Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שנים לקחו אותנו במסגרת בית הספר לסיור במזכרת בתיה, שבמהלכו הכניסו אותנו למוסך גדול שבו יש רכבי אספנות ישנים במיוחד, ואחדים מהם- עם מנועים משופרים (מאוד). ראינו בעצמנו מספר מכוניות מאוד מאוד ישנות וזה היה פשוט מדהים.

יש למישהו מושג על המקום הזה? מישהו אולי מכיר, שמע, ראה, היה? אם כן, אשמח לקבל אינפורמציה ואם אפשר, תמונות וכו'...

תודה.

Xbox12341

פורסם

יש כזה מקום בקיבוץ אייל, עשינו טיול לשם במסגרת הטיולים החודשיים של מועדון הרודסטרים.

לגבי מזכרת בתיה אין לי מושג.

IMG_1579.JPG

IMG_1598.JPG

IMG_1565.JPG

IMG_1529.JPG

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש לי אינפורמציה על המקום וביקרתי שם מספר פעמים השנה, בעל המוסך הזה נפטר ממחלה קשה וכרגע אישתו ובנו שומרים על האנגר הזה כפי שהוא נשאר ללא הוצאה של רכבים משם.

אני מכיר את האשה באופן אישי ואפשר להגיד שמתי שאני רוצה אני יכול לבקר שם.

כרגע אין ביקורים במקום וגם את מיקומו המדוייק אני לא אחשוף מחשש לגנבות וכ"ו.

לפני מספר שנים לקחו אותנו במסגרת בית הספר לסיור במזכרת בתיה, שבמהלכו הכניסו אותנו למוסך גדול שבו יש רכבי אספנות ישנים במיוחד, ואחדים מהם- עם מנועים משופרים (מאוד). ראינו בעצמנו מספר מכוניות מאוד מאוד ישנות וזה היה פשוט מדהים.

יש למישהו מושג על המקום הזה? מישהו אולי מכיר, שמע, ראה, היה? אם כן, אשמח לקבל אינפורמציה ואם אפשר, תמונות וכו'...

תודה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
יש לי אינפורמציה על המקום וביקרתי שם מספר פעמים השנה, בעל המוסך הזה נפטר ממחלה קשה וכרגע אישתו ובנו שומרים על האנגר הזה כפי שהוא נשאר ללא הוצאה של רכבים משם.

אני מכיר את האשה באופן אישי ואפשר להגיד שמתי שאני רוצה אני יכול לבקר שם.

כרגע אין ביקורים במקום וגם את מיקומו המדוייק אני לא אחשוף מחשש לגנבות וכ"ו.

באמת?!

:shock:

עצוב.!

כשאנחנו היינו שם, בעל המוסך דיבר איתנו ותפקד כרגיל. חבל.

אם כך, אני לא מצפה שתפרסם את המקום.

תודה.!

Xbox12341

• תוכן חדש...