Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

ראו מה קראתי בפורום אחר - http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18791 ואני רוצה להתייחס דווקא לפסקה האחרונה , בביקורתו של האזרח א.אטלר על מרוצי הראלי בארץ .

האדון א.אטלר התחרה בזמנו במרוצי ראלי באירופה ואז הגיע לארץ הקודש נסע גם על המסלול האשקלוני , לא בטוח שמה שעשה שם זה להתחרות...

בכל מקרה הוא מעביר פה ביקורת על מרוצי הראלי , בזמן שעד כמה שאני זוכר לא זכינו לראות את זיו פניו באף אחת מתחרויות הראלי האחרונות ואפילו לא במרוצי הספרינט שאורגנו על ידי מישל גדז' .

א.אטלר משווה בצורה בורה לחלוטין בין הראלי-קרוס האשקלוני לבין מרוצי הראלי כיום , ואומר - "...לא נסענו בזה אחרי זה "כגיבורי" הראלי כיום... " סוף ציטוט .

אז יכול להיות שכאשר מתבגרים והגיל עושה את שלו מתחילים לדבר קצת לא לעניין...

תגובתכם

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

למיטב זכרוני הוא זינק פעם למירוץ ב...רוורס :roll:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הוא מראה את חוסר הידע שלו בנושא ובכך הוא מכניס גול עצמי.. (הוא מנסה לרדת על אתר One - אבל מפגין את הבורות שלו בפומבי)

לא מפתיע אותי, הזילזול שלו בעמיתיו למקצוע והשפה המלגלגת שהוא בוחר במאמריו כאילו הוא יודע הכי טוב מכולם (אגו בשמיים) - כל כך אופייני למנטליות הישראלית.

הביקורת שלו על האירוע מוצדקת - אבל לפני שהוא מעביר ביקורת על אחרים, הוא צריך לבדוק את עצמו קודם ובעיקר את הידע שלו בנושא.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

דובי

מה לך כי תלין? הוא לא צודק? הנהיגה בארגז החול היתה קרובה לראלי? או לספרינט? הדבר הקרוב ביותר

למה שהיה שם זה קריקטורה (אני מסתכל אך ורק מהאספקט המקצועי) אינני מנגח פה אף אדם אלא את האירוע עצמו.

להזכירך, היו אמורים להגיע לאירוע הזה 7 שופטים ומודדי זמנים מקפריסין שהם בוגרי WRC, איך אתה חושב שהם היו מכנים את האירוע המביש הזה? הצלחה מסחררת של אירוע?

אינני מגן פה על אדוארד אטלר אבל איך שהוא כינה את האירוע ההוא בתל עדשים, הוא עוד היה עדין.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
חברים

"...לא נסענו בזה אחרי זה "כגיבורי" הראלי כיום... " סוף ציטוט .

אז יכול להיות שכאשר מתבגרים והגיל עושה את שלו מתחילים לדבר קצת לא לעניין...

תגובתכם

דובי

אני לא נוהג להגיב בדרך כלל, אבל מפיו של אחראי פורום - כזו התבטאות לא מוסיפה הרבה כבוד...

ובניגוד אליך - אני חושב שלאדון אטלר, על אף הסגנון היהיר, יא אפשרות אמיתית לבקר את הנעשה כעת - דווקא משום שגם בסיבוב הראשון של הספורט המוטורי בארץ הוא נכח - ולכן ההשוואה או הביקורת שלו שוות הרבה יותר בעיני.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אני חושב שלאדון אטלר, על אף הסגנון היהיר, יש אפשרות אמיתית לבקר את הנעשה כעת - דווקא משום שגם בסיבוב הראשון של הספורט המוטורי בארץ הוא נכח - ולכן ההשוואה או הביקורת שלו שוות הרבה יותר בעיני.
אתה צודק, יש לו את הזכות להעביר ביקורת - אבל שתהיה עניינית ומדויקת (ולא מלגלגת ומזלזלת)

ולפי מה שהוא כתב, הוא לא ידע את כל הפרטים - זה מראה על חוסר בקיאות בנושא.

מתכונת האירוע בתל עדשים הייתה אמורה להיות בנויה משני סטייג'ים (אותם עושים המתחרים 3 פעמים) , האחד באורך ק"מ וחצי (או טיפה יותר) והשני בן 12 ק"מ. מי שסיים את כל 6 הסטייג'ים בזמן המהיר ביותר ללא ענישות (זמן מצטבר) הוא זה שניצח. את הסטייג' הארוך המשטרה ביטלה בגלל סיבה כזו או אחרת ובבוקר האירוע החליט מועדון מירוצי ישראל ביחד עם המתחרים לשנות את מתכונת האירוע ל"ראלי ספרינט". כל עיתונאי שנכח במקום ידע זאת וציין זאת בכתבתו.

