Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספליט

yiftah
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום....

רציתי לשאול אם ידוע בערך כמה טרנספורטים "ספליט" דור ראשון מסתובבים בארץ,

ומה הסיכוי (אני מבין שהוא קטן) למצוא אחד למכירה.

תודה,

יפתח.

פורסם

ידוע לי על עוד 2 חוץ משלי

אחת סגורה במצב גרוע לפני שיפוץ

ועוד אחת עם ארגז פתוח בשלבי שיפוץ.

שלום....

רציתי לשאול אם ידוע בערך כמה טרנספורטים "ספליט" דור ראשון מסתובבים בארץ,

ומה הסיכוי (אני מבין שהוא קטן) למצוא אחד למכירה.

תודה,

יפתח.

10uv1.jpg

פורסם

ועוד אחת סגורה מודל 66 עם ציור גולשים עליה- באילת

מכרים משם טוענים שהרכב בבעלות בעל מוסך פולקסווגן אילת

נ.ב.- על הסגורה לפני שיפוץ בשרון אין טעם לחשוב -

מדובר בגרוטאה חלודה ,מרקיבה ומוזנחת מזה שנים

והבעלים דורש עליה 40K -כבר עדיף לייבא מלהתעסק איתה

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

הרכב באילת הוא מודל 71 ולא ספליט .וגם לא שייך כבר ליוסי ממוסך אלעד, הוא מכר אותו. בזמנו נסעתי ליראות את הרכב לצערי מצאתי גרוטאה רקובה תרתי משמע!!!!!!

פורסם
הרכב באילת הוא מודל 71 ולא ספליט .וגם לא שייך כבר ליוסי ממוסך אלעד, הוא מכר אותו. בזמנו נסעתי ליראות את הרכב לצערי מצאתי גרוטאה רקובה תרתי משמע!!!!!!
חסכת לי נסיעה, זה היה אמור להיות אחד הרכבים הבאים אצלי בתור :| .
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תוכן חדש...