Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב לגריסה? למתכת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם צריכים לשלם על משהו במכירת רכב למתכת? לגריסה? האם צריכים לשלם לי על הרכב? האם הם באים לקחת?

הספרינט שלי קיבלה טיפול לא קטן :) לחודש הבא מתוכנן להחליף צינורות בתא מנוע ואז לעבור לדברים הרציניים באמת.

שוב יש תכנון לקנות רכב לפירוק עם שותף או שניים, שותף אחד נמצא, אנחנו גרים רחוק זה מזה, הוא בצפון ואני במרכז (יחסית) אצלי מבירור אין איפה לאכסן רכב שיראה על הפנים וגרירה לצפון תעלה כמו הרכב, לא שווה! חשבנו לפרק הכל בכמה ימים (כל מה שצריך וספייר) ולשלוח את הרכב לגריסה או למתכת.

השאלה היא איך העסק פועל? זה ע''מ לא להתקע עם רכב, מזהם סביבתי שיהיה בגלילינו.

אין ממש צער לגבי הרכב כי הוא במצב סופני.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית, יש גרריסטים שפשוט באים ולוקחים את הרכב, אתה לא משלם כלום ולא מקבל כלום, אם תרצה טלפונים תגיד לי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הבנתי תודה רבה!

יש גם בעיה של מקום פירוק אבל את זה אני אנסה עוד לארגן איכשהו...

פשוט שבאמת לא יעמוד רכב בלי פגושים ועוד הרבה חלקים ואז זה כבר סיבוכים, לרחוב שלי יש טראומה בקשר לדברים האלה מנסיון קודם :???:

אני אפנה אליך בפרטי מאוחר יותר בקשר ל...

הם יגיעו לאריאל למשל?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יגיעו לכל מקום, שווה להם הכמה מאות קילו מתכת שתשאיר.

כל צומת בסביבה שלך בטח כבר מלא במדבקות של ה"קונה רכבים לפירוק", תתקשר ותגיד שיבוא לקחת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אלי דווקא פה בסביבה לא ראיתי... יצא לי לראות בפ''ת אך לא באריאל.

בכל מקרה תודה רבה חבר'יה, זה כל מה שרציתי לדעת :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הרכב יהיה כבר בלי החלקים השימושיים אני מאמין, יש מישהו שירצה?

הרי קונים את הרכב לפירוק, לוקחים מה שצריך וחלקים ספייר, ז''א כל הפגושים, כל הפנים, כל השמשות (מלבד הקדמית אני מאמים), חלקים מסויימים מהמנוע (קרבורטורים למשל).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

היום שוק המתכות הוא פורה מאוד וגם אם לא תזמין באופן מיוחד את סילוק השלדה, רוב הסיכויים שמישהו כבר ידאג לטפל בזה עבורך ולא בבחינת מלאכתם של צדיקים הנעשית בידי אחרים ...

להערכתי, בשביל כמות של חצי טון עד טון תוכל לקבל כמה גרושים אז שווה לך לדאוג למכירה.

אם אתה נמצא באזור אשדוד - אשקלון פנה אליי בפרטי.

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

• תוכן חדש...