Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם :)

הייתי רוצה להתייעץ איתכם בקשר לרכב לפירוק שאני חושב לקנות.

זוכרים שמתי פה תמונות של הספרינט שלי ולידה ספרינט שחורה עם ספויילר של קולט (סימן זיהוי).

הכרתי את הבעלים יותר (ממקורביו של מי שמטפל לי ברכב ויש לו כמה ספרינטים).

בכל מקרה שלשום בערב קפצנו איתו אליו שיביא לי ידית הילוכים מקורית (אני הייתי מאושר) פתח את הרכב (אגב הרכב לפני כן הותנע והבעלים נסע בו קצת) התיישבתי, הסתכלתי ויש המון דברים שיש לי לפרק רק מהפנים! (פירוט קצר, שק לידית הילוכים, דיפוני דלתות במצב טוב, מנגנוני חלונות (שאצלי אחד שבור), סככי שמש של הנוסע והנהג, פתחי חימום שלמים, חלק מהדש שיש בו כפתורים ואצלי הרסו אותו, +++). חיצונית גם יש המון מה לפרק, פסי קישוט במצב טוב, ג'אנטים יפים צבועים בלבן ואפילו צמיגים טובים (למרות שהרכב עמד המון ובטח הם יבשים כבר), פגושים שיושבים ישר, גריל עם פנסים מקוריים (אצלי פנסי טרקטור), מכסה מנוע (לא במצב הכי טוב אבל הוא בלי כונסי אויר). כמובן גם מכאני לא חסר ופה אני כבר פחות זקוק לחלקים, המנוע ברכב הוא 1.5 אחרי שיפוץ וגיר אחרי שיפוץ (הבנתי שהגיר במצב הרבה יותר טוב משלי מבחינת הילוך שני), עם המנוע אין לי מה לעשות כי אם חס וחלילה... אני אלך רק על 1.7 כמו שלי, יש בוקסות קדמיות חדשות, כמובן בולמים קפיצים ועוד המון מכלולים, ציריות שלמות ועוד ועוד!

סה''כ הרכב במצב טוב מלבד הבודי הרקוב! מקום לאחסון הרכב אני מאמין שאצליח לסדר אבל לא תהיה לי גישה יוםיומית לשם אלה רק באישור של מישהו.

המטרה היא לקנות את הרכב, למכור את המנוע יחסית בזול ולהחזיר את רוב הכסף שאני אשלם על הרכב (2K לבקש על המנוע, אולי פחות), הלאה להוריד את כל מה שאני צריך ואת רוב חלקי החילוף וזהו, למכור את הדברים שאני לא צריך (חלקים שמתאימים לעוד אלפות כי לרוב בעלי ספרינט יש כבר רכב לפירוק :???:)

מה אתם חושבים על זה?

זה יצריך ממני פירוק של חלקים מכאניים, זה גם קצת התנסאות על רכב שלא יהיה אכפת לי ממנו בכלל.

הבחור רוצה 3K ואני מוכן לתת 2.2K בערך והוא לא ירד בקלות אם בכלל, זה מחיר הזוי לרכב לפירוק אך הרכב במצב מעל לרוב רכבי הפירוק.

וגם יש קצת בעיתיות מבחינת מקום האחסון של הרכב שאני אהיה צריך אישור בשביל לגשת אליו ולא תמיד אקבל אישור...

מה דעתכם שווה להכנס לזה? זה אומר שכל הכסף שיש לי עכשיו ילך על האוטו הזה ולא יהיה כסף להשקיע בשלי עד שאני אתחיל לשים חלקים למכירה מהרכב ההוא, המטרה להחזיר לעצמי את הכסף ולהשאר עם מה שישאר מהרכב.

עמית.

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200605150132086168&id=200605260149511940&user=metalsys

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200605150132086168&id=200605260151109950&user=metalsys

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/e/t/a/l/s/y/s/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200605150132086168/200605260154596876/P1010054.JPG

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

רק קח בחשבון שבאלפא, ברגע שתתחיל לפרק ממנו חלקים, הם יתפוררו לך ביד , ועוד דבר, ברגע שתתחיל לפרק אצלך, ברוב המקרים זה לא יחזור למקום באותה צורה.

