Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיבוב מספר 11 באליפות הפורמולה-1 ואנחנו בצרפת במסלול מאני-קור .

כמובן שהדבר שידבר הכי הרבה בסוף השבוע הזה הוא החדשות על מעברו של חואן פבלו מונטויה לארה"ב , לסדרת ה-NASCAR ועזיבתו את מקלארן-מרצדס , אחרי רומן לא הכי מוצלח , או לפחות כזה שלא עמד בציפיות .

70 הקפות יקח לנהגים ביום ראשון להקיף את המסלול בכדי להשלים את המרוץ אך עוד קודם לכן צפוי להם שינוי בפורמט של מקצי הדרוג בכך שהחלק השלישי של המקצה יהיה רק 15 דקות , במקום 20 דקות , קודם לכן .

המטרה בכך היא לצמצם את הזמן "המת" במקצה וליצור יותר זמן "אקשן" נטו עם המסלול , יש בזה משהו , בואו נראה באם זה יוכיח את עצמו .

בשנה שעברה פרננדו אלונסו זינק מהפול-פוזישן וחצה ראשון גם את דגל השחמט .

יש כאלו שאוהבים את המסלול במאני-קור ויש כאלו שלא , כמו בכל דבר , אבל לאחר השינוי שעבר השיקאן האחרון , ממש לפני קו הסיום , שינוי שהרס אופציית עקיפה , ותשאלו את רלף ובריקלו , אני חושב שזה ממש לא לטעמי אבל לא סגור על זה .

french.gif

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי, סמוך על הרכלן אילידס שכבר ידאג לטחון לנו בשכל על המעבר של מונטויה...

נ.ב.- אולי יש לי משהו למסור לך [קלטות] אם אני אמצא את זה [הודעה פרטית אח"כ.].

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

מקצה דרוג לדעתי ממש יפה.

במקצה השלישי אלונסו ושומכאר עשו פתיחות.

אלונסו לקח את הפתיחה אח"כ שומכאר עקף אותו ואח"כ בסוף אלונסו.

הדירוג: שומכאר מאסה אלונסו טרולי ראלף, ראיקונן פיסיקלה.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

מקצי הדרוג בפורמט החדש , בחלקו האחרון ,שבו יש עכשיו 15 דקות ולא 20 דקות כמו קודם , נתן לנו פעילות על המסלול לכל אורך המקצה .

כבר בהכנות לאור הירוק ראינו שלאחר שמיכאל שומאכר התמקם , הגיע אלונסו והתייצב לצידו , דבר שלא בטוח שהיה הכרח אבל בישר לקראת הבאות .

האור הירוק מתחלף ולרגע חשבתי שהתבלבלתי ביום ויום ראשון היום .

הפרארי והרנו , כמו אין מחר , מזנקות וממשיכות את הדו-קרב לתוך ההקפה הראשונה , אלונסו עוקף ומיכאל מגיב ולהיפך .

האמת היא ששניהם לקחו בחשבון שההקפה הראשונה לא נחשבת וכמו גם התוצאות שישופרו בהמשך המקצה , מה שנתן להם פשוט חשיפה טובה מול הקהל והטלויזיה , אלונסו במרוץ ביתי בצרפת בשביל רנו ומיכאל שומאכר , פשוט היה צריך להוכיח שקו ההתקדמות של פרארי לא מקרי ורצה לאותת לאלונסו לקראת מחר .

מי שאותת הכי יפה וגרם להבין עד כמה הקבוצה האדומה השתפרה הוא כמובן פיליפה מאסה , שמיקם את עצמו עם סיום המקצה במקום השני .

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

מישהוא הרגיש בחסרונו של מונטויה ?

נראה לי שגם במקלארן לא כל כך הרגישו בחסרונו ופדרו דה-לה רוסה הספרדי הוכיח , שלפחות היום הוא עשה את העבודה שלו כראוי , ולא היה רחוק מרייקונן .

מי שאיכזב אותי אישית , לאחר שהתייאשתי מבאטון סופית , זה ז'אק ווילנייב .

אחרי צמד המרוצים הצפון-אמריקניים , הייתי בטוח שהגיעה תקופה חדשה מצידו , אבל היום...אגרוף לפרצוף , ממש כך , אפילו לא עבר את השלב הראשון .

ניקו רוזברג ...הכי לא יציב שיש , הכי צעיר ובין הכי מלהיבים שיש .

איך שהוא קרע את אבני השפה במאני-קור , לרגע היה ניתן לחשוב שהוויליאמס תישבר . בינתיים היא החזיקה מעמד ורוזברג הוכיח שהגנים של אבא שלו נמצאים אצלו עמוק בביצים .

מרק וובר , בן קבוצתו ואחד שנחשב שכנהג מצויין במקצי הדרוג , ראה את רוזברג ממשיך למקצה השלישי , בעוד הוא , נדחף על ידי קולטארד בשנייה האחרונה החוצה .

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

ועכשיו מישהוא יכול להסביר את פשר הכיעור הזה של ב.מ.וו...?

מכונית מירוץ בכלל , ומכונית פורמולה-1 בפרט , מבחינתי לפחות אמורה להיות יפה , הכי יפה שאפשר , הכי יפה שיש .

מכונית פורמולה-1 צריכה להיות סקסית לפחות כמו אנה ארונוב או מירי בוהדנה , לגרום לנו לרצות אותן .

