Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת "השבתה" למשאית:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, אני יודע, שהעלו עכשיו את הזמן שהרכב ישן יכול לעמוד ללא טסט לשנתיים, לפני שיצטרך בדיקה של מכון התקנים.

אני יודע גם שהמשאית שעומדת ללא טסט יותר משנה- אוטומטית יורדת מהכביש, ללא אפשרות החזרה (אפילו עם מכון התקנים).

השאלה: האם הזמן הועלה גם למשאיות לשנתיים, או שאחד לא קשור לשני?

תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני קורא עכשיו את התקנה (281 ג+ד)

"ההחזרה" לכביש הינו לרכב פרטי , רכב פרטי דו שימושי ,אופנוע ורכב מיסחרי שמשקלו הכולל המותר אינו עולה על 6000 ק"ג ובתנאי שיציג אישור ממעבדה מוסמכת .

כלומר המשאית שלך שהיא 12 טון אינה נכללת בקטגוריה הזאת.

אבל עם ראש קרימנלי כמו שיש לך תוכל להעביר חצי משאית היום ואת החצי השני מחר

כך שכל חלק שתקח ישקל 6 טון.:-P

ירון מאיר

פורסם

לא הבנת בכלל את השאלה שלי: את זה אני יודע גם ככה! ועם משאית שלי הכל ברור לחלוטין: היא עומדת ללא טסט כבר קרוב ל-10 שנים, ולכן הורדה מהכביש לצמיתות מזמן, כל עוד היא לא תוכל להפוך לאספנות! כאן אין לי שום שאלה.

השאלה שלי מתייחסת למשאית אחרת (ויותר כבדה), שעוד פחות מחודש ניגמרת לה השנה ללא טסט- מה שעושה, למעשה, את החודש הזה "קריטי" מבנינתי - האם לקחת אותה, או לא (יעשו לה טסט, אם אחליט לקחת, ולא יעשו, אם לא). הייתי מעדיף, שיהיה לי יותר זמן לחשוב, ומכאן השאלה: האם היא מקבלת "הורדה אוטומטית לצמיתות" לאחר שנה, או שאחרי שנתיים?

התשובה המדוייקת חשובה מאד, וכמה שיותר מהר - גורל המשאית תלויה בה, וגם הכיס שלי...:roll::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כן, רק העניין הוא, שאני זה, שמשלם על הטסט! ואם אני בסוף לא אקח אותה - זרקתי 3K סתם...:?

פורסם

המלצה שלי...עזוב אותך מהרבה גלגלים (מרבה גלגלים מרבה דאגה) שתים מספקים בהחלט....יותר זול יותר נוח ויותר פאן....העם החליט דו"ג-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תקנה 281ג-

"לא יחודש רישיון לרכב מיושן אם חלפו שנתיים מיום שפג רישיונו."

תקנה 281ד-

"האמור בתקנה משנה (ג) לא יחול על רכב נוסעים פרטי , רכב פרטי דו שימושי ,אופנוע , ורכב מיסחרי שמשקלו הכולל המותר לא עולה על 6000 ק"ג ובלבד שבעל הרכב המציא תעודה כאמור בתקנה 273(ו) ואישור מעבדה מוסמכת , על פי מפרט שקבע מנהל אגף הרכב , כי הרכב נבדק בתוך שלושה חודשים לפי מועד הבדיקה ונמצא במצב תקין."

ניתן להבין כי רק לאחר שנתיים המשאית תרד לצמיתות מהכביש.

ירון מאיר

פורסם
המלצה שלי...עזוב אותך מהרבה גלגלים (מרבה גלגלים מרבה דאגה) שתים מספקים בהחלט....יותר זול יותר נוח ויותר פאן....העם החליט דו"ג-רן

כן, כמה פחות היה לי כאב ראש, לו הייתי אוסף רק אופנועים! אבל הבעיה כאן - אותם אני אוהב דווקא חדשים!:twisted:

פורסם
תקנה 281ג-

"לא יחודש רישיון לרכב מיושן אם חלפו שנתיים מיום שפג רישיונו."

תקנה 281ד-

"האמור בתקנה משנה (ג) לא יחול על רכב נוסעים פרטי , רכב פרטי דו שימושי ,אופנוע , ורכב מיסחרי שמשקלו הכולל המותר לא עולה על 6000 ק"ג ובלבד שבעל הרכב המציא תעודה כאמור בתקנה 273(ו) ואישור מעבדה מוסמכת , על פי מפרט שקבע מנהל אגף הרכב , כי הרכב נבדק בתוך שלושה חודשים לפי מועד הבדיקה ונמצא במצב תקין."

ניתן להבין כי רק לאחר שנתיים המשאית תרד לצמיתות מהכביש.

ירון מאיר

OK, אז באמת נראה, שעכשיו התקופה "הכללית" - שנתיים. תודה! אולי זה משנה את התמונה (אם כי -לא נראה לי, שהמשאית תשרוד בעמידה עוד שנה, עם ה"קהל האוהד" שיש לנו...:? - כבר פירקו לה את המראה אחת... )

• תוכן חדש...