פורסם

לגבי החלקים שיתפוררו, דיי כבר עם הסטיגמות, מה יתפורר לי? הדיפון של הדלת? הפגוש? נו באמת... כן יש חלקים שלא כ''כ עמידים אבל תפסיקו עם הסטיגמות האלה... ברכב שלי כבר פורק חצי מהפנים והוחזר למקום וגם חלקי חוץ פורקו ולא מעט.

החלקים שלא ישבו כמו מקוריים בזה אתה כן צודק (לגבי חלקי חוץ בלבד) ב 100%, למשל אם שמים כנף שהיא לא מאותו הרכב אז יש מצב שהיא תשב קצת בולטת וכו', במקרה אצלי בהחלפת בג'אג זה שהחלפנו אליו יושב הרבה יותר טוב מזה שהיה לפני. אצלי סה''כ הכל יושב טוב חוץ מהמכסה מנוע שיושב דיי עקום והרווחים מהכנפיים שונים בכל צד.

השאלה היא האם הרעיון הכללי נראה לכם הגיוני? סה''כ רוצה להתייעץ עם אנשים שיש להם יותר נסיון בפירוק רכב וכל מה שקשור לזה. מקום אחסון אם לא יהיה אז החלקים שאני לא זקוק להם ישארו על הרכב. במקום שאני מתכנן להעמיד את הרכב כבר עומדות כמה ספרינטים לפירוק ומפורקות.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
רק קח בחשבון שבאלפא, ברגע שתתחיל לפרק ממנו חלקים, הם יתפוררו לך ביד , ועוד דבר, ברגע שתתחיל לפרק אצלך, ברוב המקרים זה לא יחזור למקום באותה צורה.
אכן טיעונים מנומקים ומשכנעים. יש לך גם משהו לתרום לדיון הזה, או שאתה רק רוצה להגיב בדיבורי סרק?

:-x .

לעניין,

בסך הכל אתה מקבל רכב שלם 2K נראה מחיר הוגן לרכב זה. יותר מזה? קצת יקר.

שכח מהצמיגים, גם אם הם "יפים". הם יבשים! אני לא מתכנן להרחיב בדיבור על הסכנות שבצמיגים ישנים, עסקו בזה מספיק בעבר.

לא מעבירים בוקסות משומשות מרכב לרכב, קונים חדשות עם עדיפות למשופרות מתוצרת ידועה.

לגבי מכירת המנוע, זה לא ילך לך כל כך מהר, יש המון מנועים כאלו בשוק (33). אם תמכור מאוד בזול, אז כן, אחרת אני בספק לגבי הרווח שתראה ממכירת המנוע.

בכל מצב, לא נראה לי שתחזיר את הכסף במכירת חלקים, אבל רוב הסיכויים שכן תחזיר את ההשקעה בחיסכון על חלקים עתידיים שתזדקק לרכב שלך.

הפנסים - שכח מהם, יש בהם מים והרפלקטורים בלויים לגמרי. אין לך מה לעשות איתם.

אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב שלך לתקופה ארוכה, שווה לך לרכוש את הרכב השני.

אבל... אני רואה שאתה מפרסם את הרכב בכל מדיה אפשרית, מכך אני מסיק כי אין לך עניין ארוך טווח ברכב (או כל עניין, לצורך העניין).

אם כך, חבל על הכסף.

הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה להחליט מה אתה באמת רוצה לעשות (קורטינה, פיאסטה, אלפא.... סיפור ארוך אצלך).

