Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקבות ויכוח קטן שהתפתח ביני לבין גנאדי, לאחר בקשתו של חבר פורום להשאיר פתק על רכב מסויים,

על מה כדאי לכתוב בפתק שמשאירים על רכב עומד, הגענו לשתי גרסאות:

1:ישר ולעניין -הגישה הישירה.

אחד מאיתנו טוען כי הפתק שצריך להישאר על רכב עומד

צריך להיות ישיר וענייני:

"בעל הרכב שלום רב,

אם אתה מעוניין למכור, צור קשר:

0500000000"

2: חוכמת איש המכירות- הגישה המתחכמת.

השני טוען כי הפתק אמור להיות מנוסח בצורה מתחכמת יותר

ולא לגשת ישר לעניין:

:בעל הרכב שלום רב!

מעוניין בפרטים על הרכב,

אודה מאוד אם תצור קשר:

0500000000"

אם היו משאירים לכם את אחד הפתקים עם הניסוחים הנ"ל על הרכב, לאיזה מהם הייתם מגיבים?

נא לציין מספר וסיבה.

** אבקש להימנע מתגובות בסגנון של "אף אחד, הרכב שלי לא למכירה"

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

חד משמעית, האפשרות הראשונה. וחשוב לציין את רצינות ההצעה.

אני לא מכיר אף בעל רכב שיתקשר מרצונו לאנשים כדי לספק את סקרנותם לגבי הרכב. אם יש סיכוי למכירה, יש כאלו שכן יתקשרו.

אם הייתי מוצא פתק שרשום עליו "מעוניין בפרטים" הייתי מתעצבן על הילד החוצפן שרוצה שאני אתקשר אליו ואספר לו על הרכב. אם מדובר ברוכש רציני והרעיון היה רלוונטי, דווקא הייתי מתקשר.

פורסם

האפשרות הראשונה! זה ישר ולעניין!

אם הוא חושב למכור הוא יתקשר ואם לא אז לא, זה חד משמעי.

רוצה פרטים על הרכב? זה כבר יותר מעורפל ואני אישית לא ממש הייתי חושב לענות על כזה פתק, רוצה פרטים? יש את המקום המכון לשאול...

אני אישית הייתי משאיר פתק כזה: מעוניין לקנות את הרכב, במידה ואתה מעוניין למכור צור קשר 0500000000 עמית.

ואגב הייתה תקופה שהשארתי פתקים, קורטינה אחת, גולף דור ראשון, אביזה SXI ואסקורט שנת 88 בערך 2 דלתות.

זה הכל.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הניסוח הראשון!

גם אני בחיים לא הייתי מתקשר למישהו שסתם רוצה לדעת פרטים על הרכב...

כשחיפשנו אוטו לחבר עשינו גם את אוטו דבר , המכתבים שהשארנו היו מאוד דומים לניסוח הראשון.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

"מעוניין לקנות את הרכב" + מספר הפלאפון שלי

או: (במקרה של רכב שעומד הרבה זמן/מושבת אחרי תאונה

"מעוניין לקנות את הרכב לחלקים" + מספר הפלאפון שלי

זה 95% מהמקרים עובד, רק פעמים זה באמת הסתיים ברכישה (אסקורט והפיאסטה CL 88 לחלקים שממנה חילצתי דשבורד)

הכי חשוב זה להביע רצינות בנוגע לקנייה, אבל לא להראות התלהבות ייתר.

