Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפיתי בכמה פרקים מהסדרה, אמריקאית פשוטה כמו כולן, נשמעת טוב :)

ברצוני לדעת מהו הדגם? משהו מיוחד? (אישית אני לא מכיר)

עמית.

0722230915_13.jpg

0722230915_14.jpg

0722230915_3.jpg

0722230915_7.jpg

0722230915_6.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ועם קצת יותר פרטים

1976 Ford Gran Torino והכינוי שלה בסרט הוא: Granny

אירית

פורסם

ולי יש דגם שלו!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רכב יפייפה, כמובן בשילוב עם וי 8 קולני.

ראיתי באיביי, המחירים לא ממש זולים, וזה דגם שלא ידוע כ''כ מכל האמריקאיות, יש משהו מיוחד?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1976-Ford-Gran-Torino-Starsky-Hutch-Replica_W0QQitemZ290008357802QQihZ019QQcategoryZ31836QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1976-FORD-GRAN-TORINO-STARSKY-HUTCH-CAR_W0QQitemZ150014296754QQihZ005QQcategoryZ31836QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

5K$ זה לא הרבה לרכב משופץ ברמה טובה כמו שהדגמת פה.

חוץ מיזה אני בטוח שיש כאלה במחירי ריצפה אם תשקיע מאמץ לחפש שם.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

להורי היתה פורד גראן טורינו סטיישן מודל 1976, ששימשה אותי בסאן- פרנסיסקו משך שלושה חודשים טרם הגיוס.

מדובר בבהמה גדולה ועצלנית, שהדבר היחיד שספורטיבי בה, זה שאפשר להכניס פנימה קבוצת בייסבול שלמה ועוד ישאר מקום. חוץ מזה היא חסרת כל חן או יחוד, עם מנוע מסורס כדי לעמוד בדרישות זיהום האויר ונסיון פאתטי לשתות קצת פחות דלק, בימים שלאחר משבר הדלק הגדול בארה"ב.

חברת פורד היתה ספונסרית של הסידרה, לכן הבלשים החביבים נסעו בגראן-טורינו. אם חברת מאק היתה נותנת דולר יותר, הם היו נוסעים במשאית זבל אדומה עם פס לבן.

נמרוד

פורסם

אין קשר.........

יכול להיות שהיא הייתה V8 אבל לא עם מנוע ספורטיבי אלא מנוע לנסיעה רגועה יום יומית.

בגדול בדרך כלל גרסאות ספורטיביות צוידו במנועים שונים ומתלים שונים.

מה שנמרוד ציין לא לטעמי , הדוגמה הכי טובה היא ה 205 GR לעומת ה GTI

ובין ה 306 XN ל XSI ובין ה XSI ל 16 V ו ה GTI

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני לא חושב שזה עקרוני בכלל, סטיישן הוא כבד ולא זריז ואני מאמין שלא תוכנן להיות ספורטיבי.

תראה איך זה נראה:

1973_Ford_Gran_Torino.jpg

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

אך עדיין עקרונית הבסיס הוא אותו דבר והמשקל? מה כבר יכול להיות ההבדל?

המנועים נעו מ 95 כ''ס במנוע 6 טורי ועד 240 במנוע וי 8 כנראה שהסטיישן לא הייתה בדיוק החזקה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...