Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסקונה 81

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר בדגם 1.3, ולכן לא צריכה להיות בעייה של חלפים מכניים.

הדגם הזה (שלא כמו יורשו) לא היה כ"כ נפוץ במקומותינו.

"כדאיות לאספנות" - כלכלית - ממש לא. אם יש לך סטמנטים לרכב - אז למה לא (אבל תצטרך לחכות ל-2011)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבשורה הטובה היחידה שאני יכול לבשר לך בקשר לאוטו הזה.... הנעה אחורית :-P

מרביתן בארץ 1600 אבל יכול להיות שבאמת ב 81 כבר נכנסו תקנות הנפח החדשות ובשנה הזאת הגיעו רובן 1300.

אין שום בעיה בזמינות חלקים, מאחר והמנטה חולקת כמעט כל חלק עם האסקונה הזאת, אני מכיר את שוק הרכבים הזה.

קנה אחת יפה, תשקיע בה, רכב אמין מאוד וחביב לנהיגה.

בקשר לזמינות חלפים, יש לפחות 3 כאלה מושבתות שאני מכיר שאני מארגן לך אותן עוד היום ב 500 ש"ח ליחידה.

עם 3 כאלה כתורמות חלקים (בהשקעה אדירה של 1500 ש"ח), פתרת את בעיית האמינות לרכב עבורך ועבור נכדייך.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הנה האסקונה שאני דיברתי עליה, אולי היא מעניינת מישהו כי היום כשהגעתי לצלם אותה הייתה לידה ניידת והשוטר אמר לי שהרכב חונה במקום אסור ושכנראה יפנו אותו בקרוב.

תמונה020.jpg

תמונה019.jpg

haters will hate

פורסם

כמה אופלים היו ברחוב שלי קדאטים משנות ה70' ובכללים גם קדאט קופה מסוף שנות ה70' בצבע אדום, אסקונות, רקורד סטיישן בצבע ירוק דהוי... דייהו רייסר :wink:

השריד האחרון לכל האימפריה הזו היא האופל קדאט GT, יד ראשונה של זקן, בחיים לא למכירה. הקדאט הלבנה שדיווחתי עליה כנראה עזבה ביחד עם הבעלים ועברה למקום אחר.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...