גם אם אין בסוף רכישה, מה זה משנה - עכשיו יש לכם את הטלפון של הבעלים והגישה יותר נוחה לברר לעיתים תכופות.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

הגירסה שלי: מעוניין לדבר איתך בקשר לרכב אני בטל..........רן

מעורר את סקרנותו, ענינו ולא את תאוות הבצע שלו, אחרי שרואים עם מי יש עסק ניתן לגשת לעיניינים...בהצלחה

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כפי שאמרתי - גירסה ראשונה... אני לא חושב, שהייתי חוזר לפתק בסיגנון "מעוניין בפרטים"! -כלומר: What the fuck?!? :shock: מה פרטים, מי פרטים, מה אתה רוצה מהחיים שלי גם כן?! לעומת זאת- פעמיים השארתי פתק בנוסח "אני רוצה ליקנות", וחזרו אליי (ואפילו באמת קניתי, במיקרה של פיירמונט)! לדעתי - גישה ישיירה ככל האפשר. נכון, שאתה ישר מסגיר את עצמך, שאתה מעוניין, אבל מה זה משנה - בכל מיקרה אתה זה, שהתחיל - בין כו, אם "המוכר" לא פרייר- הוא יבין את זה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הגירסה שלי: מעוניין לדבר איתך בקשר לרכב אני בטל..........רן

מעורר את סקרנותו, ענינו ולא את תאוות הבצע שלו, אחרי שרואים עם מי יש עסק ניתן לגשת לעיניינים...בהצלחה

רצוי גם לכתוב את זה על איזה פתק עם סמל משטרה!:wink::-):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני הייתי רושם "מעוניין ברכב, טל 0500000000" ושם למטה.

השם מראה על רצינות וכך הוא יוכל לדעת את מי לבקש כשהוא חוזר אליך.

השמטתי את המילה "לקנות" כי לעיתים יש בעלי רכבים שיהיו שמחים להפטר ממנו, רק תבוא ותיקח, כי הוא תופס להם מקום בגינה. אם הבעלים אכן מעוניין להפטר מהרכב הוא יחזור אליך בכל מקרה ואז תוכלו לדון במחיר או בתנאי הקבלה.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

כבר הספקתי לקבל פתקים על האוטו מכל הסוגים.

הרוב היו בכתב יד והיה פעם אחת ששמו לי פתק מודפס (השקיע הבחור :wink: ).

הרוב שמו את הפתק על המגבים מקדימה, חלקם על המגב מאחורה, וחלקם על המסגרת של החלון, בגומיה...

כולם כתבו כמו אופציה מס' 1, כלומר גישה ישירה של נסיון קניה של הרכב.

אני גם השארתי פעם פתק על מכונית, פיז'ו 106 3 דלתות XS לבנה, עם ספויילר, רציתי לקנות ממנו את הספויילר והשארתי לו פתק.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אולי הוא הדפיס כי הוא עשה סבב מכוניות,

וחיפש את אלה שממש מצאו חן בעיניו?

בכל מקרה זאת השקעה LOL

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הגישה הישירה היא כנראה הגישה היחידה תקבל שיחה ראשונה מבעל הרכב.

רק שים לב שבגישה זו, מחיר הפתיחה שבעל הרכב ינקוב בו יהיה בדר"כ גבוה מהמחיר של שוויו של הרכב, גם באופן אובייקטיבי וגם, וזה חשוב עוד יותר - שווייו בעיני המוכר.

אל תיבהל מהצעת פתיחה גבוהה יחסית - הוא/היא יתיישרו בסופו של דבר.

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם

הנוסח הראשון יותר עיניני. השני נישמע כאילו מישהו רוצה לבלבל במוח.

לא היתי חוזר ולא נעליים....

הנוסח שלי (בכתב גדול וברור (עד כמה שחרטומים יכול ליהיות..)):

מעוניין לימכור צור קשר ב 050...

וחותם בשם.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

כמה שפחות תכתוב, ככה הסיכוי ליצור רושם לא טוב קטן יותר. אני לא אוהב ניסוחים בסגנון: "יש לך את האוטו הכי מדהים שראיתי בחיי ואני אשלם כל סכום כדי לקנות אותו ממך!" זה רק יעודד אותו לניסיונות התעשרות מהירה. כשאני הייתי משאיר פתק זה היה:

"מעוניין למכור?

050-0505050"

ושלום על ישראל (הלוואי).

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני דווקא הייתי משאיר פתק כזה:

"אני למכירה?

צור קשר ב 050000000"

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• תוכן חדש...