Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הג'וניור זגאטו היתה אב טיפוס שיוצר בשנת 68'.

הזגאטו התבססה על הג'וניור\GTV,אך בסיס הגלגלים שלה היה קצר ב 10 ס"מ ועמד על 225 ס"מ.

הג'וניור זגאטו יוצרה עם מנועי 1.3 ו 1.6.

ההצלחה לא היתה גדולה מהסיבה הפשוטה והבנאלית-הג'וניור המקורית בעיצובו של ברטונה היתה כה יפה שלא היה צורך "לשפר" את עיצובה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ועם זאת היא פשוט יפהפיה! מדהים לגלות כל פעם איזה אלפא ''חדשה''

כמה יחידות בערך יוצרו? מה אחוז ההישרדות?

בארץ כמובן אין נכון?

האם הרכב שמר על ערכו בחו''ל או שהוא לא נחשב לרכב בעל ערך מן ההתחלה?

(מצטער על כמות השאלות)

עמית.

עריכה, חיפוש בגוגל הניב תמונות יפהפיות!

http://images.google.co.il/images?q=junior+zagato&svnum=10&hl=iw&lr=&sa=N&imgsz=xxlarge

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני עכשיו שם לב באמת שסגרו את אתר CARSFROMITALY...

כואב הלב...כל השאלות וכל התשובות לגבי מיטב תוצרות איטליה היו שם..:|

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

סה"כ יוצרו 1510 יחידות,אם זיכרוני אינו מטעני.

הג'וניור זגאטו נחשבת למכונית בעלת ערך אספני לא מבוטל.

בארץ אין אף מכונית כזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הבנתי, תודה רבה חן!

סה''כ יוצרו לא כ''כ קצת (חשבתי בהרבה הרבה פחות, כ 300 יחידות +-)

כמובן שהרכב הנעה אחורית כן? איך ההספקים שלהן? איזה תצורת מנוע?

רכב מהמם, יש לך מושג בכמה הן נסחרות בערך (כן זה לא מדע מדויק כאן אבל בערך, בשביל לקבל קנה מידה), יבוא לארץ אפשרי או מאיזשהי סיבה זה בלתי ניתן לביצוע?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ראיתי אחד כתב שבהולנד יש 4-6 למכירה, 15K יורו שזה * 5.6 יוצא 84K רק הרכב (כנראה שהייבוא מאוד יקר ואלה גרסאות 1300)

ועוד משהו:

''in my experience it seems like $20,000 gets a fair one in the US, while $30,000 - $40,000 gets you a nice to concours one''

טוב יש לי הרבה זמן לאסוף את הכסף :wink:

רכב יפייפה! האיטלקים האלא... ואלפא רומאו בפרט! תמיד הקדימו עם העיצוב המדהים שלהם! תמיד העיצוב היה מהמם ביחס לשנה! בעיניי העיצוב עדיין מהמם, גם בקנה מידה מודרני!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חן אני לא בטוח שאין אחת בארץ.

למיטב זכרוני (ויכול להיות שאני טועה) ראיתי ואפילו צילמתי אחת לפני כ-12 שנה בתצוגת רכב שהייתה באיזור צומת ביל"ו.

כשאפרוק ארגזים אחפש את התמונה.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גם אני הייתי בתצוגה בביל"ו, ואני לא זוכר שם אלפא זגאטו כזו. נדמה לי שהיתה שם לאנצ'יה פולביה זגאטו, ויש דמיון-מה בין המכוניות.

אגב - זה היה בארוע חנוכת החנות של אוטו-דיפו בצומת ביל"ו, והם הזמינו את מועדון החמש לתצוגת מכוניות בחניה. היה ארוע נחמד מאד. אם יש לך תמונות, אשמח אם תסרוק ותעלה - אולי יש תמונה של ה-MGB שלי?...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

יכול להיות מאד שאתה צודק , קובי.

הייתי צעיר ולא כ"כ מבין אז...

אנסה לחפש את התמונות אחרי שאסיים לפרוק ארגזים:x

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
יכול להיות מאד שאתה צודק , קובי.

הייתי צעיר ולא כ"כ מבין אז...

אנסה לחפש את התמונות אחרי שאסיים לפרוק ארגזים:x

ג.

אז מה נשתנה?

אתה עדיין צעיר ועדיין....

סתם, אני חוזר מהר לחפש לך מכונית, סליחה...

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תוכן חדש...