Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

יש לי , כמו שחלק קטן מהחברים כאן יודעים, אופל קדט GT , שלוש דלתות , מודל 86 , תמונה מצורפת .

הרכב אצלי קרוב ל-6 שנים , אך בשנתיים האחרונות עשה כ 2000 ק"מ , כלומר כמעט ללא שימוש , בחצי שנה האחרונה לא נעשה כלל שימוש ברכב .

אני לא רוצה למכור את הרכב , מה גם שהוא לא שווה יותר מכמה אלפי שקלים .

כמובן שאין בו שום דבר מיוחד , אבל , בכל זאת דגם זה נדיר בארץ , הוא במצב טוב, מקורי לגמרי , ואני הייתי רוצה לשמור אותו אצלי.

פרטים על הדגם , שמייחדים אותו מהדגמים הרגילים : 5 הילוכים ולא 4, גלגלים 185/60R14 במקור , שעון סל"ד , מושבים קידמיים חצי ספורטיביים , ספוילר ופסי קישוט בתחתית המרכב .

למרות שזה לא רכב אספנות ,(אבל בכל זאת רכב בן יותר מ 20 ) , הייתי רוצה לשמוע תגובות של האנשים כאן ולא בפורום כללי .

לעצם השאלה : מה הייתם עושים עם הרכב . שמירתו לאספנות - עוד 9.5 שנים - לא נראית ריאלית במיוחד :-)

*אני יודע, שהשאלה הזויה קצת .

*הרכב לא למכירה, נא לא לשלוח לי הצעות *

CIMG1037.JPG

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההצעה שלי...תן לי אותו...אני מבטיח לשמור לטפח ולהינות ממנו כמה שניתן...שתירצה תקבל בחזרה...האמת זה יפתור לי כמה בעיות...והוא גם אחד הרכבים שאני אוהב מזכיר את ....הסוד....-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן ,

אני מאוכז ממך !

זה מזכיר סוד?

לי זה מזכיר DAEWOO .:roll:

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
רן ,

אני מאוכז ממך !

זה מזכיר סוד?

לי זה מזכיר DAEWOO .:roll:

שוב אתה מאכזב אותי !!

יותר אני לא מזמין את עצמי לקנאפה ותה נענע איתך !!

ובגלל ששכחת איך סוד נראית ,

37_706.jpg

תתרענן !

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

לדעתי, מצא מקום איחסון טוב ויבש, בצע את כל הפעולות הנחוצות לאחסון רכב כזה, לרבות רכישה מבעוד מועד של חלקים שאולי תוכל למצוא בקלות אך בעתיד יהיה קשה יותר וכך, הייתי נותן לאופל "להתבשל" בבישול איטי במשך השנים, עד שתהיה אספנות... בעתיד, בטוחני שערך הרכב, לא רק הכספי אלא גם האספני, יעלה. זו יכולה להיות מכונית מהנה אם היא שמורה ומתוחזקת טוב ובעתיד כאמור, כמעט כל מכונית עם 2 דלתות, בעלת אופי ספורטיבי או אפילו התג GT, תוכל לתת תמורה נאה לבעליה... (כאמור, לא כספית, אלא בערך אספני אישי).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

שים מנעול הגה.

רוקן טנק דלק.

תרים אותו על אבנים/אקרשטיין.

שים כיסוי- קשור הייטב.

תן לזמן לעשות את שלו.

כשתחליט לעורר את היפיפיה הנרדמת- טיפול מקיף- שמנים רצועות וכו'.

• אחראי פורום
פורסם

זו אחת הסודים הכי קילריות שיש, ראיתי תמונות שלה ברשת פה ושם.

ואני חושב שיש דימיון קל...הפלסטיקים מאחוריי החלון האחורי, הזנב החתוך...

אבל זהו :wink:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

if you love someone, free,free, set them freeלהעמיד אותה עכשיו ל X שנים זה כמעט התעללות.

תתחשב בה, ואם אתה באמת אוהב את המכונית ויודע שלא תשתמש בה בקרוב, מכור אותה.

דאג למצוא לה בית חם, טוב ואוהב.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מכיר עוד 2 זהות לשלך במצב שמור מאוד. לרכב לא יהיה ערך אספני לצערך מכיוון שבאותם שנים GT הייתה אך ורק רמת גימור. לפי דעתי פשוט תמכור אותה למישהו שישמור עליה כמו שצריך (לי :roll:).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שים מנעול הגה.

רוקן טנק דלק.

תרים אותו על אבנים/אקרשטיין.

שים כיסוי- קשור הייטב.

תן לזמן לעשות את שלו.

כשתחליט לעורר את היפיפיה הנרדמת- טיפול מקיף- שמנים רצועות וכו'.

דווקא קראתי פעם שאם מאחסנים רכב במקום סגור ולרכב טנק דלק מתכת מומלץ טנק מלא כנגד חלודה...אבל אולי אני טועה מישהו מוכן להתיחס?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...