Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט המוס שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל האנשים הנפלאים בפורום הזה אשר סייעו לי ובכלל לא הכרתי אותם לפני שיחת הטלפון.

בדרך כלל מציגים רכב ונוקבים בשנת ייצור ובנפח מנוע. במקרה הזה, עדיין לא החלטתי האם מדובר בשנת 65 או ב 1/2 64 מאחר שיש לרכב מאפיינים יחודיים של שנת 64 אבל מספר מאפיינים שיכולים להיות רק בשנת 65.

הדבר היחיד שבררו בוודאות לגבי המנוע הוא שמדובר ב6 בשורה. נפח המנוע לפי הרישוי הוא 170 (2.8L) מה שבהחלט מתאים אך ורק לשנת 64 (בדקתי במשרד הרישוי ואין אינדיקציה להחלפת נפח מנוע) אבל מצד שני חיצונית מנוע 170 זהה למנוע 200 גם במספרים על המנוע. ספירת מספר ברגים על משאבת מים (3 ל 170 ו 4 ל200) לא בהכרח מביאה לתוצאה מכריעה.

מנגד גודל ג'נט 14 אינו מתאים לשנת 64 והחל בשנת 65 (ב64 הג'נט היה 13).

במידה ומישהו יכול לסייע לי בעניין זיהוי נפח מנוע 170/200 (ללא VIN) אני אשמח לשמוע.

חיצונית הרכב במצב טוב, כמו שתראו בתמונות, צבוע וללא חלודה. לאחרונה סיימתי גם את תא המטען, ובהמשך אני ארפד אותו.

הטיפול במחלקת הנוסעים גם כמעט מושלם. הגג רופד בעור, הרצפה צויידה בשטיח וגם שטיחונים אדומים של מוסטנג כבר בפנים. ההגה מתכתי ועליו עץ כמו שצריך. המושבים שמורים יפה. החלון הקדמי אינו מקורי והוא כהה מהרגיל ויש פס שמש כחול אבל נחייה איתו בתקופה הקרובה.

כרגע העבודה מתחלקת בין ניקוי המנוע וצביעתו וניקוי וצביעה של חלקים נוספים לבין הטיפול בבלמים כאשר אני מחפש אחרי גומיות לצילינדרים, משייף דראמים ומדביק סוליות.

היתה לי בעיה של רעש מהפולי קראנק אשר גרם לרעש ולאחר מלחמה של 3 ימים, ללא שימוש בפטישי אויר או ציוד הידרואלי אלא בידיים ובסטרטר הוא לבסוף הסכים לצאת ונתגלה שהגומיות מסביב לפולי הראשון היו בלויות. תוקן נצבע והוחזר אחר כבוד למקומו.

בהמשך אני אטפל בהיגוי אשר אפשר לכוונן אותו ובמידת הצורך אני אחליף בולמים וקפיצים.

זהו בינתיים. לעיונכם תמונות. אנא תתעלמו מהתאריכים.

כל הערה תתקבל בברכה.

תמונה 038 (Medium).jpg

תמונה 002.jpg

תמונה 005.jpg

תמונה 009.jpg

תמונה 010.jpg

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליאור- מה זה התמונה הזאת אצלך?! זה אמיתי? :shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הוא מסוגל... עליו אני כבר אאמין לכל דבר! :twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המוסטנג נראית מצויין, נשמח לא רק לתמונות פנים, אלא גם תמונות חוץ ותא מנוע :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

נראה ממש טוב.

כמו שקודמי אמרו, אשמח לראות תמונות נוספות וסתם פרטים מענינים.

הרכב עשה עליה לארץ או שהוא מזמן תושב מדינה?

מאיר

פורסם

אז ככה, הרכב הוא תושב ישראלי וותיק ואצלי הוא נמצא אצלי תקופה לא ארוכה.

אני בשמחה אוריד עוד תמונות לפורום אבל אני מעדיף שלא להציג חצי עבודה אלא תוצאה מוגמרת או לפחות סבירה, ככה שתמונות של UNDER THE HOOD לא אפקטיביות כרגע. לעומת זאת תמונה של פנים הרכב תועלה כבר מחר.

לגבי פרטים נוספים אז אני מניח שכמו כל שיפוץ של רכב, הדבר לוקח זמן, ולצערי אני נתקל בכל מיני דברים מעצבנים שמונעים ממני להשלים עבודה כמו גומיות לבלמים ועוד שטויות שיכולות להוציא אדם מדעתו. גם מנגנון חלון ימין, אשר הוחלף, לא פועל והחלון מסרב לרדת (בניגוד לחלון שמאל). מה ההבדל ? אין לי מושג.

מעבר להתמודדות עם נפלאות הטכניקה האמריקאית אני נאלץ לגלות פעם אחר פעם את החאפריות הישראלית במלוא הדרה ותפארתה. דוגמאות ? אין צו'ק בקרבורטור. מה עשו חכמי ארצנו ? תקעו בורג בתריס של הקרבורטור כך שישאר קבוע במצב של חצי סגור, כדי שבעל הרכב יהיה מבסוט שהוא מצליח להתניע. עוד בקרבורטור - הואקום למפלג, מילא שאינו עובד כהלכה בגלל צינור סדוק הוא חובר למקום הלא נכון. אלטרנטור מורכב בצורה עקומה. האגזוז "החדש" שהורכב אינו מאפשר מהלך מלא של ההגה שמאלה ופוגע בו. אגב, זה בקלות יפתר בהחלפה של גומי תושבת מנוע אשר יגביה את האגזוז דיו, אך מנגד, מי הרכיב את הדבר הזה ככה ???? - צביעה חיצונית ופחחות ברמה ירודה ... ועוד ועוד ועוד.

אז נכון, הרכב ישן ומכנית פשוט, אבל בעלי מקצוע שלומיאלים ו/או עושי קיצורי דרך למינהם - מרגיזים אותי יותר מהמתכת החלודה !!!

זהו. מספיק התעצבנתי.

רוני

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם

קודם כל תירגע :-P עכשיו שהיא הגיע לידיים טובות

יש לך את הזמן ואת התענוג לסדר אותה ויש פה המון חברה שיוכלו לתת כתף.

אז ככה רוב החלקים של הברקסים מבחינת משאבות גומיות וכו המוסטאנג שלך חולקת עם הסופה

ככה שאם יש לך דוגמא למה שאתה צריך תקפוץ ל ב.ינוביץ יש להם כמעט הכל.

לגבי האגזוז האם הסעפת פליטה נוגעת בתיבת הגה או בציר? או שזה רק הצינור?

אם הספעת כלומר המנוע נוטה על צידו (תושבות מנוע גמורות יש לדייגו 2 תושבות שאני כמעט בטוח שהן במצב טוב... (תקן אותי אם אני טועה)). אם הצנרת נוגעת פשוט גש לבעל מיקצוע שמתעסק עם מערכות פליטה וסדר את זה.

לגבי הקרבוטורים והמפלגים צור קשר עם דודי יש לו מספיק קרבורטורים ומפלגים למנועי 6 צילנדר ואני בטוח שהוא ישמח לעזור לך, כמו כן אביו מרק בעל ידע עצום במנועים הללו.

ובאמת לכל שאלה שיש נשמח לעזור.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...