להבהרה: בראלי ספרינט ישנו סיבוב היכרות ראשון איטי בו נוסעים כל המתחרים בתוואי המסלול אחד אחרי השני בנסיעה איטית. לאחר מכן (נתון לשיקול מארגן התחרות) 2 מקצי אימון ו-2 מקצי מדידה (המהיר מבין מקצי המדידה נחשב לזמן התחרותי שלך) לכל מתחרה בהפרש הזנקה משתנה (נע בין חצי דקה לדקה).

וזה שונה לחלוטין ממה שהיה במירוצים של שנות ה-80 בארץ, שמוגדרים כראלי קרוס כפי שהוא תיאר נכונה (לא מזלזל): השופטים הזניקו אותנו בבוכטה של 6-8 מכוניות במכה.

ולזה התכוון דובי - לא לשום דבר אחר. כבודו של אטלר במקומו מונח , אבל במקרה הזה הוא טעה.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

שלום לכולם מרחוק, אני לא מבין מה כל ההתרגשות מהמאמר ש א.אטלר כתב? את האמת תורידו את הציניות שבו, וכל מה שהוא כתב נכון ??????? גם אני קראתי את כל הברכות שמיצוביצי חילקו לנהגים שלהם, מצחיק אני לא קיבלתי כלכך הרבה ברכות לחתונתי !!!! ולא משנה שהם נסעו 1.5 קמ, דבר שיני אני לא מתכון להכנס לנושא הראלי שהיה אמור להיות ולא היה, אז מה שהוא כותב נכון בושה, מה קשה לקבל את זה ??? אז חברה שיהיה לכולם שבת שלום ותמשיכו לנסוע בזהירות ואולי תזמינו את החבר א.אטלר שיראה לכולנו איך מארגנים ראלי ??????

פורסם

אני אוהב את סגנון הכתיבה של אדוארד אטלר וגדלתי עליו ועד היום אני נהנה לקרוא אותו .

אני ממש לא אוהב את הכתיבה המזלזלת שלו במי שהשתתף בארוע וזה ממש לא משנה איך אורגן הארוע .

א.אטלר לא ממש מתייחס לכל סוגיית הארוע והבעייתיות שבה דשנו מספיק פה אלא לנהגים , וציטטתי בדיוק את מה שכתב שם ...

אתם ממש לא יורדים לסוף דעתי , מצטער

הוא בא ומערבב שני סוגי ארועים - ראלי-קרוס וראלי וכאילו טוען שאז היו נהגים טובים ואמיצים שנסעו בקבוצה אחת ואילו היום הם נוסעים אחד אחר השני .

מצטער , כנראה שהוא ממש לא מבין איך אמור להתנהל ראלי , וגם ראלי בארגז חול ...

מעבר לכך הביקורת שלי מופנית אליו בכך שכלל לא היה שם...

לגבי סגנון הכתיבה שלי , באופן אישי ובתור מנהל הפורום ...זה הסגנון שלי TAKE IT OR LEAVE IT

דובי

פורסם
למיטב זכרוני הוא זינק פעם למירוץ ב...רוורס :roll:

מי שזינק ברוורס היה איזי רוזוב ב-במוו

מחכה בקוצר רוח למרוצים חוקיים בלי גחמות של המשטרה

ואז גם רמת המרוצים תעלה,

בדבר אחד מנצחים אותנו השכנים - בארגון מרוצי מכוניות - וזה בושה גדולה למדינת ישראל

במיוחד שאנו המדינה היחידה באזור שחוגרים חגורות במכוניות וחובשים קסדות באופנועים.

דוד נמרי

סאאב 96

פורסם
אני אוהב את סגנון הכתיבה של אדוארד אטלר וגדלתי עליו ועד היום אני נהנה לקרוא אותו .

לגבי סגנון הכתיבה שלי , באופן אישי ובתור מנהל הפורום ...זה הסגנון שלי TAKE IT OR LEAVE IT

דובי

היי דובי,

אתה מעיד על עצמך כאחד שקורא את אטלר כבר שנים - אם כך אתה לא צריך להיות מופתע מהסגנון או מרוח הדברים, אטלר מטבל את המילים שול בגוונים שונים של אירוניה \ סרקאזם, ואולי המירוץ המדובר היה באמת אמור להיות סטנדרט חדש בתחום, אבל כמו שהעידו אחרים - עקב אירועים כאלה או אחרים - חלקים נרחבים של המירות בוטלו \ שונו והדבר השאיר אירוע מצומצם יחסית.