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ברק לא ניכנס לענייני קורטינות, םיאסטות וכו', למכור אלפא זה לא קל, אם יבוא קונה שיציע סכום נורמלי (רציתי 10, שמתי זוג צמיגים חדשים ורוצה 10 וחצי) אז הרכב שלו, עד אז הרכב יעבור השקעה והמחיר לאט לאט יעלה מה שאומר שהרכב כנראה לא ימכר ולא משנה כמה פרסום יהיה לו... מודע לזה היטב! מי שקונה ספרינט הוא או מביןטוב ויודע למה נכנס או אידיוט... אני הייתי יותר בכיוון של אידיוט אבל לאט לאט הכל יהיה טוב :)

אם להעמיד את הרכב עד שמישהו יקנה אותה היא עוד תגיע למצב של הספרינט ההיא

הרכב ההוא נקנה כ 1.7 ב 4 וחצי, הלך לו מנוע ושמו מנוע חדש, מאז הוא לא נסע כמעט...

אתה חושב שאת ה 2K אני לא אצליח להחזיר אפילו? לא תהיה לי בעיה לרדת במחיר של המנוע ג ולהחזיר כמה שאצליח, גם אם זה אלף ש''ח.

אני אמור לנסוע לאיציק ביום שלישי להחליף פעמונים + מחזיר שמן בין הגיר למנוע, בספרינט הזאת אם הגיר באמת יותר טוב משלי והמחזיר שמן שלם אז כבר יהיה עדיף להחליף גיר יחד עם מחזיר השמן (ויהיה לי את שניהם).

בוא נאמר ככה שאני כבר חוסך ליצמי כ 400 ש''ח על החלקים (שטויות אבל גם משהו)

בכל מקרה כל המכאני שאני לא זקוק לו יעמוד למכירה ובזול, זה כולל הכל, אפילו רפידות ודיסקים (החלפה הבאה שלי זה כבר יהיו קאליפרים של 33 16 שסתומים + דיסקים מאווררים)

מה שאני צריך זה חלקי חוץ ופנים בעקרון, עוד לא יצא לי לראות ספרינט שהפגוש שלה ישב ישר ובאמת החזיק! היא באמת במצב טוב מכל הבחינות מלבד הבודי הרקוב מחלודה.

אגב מהצמיגים שכחתי, לצערי יש נסיון עם צמיגים יבשים, שלשום הוחלפו האחוריים לזוג דנלופ :)

ההחלטה שלי בקשר לרכב לא תלויה עד הסוף בי, היא למכירה אך לא בשקל פחות מ 10 וחצי, אני מציאותי ולכן גם אומר שאין הרבה אנשים שמוכנים לקנות אותה במחיר הזה, אין? נשארת אצלי :) אם הייתי יותר מדי מתבאס הייתי יורד ל 9-8 אבל זה לא הגיוני מבחינתי, אני גם יודע מה הבעיה שלי עם הרכב וזה יהיה עם כל רכב, קשה לי לחכות לתוצאות שיבואו וצריך לעבוד על זה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני אמור לנסוע לאיציק ביום שלישי להחליף פעמונים + מחזיר שמן בין הגיר למנוע, בספרינט הזאת אם הגיר באמת יותר טוב משלי והמחזיר שמן שלם אז כבר יהיה עדיף להחליף גיר יחד עם מחזיר השמן (ויהיה לי את שניהם).

מחזיר שמן הוא עוד מוצר מתכלה. לא משתמשים בו פעמיים. מורידים גיר? מחליפים מחזיר שמן.

(חשבת פעם להשתמש באותו הקונדום פעמיים?...אז על אותו המשקל מחזיר שמן.)

בוא נאמר ככה שאני כבר חוסך ליצמי כ 400 ש''ח על החלקים (שטויות אבל גם משהו)

בכל מקרה כל המכאני שאני לא זקוק לו יעמוד למכירה ובזול, זה כולל הכל, אפילו רפידות ודיסקים (החלפה הבאה שלי זה כבר יהיו קאליפרים של 33 16 שסתומים + דיסקים מאווררים)

אף אחד לא ירכוש ממך רפידות משומשות, ראה מוטיב הקונדום המשומש.

מה שאני צריך זה חלקי חוץ ופנים בעקרון, עוד לא יצא לי לראות ספרינט שהפגוש שלה ישב ישר ובאמת החזיק! היא באמת במצב טוב מכל הבחינות מלבד הבודי הרקוב מחלודה.