אחרי מקצי הדרוג של היום , כאשר ראיתי את הב.מ.וו הדבר היחיד שרציתי לעשות זה להקיא...

כבר ראינו מכוניות פורמולה-1 מוזרות בעבר ברחוק וגם בעבר הקרוב אבל ראבאק ...

דובי

1.jpg

פורסם

דובי אפשר לסכם את התוספת המוזרה שדפקו למכונית ב - WTF??? :conf: :conf: :conf:

שמעו מאסה לאט לאט נעשה כריש

איך הוא גנב לאלונסו את הזינוק מהמקום השני אה?!?! פשוט תענוג

היה אפשר לראות את התיסכול על פניו במסיבת העיתונים!

ואם כבר מדברים על אלונסו אתם ראיתם איך שומאכר ואלונסו נלחמו ראש בראש ועקפו אחד את השני??? איזה עקיפה שומאכר הביא על אלונסו בפניה שם! העלה חיוך על פניי.

מחר נראה את הנמירוץ בשק"ל בצבא(בתקווה שבחיל האוויר לא יהיה בעיות בזמן המירוץ)

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם

טקטיקה היא חלק ממרוצי מכוניות בכלל ופורמולה-1 בפרט .

לא האמנתי שבחיים אני אגיד או אכתוב דבר כזה אבל אנחנו צריכים להגיד תודה למיכאל שומאכר שמציל לנו את העונה הזו .

מסתבר שההשתפרות של פרארי מול חוסר ההתקדמות או חוסר יכולת התגובה של רנו , כל זה עושה לנו את כל העניין כרגע בפורמולה-1 .

מיכאל שומאכר ופרארי בתצוגה מושלמת , תוך ניצול אופטימלי של התנאים במסלול , צמיגים ודלק והמטרה היא אחת- נצחון .

אלונסו ורנו הבינו שהם על 2 חניות צמיגים ודלק והמקסימום שיכולים לעשות זה לנסות ולהביא מצרפת נקודות וכמה שיותר , לאלונסו זה הספיק למקום שני , הוא לא יכול היה לקוות ליותר מזה וגם להגיד תודה .

היטיב לתאר זאת אלונסו עצמו במסיבת העיתונאים בסיום המרוץ שאמר שהבין כי לא יצליח לעקוף את מאסה על המסלול ולכן בנה על עקיפה בזכות חנייה טובה , והצליח .

טויוטה שוב הוכיחו שהם במגמת שיפור והפעם היה זה תורו של רלף שומאכר לסיים רביעי , מול האכזבה האדירה של טרולי .

הונדה , הונדה , באטון , באטון - עד כמה הוא עוד יכול להדרדר...?

מישהו זוכר שמונטויה לא התחרה ?

דובי

A.jpg

B.jpg

C.jpg

פורסם

ועכשיו בואו נתעמק טיפה יותר .

פרארי והונדה היו שתי הקבוצות שהתייצבו לפני תחילת העונה לאימונים במסלול בבחריין .

הונדה יצאו משם סופר-מעודדים וכולם היו בטוחים שזו הולכת להיות העונה שלהם .

פרארי לעומתם חזרו הביתה לאיטליה לעשות שיעורי בית .

רנו התחילו את העונה חזק ואלונסו גרם לנו להאמין , לאחר מספר מרוצי פתיחת העונה הזו , שהוא הולך לקחת את עונת 2006 בקלילות , פיסיקלה אותת שהוא חזק בתמונה וכל הדיבורים היו על עונת 2007 כבר , העונה שאלונסו עובר לרנו , ששומאכר אולי יפרוש ואיפה יהיה קימי רייקונן .

ותראו מה קרה לנו בשלושת המרוצים האחרונים לפחות , מיכאל שומאכר ניצח בשניים וסיים שלישי באחד מהם , אלונסו צובר נקודות בשיטתיות והפער בצמרת מצטמצם והולך וכרגע זו עונה פתוחה מחדש .

פער של 17 נקודות בקצב הזה יכול להיסגר במהרה .

עד כאן הכל טוב אבל אסור להספיד את רנו כמו שאסור כבר למהר ולהכתיר את פרארי ובעיקר את מיכאל שומאכר .

ברור כרגע שרייקונן ומקלארן מחוץ לתמונה ומה שיוכלו לעשות זה לגנוב נקודות ואולי נצחון או שניים מאלונסו ושומאכר , מה שיוסיף פלפל לאליפות הזו .

הונדה הם אכזבת העונה ואף אחד לא יכול לבוא ולטעון אחרת , בטח לא על סמך נתוני פתיחת העונה .

לעומת הונדה , טויוטה משתפרת והולכת ואולי...אולי...

מאני-קור , כל סוף השבוע , גרם לנו לראות כי בפרארי יש על מי לסמוך כנהג שני ליד המיכאל , מאסה זינק נהדר והחזיק את אלונסו על הגב , עד שהטקטיקה , הצמיגים והחלפתם הכריעו .

מיכאל שומאכר היה מאוכזב במסיבת העיתונאים בשביל מאסה שסיים רק שלישי , אבל שלא ינסה לעבוד עלינו , הוא יותר התאכזב בגלל שאלונסו הצליח לגנוב לו עוד ניקוד ...

דובי

auto1.jpg

auto2.jpg

• תוכן חדש...