Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 1981.

אני יודע שהוא לא נחשב רכב אספנות אז אם ההודעה לא מתאימה לפורום אבקש מהמנהל להעביר אותה לפורום המתאים.

האוטו הוא יד ראשונה...הוא נקנה על ידי אבא שלי בשנת 81 חדש מהחברה.

מבחינה מכנית האוטו במצב מצויין יש לו מנוע 2000 סמ"ק יחסית חדש שעשה 100,000 ק"מ ואין איתו בעיות.

הבעיה היא שהאוטו שומש בעבר להעמסת סחורה כבדה מאוד ע"י מלגזות למשל וצריך עבודת פחחות עצבנית על האוטו הפח עקום לגמרי בכל האוטו...

בתא הנהג הקטן אומנם הבעיה היא שהתקרה קרועה לגמרי גם הדלתות קרעות וגם הספסל.

רציתי לדעת כמה לדעכתם יעלה לתקן אותו והאם זה שווה את הכסף?

תודה לעוזרים.

פורסם

רכב בן מעל 20 שנה שלא שילם אגרה שנה חייב אישור מכון התקנים

זה אומר כ3000 שח( כוללאגרה ישנה*) לפני דיון במחירי פחחות....

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

זה כמו לקבל דיאגנוזה מרופא דרך הטלפון...

צריך לראות את האוטו, לבדוק את השילדה ואת הנזקים שאתה לא מסוגל לראות שנגרמו בגלל העמסות הפראיות. אולי יש ארגז תחליפי..

הכי הגיוני זה להביא פחח לאוטו...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
זה כמו לקבל דיאגנוזה מרופא דרך הטלפון...

צריך לראות את האוטו, לבדוק את השילדה ואת הנזקים שאתה לא מסוגל לראות שנגרמו בגלל העמסות הפראיות. אולי יש ארגז תחליפי..

הכי הגיוני זה להביא פחח לאוטו...

בוא נראה.... האוטו מתואר כמחוסל לגמרי. הדבר הטוב ביותר ע"פ התיאור הוא המנוע שעשה 100K ק"מ.....צריך להשקיע סכומים גבוהים מאוד כדי לקבל בסוף התהליך אוטו ששוה מעט מאוד...ועוד אלפי שקלים אגרות.....

נראה לי שאני דווקא יכול לעשות דיאגנוזה רפואית - לבן אדם שישפץ את האוטו הזה!

נמרוד

פורסם

בכל מקרה נראה שלבחור יש סטימנטים לאוטו, אחרת השאלה לא היתה נשאלת מלכתחילה...

בא נגיד שבגדול יכול לעלות לך לסדר אותו פיקס בין 10-15 אלף ש"ח.

כלכלית, זה בטוח לא שווה.

סנטימנטלית :?: זה כבר עניין שלך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בכל מקרה נראה שלבחור יש סטימנטים לאוטו, אחרת השאלה לא היתה נשאלת מלכתחילה...

בא נגיד שבגדול יכול לעלות לך לסדר אותו פיקס בין 10-15 אלף ש"ח.

כלכלית, זה בטוח לא שווה.

סנטימנטלית :?: זה כבר עניין שלך...

שים לב, אחי, הוא לא כתב 15 לפחות - אלא 10-15, וזה די הגיוני, רק פחחות כללית וצבע תעלה לא פחות מ-7000 אם אתה רוצה איכות סבירה - אז תעשה חשבון... הכי עדיף בשבילך אם יש לך זמן וחשק זה להפקיד רשיונות ולהתחיל לסדר אותו לאט-לאט לבד. כך גם תחסוך וגם תהנה.

בהצלחה! 8)

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

• תוכן חדש...