אז כמו שאמרתי, אם אתה מתכנן להחזיק ברכבך, רכוש את זו לחלפים. החלפים, במיוחד חלקי גוף (לא מכאניקה) כבר די נדירים היום לרכב זה.

אגב מהצמיגים שכחתי, לצערי יש נסיון עם צמיגים יבשים, שלשום הוחלפו האחוריים לזוג דנלופ :smile:

יפה, לאט לאט אתה לומד.

עמית.

12345
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ברק רפידות אני יודע שאף אחד לא יקנה וזה ברור לי (גם אני לא הייתי קונה משומשות), נתתי רק דוגמא שכל המכאני כמעט יעמוד למכירה...

מחזיר שמן עולה סה''כ 60 ש''ח כאשר העבודה של ההחלפה שלו עולה כ 440 (הורדת הגיר) ופה כבר יהיה שווה להחליף גיר (60 ש''ח למחזיר שמן זאת לא תהיה הבעיה), כמובן שזה לא יסתכם ב 400 ש''ח להורדת גיר אלה בערך יכפיל את עצמו.

חלקי גוף גם אין לי בעיה לרכוש מ... אבל אין כמו רכב שאתה מפרק ממנו מ שבא לך וזה בא עם תשלום חד פעמי על כל הרכב.

העניין פה הוא שלא יהיה לי כסף לתחזק את שלי עד שלא ימכרו לפחות קצת מהחלקים של הספרינט ההיא, הם לא ימכרו כי כמו שאמרתי לרוב בעלי הספרינט יש רכב לפירוק ולמי שאין יש חבר עם אחד כזה... לכן נשאר חלקים מכאניים (הכל כולל הכל) וחלקים משותפים בין הספרינט לבין 33 לבין הסוד שיעמדו למכירה בזול.

שלי כרגע סה''כ במצב נורמלי ואין לה משהו רציני, צריכה פעמון שמאלי חדש, מחזיר שמן + בוקסות (זה המכאני), אף אחד מהדברים האלה לא דחוף (המחזיר שמן נוזל ממש קצת וזה ככה כבר דיי הרבה זמן, בנתיים לדבר המכונאי אפשר לנסוע ככה)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית ידידי

אל תעלב אבל...למרות כל ההמלצות והעיצות שאתה מקבל בפורום, ששוות את משקלם בזהב....אתה בוחר כל פעם את הדרך שלך...ונופל מחדש לכל אותם מלכודות ומוקשים שהוזהרת מפניהם...בזבוז כספים על רכב שעתידו לא ברור אצלך, בתיקוה שתקבל בחזרה את ההשקעה במכירה, הינה צעד לא הגיוני שלא לומר מטופש...אם היה ברשותך רכב שאתה היית מגדיר אותו כיד אחרונה (למרות שאני לא מאמין בסיסמה זו) הרי שיתכן שהיה שווה לבצע את כל הקומבינציה, לא על מנת לחסוך, אלה פשוט בשביל להמשיך לנוע...

לא ניתן להחזיק רכב ספורט\קלאסי ולצפות לאחזקה זולה, פשוטה וללא כאבי ראש... בשביל זה יש את הסובארו...לתפרנים כמוני וכמוך אחזקת רכב זה משולה להיתאבדות...קיצורי דרך ואילתורים יביאו אותך במהירות להסתבכות ובעיות נוספות... הצעתי לך קח פסק זמן מהכל, תחשוב עם עצמך מה אתה רוצה לעשות.. תקבל החלטה על כיוון מסוים ונכון עבורך, דבוק בו ומשם תמשיך בקו אחיד עד למטרה...אני עם כל הנסיון שלי, עדיין לא מצאתי את המועמדת הראויה לחיים משותפים "עד שהמוות יפריד בינינו"....בנתיים אני משתעשע בתחליפים במסגרת היכולות שלי...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן מעולם לא עשיתי קיצורי דרך עם הרכב, עם כל הבכיינות שלי השקעתי בכל דבר שהיא הייתה צריכה, אני ממש לא מזניח אותה.