חוץ מזה אטלר כותב שם על השיטה - הזנקה של רכב יחיד במקום דבוקות של רכבים, גם לטעמי, האמת, יש יותר הנאה בצפיה במירוץ בו מתחרים מס' רכבים אחד בשני ולא נגד השעון. אין מה לעשות - האלמנט התחרותי מושך הרבה יותר כשהוא מקבל פן ויזואלי

ולגבי ההערה האחרונה - להעיר על הסגנון זה אחלה, לזעוק לגבי התוכן זה נפלא, אבל להשליך את הדבר על גילו של אדם או על צלילותו זה סתם מעליב - לזה התכוונתי בציטוט הראשון שלי.

אני חושב שלקחת את הדברים שלו כבעל נסיון בתחום ולשקול אותם ככיוון להתייחסות \שיפור באירועים הבאים יוכל אולי באמת ליצור אווירה מעניינת יותר

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון - כשאתה (או אטלר) מדבר על השיטה, אתה טועה במשהו בסיסי מאוד: המרוץ שהתקיים היה מלכתחילה מרוץ ראלי ולא ראלי-קרוס. מרוצי אשקלון היו במתכונת ראלי-קרוס, שם באמת מזנקים יחדיו והשיטה היא כמו של מרוץ על מסלול אספלט. במרוצי ראלי בכל העולם השיטה היא זינוק יחידני בהפרש של מספר דקות בין נהג לנהג, כאשר התחרות היא נגד השעון. כך גרונהולם, לואב, סולברג ושאר החבר'ה נוהגים. כך נוהגים בכל מרוצי הראלי ברחבי העולם. זה שאטלר לא מבין את זה, זאת בעיה שלו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סיפור פיקנטי...

אותו אדון א.אטלר טלפן אלי לפני האירוע לקידום הספורט המוטורי האחרון

ושאל בפוזה של העתונאי שמסנן סיקורים ואירועים,מה הולך להיות באירוע

אמרתי לו מה שיהיה ומה המטרה(קידום הספורט המוטורי כמובן)

אז הוא ענה לי בזילזול שאולי הוא יבוא אם יהיה לו זמן....הבחור עסוק :wink:

אין לי מושג אם הוא היה או לא וזה גם לא מענין אותי

(אני פשוט לא אוהב שעושים לי טובות שזה לא בא מהלב)

קובי כהן

פורסם

אם מדברים על הבטלר הזה אז גם הכתבה שהוא עשה על PSI הייתה ללא שום אינפורמציה או ידע או תיחקור אלא אך ורק להכפיש וולכלך .

דובי

אם אתה גדלת על אותו טיפוס אז תסלח לי אבל ....

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני חושב שוב שאתם לא בנושא בכלל .

הנקודה שהעליתי ואם לא הובנתי נכון אז הנה היא שוב -

הבן-אדם בא ומעביר ביקורת על מרוץ מכוניות מבלי כלל לדעת איזה סוג של מרוץ זה !!!

מה לא ברור בזה ?

ראלי סובארו-איתוראן נועד להיות ראלי או תוקן לראלי ספרינט , זה ממש לא משנה ואילו א.אטלר בא ומבקר את הארוע כאילו זה ראלי-קרוס או לפחות משווה אותו לזה .

יותר מזה , הוא בא ואומר שראלי נחות לעומת ראלי-קרוס , אבל מה לעשות ובכל העולם ראלי הרבה יותר פופולארי מראלי-קרוס (למרות שאני אישית מאד אוהב ראלי-קרוס , אבל זה לא לעניין הזה ) .

העברתי ביקורת צינית על גילו של אטלר כגורם אולי לבלבול וזה סגנון כתיבה (שלי ) שלמדתי מ...אדוארד אטלר .

את הבגרות המוטורית שלי , כמו רבים מותיקי הספורט המוטורי בארץ עשיתי על הירחון טורבו שבתקופה מסויימת של חייו , גם אדוארד אטלר כתב בו .

הירחון עצמו היה מוביל דרך , בזכות רוני אהרונוביץ שהקים אותו ועל ברכיו גדלנו והתחנכנו .

אטלר הגיע מאוחר יותר , עם סגנון שונה , ולא ניכנס כאן (ואולי כן...? ) למלחמה הגדולה בין אטלר לאהרונוביץ .

דובי

פורסם

דובי

בסך הכל א. אטלר העביר בקרת על האירוע המוזר שהתקיים וזאת 20 שנה לאחר

מירוצי אשקלון ,שלכל הדעות היו מקצועיים מאוד לאותה תקופה, ואני עדיין חושב שאטלר

על אף גילו יודע בכל זאת להבחין בין ראליקרוס לראלי, וזה שהוא הזכיר אותם בנשימה

אחת לא אומר שאינו מבין בתחום ! כוונתו היתה ללעוג לאותם מברכים על נצחון מיצובישי

באירוע שלא דומה לספורט מוטורי !!!!!!!!!!!!

מישל

• תוכן חדש...