבוה.הפתרון היה רק להחליף את אותו הפין -(יצור פשוט במחרטה) להרכיב חזרה את המשאבה והבעיה נפתרה כאילו לא היתה.

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
יותר נשמע ככיון דיזה ראשית סתומה.

היות והרכב עובד טוב בסל"ד הנמוך נשללות אפשריות ההתצה וספיקת הדלק.

היות והדיזה הראשית סתומה המנוע נכנס כאשר היא אמורה לספק את הדלק למנוע...

איזה קרבורטור קיים ברכב?

ברכב מותקן WEBER ADFA 32 מקורי עם פילטר פתוח. אני אנסה באמת לפרק ולבדוק אם יש סתימה בדיזה.

לגבי משאבת הדלק, המיכנית הוחלפה בחשמלית שיושבת בתא המטען, כך שאין תקלה בכיוון הזה.

משאבת התאוצה חדשה, אבל אבדוק אולי יש תקלה בכיוון.

תזוזות של הכויל לא שינו דבר.

תודה

פורסם

התקלה כפי שאתה מתאר אותה נובעת משני חשודים עיקריים:

קרבורטור, החשוד העיקרי, הייתי פונה למי ששיפץ אותו לבדיקה חוזרת ואם הוא אינו מוכן לתת אחריות לעבודתו פונה למומחה אחר בדגש על מומחה......

בעיית חשמל, גם כאן נידרשת בדיקת מומחה אחרי שלילת בעייה בקרבורטור....

הרגשת בטן שלי....ללא סיבה הגיונית, כיוון הצתה.... בדוק שוב בעזרת האקדח...לא עולה כסף ויחסוך כאב ראש מיותר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

משאבת תאוצה ב- WEBER, ממוקמת בתחתית הקרבורטור, רוב הסיכויים שמשהו השתבש בה. ייתכן שגם דיזת התאוצה (PUMP JET?) סתומה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

סבב חיוט וצנרת נוסף, והתזת חומר ניקוי ללוע הקרבורטור לא הועילו, כל פעולה אחרת דורשת ממני מוסך מכיוון שאין לי כאן שום אמצעים לטיפול.

אני רק מקווה שלא אתקע סופית בדרך לשם (שעה וקצת).

תודה על היעוץ!

פורסם

יש פתרון שעובד גם ללא כלים מיוחדים.

ראשית עלייך לנתק את משאבת הדלק,ולתת למנוע לעבוד עם הדלק הנותר עד שהמנוע כבה.

לאחר שהמנוע נכבה תמלא את תא הדלק של הקרבורטור עם הספרי לניקוי הקרבורטור,

אחרי שהתזת כמות נכבדת פנימה תן סטרטר עם "פול גז" כמו כן תפמפם ברגלית המצערת ע"מ לדאוג גם למשאבת התאוצה.

לאחר מכן חבר חזרה את משאבת הדלק,ותקווה שהדיזה התנקתה.

זה אומנם שיטה לא יסודית אך לפעמים היא עובדת.

את הוובר אני לא מכיר בכלל,אך להרבה קרבורטורים ישנו בורג ריקון(תא הדלק) שנמצא מתחת לדיזה הראשית,במידה וזה כן קיים בוובר אז אפשרות נוספת היא לפתוח את הבורג הנ"ל ולשפריץ בתוך הדיזה את ספרי הקרבורטור.אם יש לך לחץ אויר אז מה טוב.

בהצלחה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...