היישור קו מתיש ומצריך כסף (מבחינת התשה כמו בכל רכב מבחינת כסף היא דורשת יותר מהממוצע)

תקווה שאקבל חזרה את מה שהשקעתי? אין כזה דבר, קניתי אותה ב 11, תזכור את הדברים שהחלפתי בה, היא למכירה ב 10 וחצי.

הדרך כבר ברורה, אני לא יורד בגרוש ממחיר המכירה ואני לא מזניח אותה זה הכל, 2 קריטריונים לדרך שלי :)

ונעזוב את הנושא, כרגע אנחנו בנושא רכב לפירוק, יתרונות שבזה, חסרונות שבזה וכו', עד איזה מצב בפירוק לדעתכם ניתן להגיע באחסון הרכב ליד הבית? בלי כיסוי? עם כיסוי? החניה לידי לרוב פנויה ככה שזה לא מהווה בעיה! שכנים? נורמליים ואני לא מאמין שיתלוננו כל עוד לא יהיה בלאגן (ולא יהיה אני מאמין), אני גר ברחוב סגור וקטן ככה שרק מי שמתהלך בו יראה את הרכב, גם ברחוב עמדו כבר כמה ספרינטים עד לא מזמן וזה מראה מוכר (עד ששכנה התלוננה, אבל זה לא שכנה מהבית שלי או מהצד שלי של הרחוב).

(נושא הספרינט שלי נתחן אצלי במוח, חפרתי לכם במוח, נעזוב את זה יהיה מה שיהיה, ואם מישהו מעוניין לכוון אותי לדרך הנכונה אשמח לשמוע בפרטי)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ידידי הצעיר

איך ניסו קודמיי לרמוז לך בעדינות.......

אוליי תחליט קודם אם אתה רוצה למכור,לשפץ,לשפץ ולמכור.....

יש לך עודף זמן,תנסה לקרוא ספר טוב.

כל יום אתה קופץ עם רעיון חדש.

תנסה להתאפס על עצמך.

יום טוב

סלע

פורסם

אוקיי, נשנה גישה... לא קשור לספרינט שלי, מה יתרונות, מה החסרונות, מה הסיבוכים שיכולים לצוץ עם רכב לפירוק?

על מה להחתים את האדם שמוכר לי את הרכב בדיוק? הרי העברת בעלות לא ניתן לעשות (רשיונות מוקפאים), האם לבקש מהמוכר להוריד אותה מהכביש? מה יכולה המשטרה לומר על רכב שימצא בחניה והוא מורד מהכביש? מה יכולה המשטרה לומר על רכב שנמצא בחניה ורשום על שם של מישהו אחר ובלי טסט?

ושוב, כן היו דברים ששאלתי בקשר לרכב שלי, להשאיר או לא וכו', הנושא הזה לא דן בכך ולא ביקשתי לערב את נושא הספרינט שלי פה!

ואם אני רוצה להשקיע בה ולמכור אותה ולהפסיד המון כסף שיהיה, זאת לא משהו שאני דיברתי עליו פה, אני כבר לא מערב את הנושא של מכירת הספרינט לא מכירה שלה, למה אתם מערבים? תעזבו את זה לשיקול דעתי הלא שפויה. לא הזכרתי בשום מקום בהודעה המקורית האם אני רוצה למכור את שלי או לא אז אל תזכירו גם, אתם מעוניינים ברכב? רוצים לשמוע את השיקולים שלי? בפרטי! הנושא הזה דן במשהו אחר ולנושאים אחרים וישנים על הרכב שלי אין קשר אליו.

יש רכב שזקוק להשקעה פנימית וחיצונית, מכאנית אין לי מה לקחת משם.

יש רכב לפירוק שיש לו הרבה מה להציע מכל בחינה כולל הבחינה המכאנית שאני לא צריך כלל, האם כדאי לי לקנות אותו ולשלם גם על המכאני שאני לא צריך?

זה התמצות, הפירוט הוא בהודעה המקורית!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם יש בעל אלפא שאולי מעוניין בחלקים מהרכב (מכאני בלבד) שידבר איתי ואפשר יהיה לקנות ביחד ע''מ לצמצם עלויות וכל אחד יקבל מה שצריך.

מכלולים של המתלים וכל המכאני מתאימים ל 33 וספרינט, מנוע וחשמל מתאימים לסוד, ספרינט ו 33.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
עמית ידידי

...אני עם כל הנסיון שלי, עדיין לא מצאתי את המועמדת הראויה לחיים משותפים "עד שהמוות יפריד בינינו"....בנתיים אני משתעשע בתחליפים במסגרת היכולות שלי...רן

שושנצ'יק,

... ואשתך יודעת שזה המצב ????????? :-D

שתהיה שבת שקטה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

עמית, שאתה קונה רכב לפירוק, אל תחשוב על רווח. כי לא יהיה.

אבל תחשוב על השקט הנפשי שיש לך, שאתה יודע שיש לך רכב ספייר.

שניסית לפרק דיפון, ו-וואלה, לא הלך. אז אתה יודע שבמחסן יש לך דיפון ספייר, שיכול לפצות על האובדן.

ג'אנטים, פלסטיקה, אינטרייה וכל מיני ג'אג'דטים קטנים כאלה שיהיה לך שקט נפשי, ובמקום לשים פה 150, ושם 100, ופה עוד 20 על צ'ופצ'יק, אתה קונה את הכל בחבילה אחת.

עם יד על הלב, אם היה לי מקום (קרי: בית שלוש קומות עם חצר ברמת הגולן) , הייתי קונה לא פיאסטה אחת, אלא שתיים(!) לפירוק. שאני יודע שיש לי עוד מכסה שסתומים, ודלת בגאז' ללא חלודה, ומנוע של מגב ומושבים שאפשר לשים בגינה ככה בסת'לבט של שישי בצהרים.

אם יש לך חנייה פרטית של אבא/אמא, אולי תנסה להגיע להסדר שהספרינט תשכב שם תקופת זמן קצרה עד שתתארגן על מכירה. מניסיון - זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע. יש לי קרטון בבוידעם של המון המון חלקים קטנים מהפיאסטות שפירקתי שאין לי מה לעשות איתם, אבל מצד שני - אין לי גם חשק למכור, מה אכפת לי - שישכבו שם, העיקר שיש חלקים לעוד כמה שנים טובות (גישה של בנציון אטיאס, צדיק שליט"א)

אם אין לך מקום לשים את הספרינט, תבקש מחבר שיבוא לעזור לך - קחו את הרכב לחנייה ליד הבית, ובשבת אחת תשחטו אותה למוות. אני מוכן לעזור לך אפילו. תרים צלצול או שלח לי הודעה בICQ...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

תודה עידן! תגובה שכמותה רציתי :)

מבחינת מקום ניתן לשים ברחוב, לשתוף אותה היטב וכל עוד היא תהיה שלמה חיצונית ולא יגדלו סביבה צמחים אני לא מאמין שזה יפריע למישהו. מקסימום אפשר יהיה לנסות לסדר שתעמוד בפירוק יחד עם שאר הספרינטים (יש שם כבר 4)

השיקול העיקרי שיש לי לגבי הרכב שאני מעוניין לקנות זה כל המכאני, אתה מבין המכאני במצב מצויין! מנוע אחרי שיפוץ, גם גיר אחרי שיפוץ, בוקסות חדשות מקדימה ועוד ועוד, אין מה לעשות עם זה והמחיר שלה בלי זה היה הרבה יותר נמוך!

רווח? אין לי פה מה להרוויח זה בטוח אלה רק לנסות למכור מנוע שאין לי צורך בו כלל וחבל שסתם יהיה זרוק בה ואם יהיה אפשר מהמנוע להחזיר לפחות את ה אלף ש''ח או ה 800 אז מה רע? פשוט באמת שלא יהיה לי מה לעשות איתו חוץ מללמוד עליו וזה יקר מדי בשביל סתם לפרק אותו.

אבל מצד שני לא כל יום מוצאים ספרינט כזאת למכירה.

אם תהיה באריאל תרים טלפון - 0506530914

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...