Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"נציגי הממשלה הגיעו בשבוע שעבר לוועדת החינוך של הכנסת, וכגנבים בלילה בנוכחות שלושה ח"כים, הצליחו להשיג ארכה של חצי שנה ליישום התקנות". ח"כ לשעבר אהוד רצאבי, יוזם חוק הספורט המוטרי, כועס על משרדי הממשלה ועל השר אופיר פינס, שגוררים את הרגליים. פינס: אני דווקא בעד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3272173,00.html

ואני שואל, אם כולם בעד, אז למה לדחות?

פורסם

תקרא את הכתבה עד הסוף אולי תבין !

נאמר שזה תהליך ארוך והם מבקשים הארכה לחצי שנה וזהו.

כמובן שזה מאכזב אבל אין מה לעשות אנחנו חיים במדינת ישראל.

פורסם

כי לממשלה יש עכשיו מלחמה בעזה, מהלך מדיני גדול בפתח ודברים יותר חשובים מספורט מוטורי כרגע.

שלא לדבר על התקציבים הגדולים שדרושים בשביל לפתח אותו בישראל.

פורסם

"נוכחות שלושה ח"כים"?

לא ממש. הישיבה נפתחה עם ח"כ אחד בלבד, יו"ר הועדה מלכיאור (לזכותו יאמר כי פתח את הדיון בדיוק במועד ולא חיכה לאף אחד). לאחר מכן הצטרף ח"כ שני ואחרי חצי שעה, שניה לפני ההצבעה, הואילה לבוא הח"כית השלישית, הגב' רונית תירוש אם זכרוני אינו מטעני.

מצד שני, זה בטח לא היה "כגנבים בלילה" - זו היתה ישיבה גלויה וידועה מראש. עובדה שהיו שם שלושה נציגי ההתאחדות, אנשי תקשורת ועוד כל מיני שלא יודע מה היה תפקידם.

למה לדחות? כי לא היתה ברירה. לא היה סיכוי שהחוק יוכל להיות מיושם במועד המקורי, פשוט כי במשרד הספורט לא עשו כלום. הנה ציטוט מתוך מכתב שנשלח היום לשר הספורט, לאחר דחיה (לא ראשונה) של פגישה שהיתה אמורה להתקיים מחרתיים בין דני לוי למנכ"ל המשרד:

"אנו הספורטאים המאוגדים בהתאחדות, קובלים מרה על כך שמשרדך ביקש דחייה של 6 חודשים לביצוע התקנות ובאופן שיטתי מיום כניסתך לתפקיד דוחה שוב ושוב פגישות יזומות על ידי אנשיך במשרד וזאת במקום לקדם הנושא. זה עתה התבשרתי על דחייה נוספת בנושא לחודש אוגוסט. להזכירך כי הפגישה הראשונה אמורה הייתה להתקיים עוד בחודש מאי."

פשוט מתסכל. בימים הקרובים עומד לצאת מסמך מפורט ומסודר המציג את תמונת המצב העדכנית העגומה, אשר יופץ במספר רב של עותקים - לחברי כנסת, גורמי תקשורת, יבואנים וכן הלאה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל עדיין מפתיעה אותך ההתנהגות הזאת של משרדי הממשלה?

כבר מזמן שח"כים וחברי ממשלה לא פועלים בשביל הבוחרים שלהם, אלא בשביל עצמם בלבד.

מעטים הפוליטקאים שעושים את עבודתם נאמנה.

פורסם
בוקר טוב! אין חדש תחת השמש.
כן צודק צריך להעיר כאן כמה נשים!!!

לדעתי וגם לדעת הרבה כמוני זאת לא תיהיה הדחיה האחרונה.

אבל תיראו איזה תחמנים,שלוש חכי"ם בלבד, למרות שנראה לי שבארצנו גם אחד יספיק.

אין מה להגיד פשוט:screwy:

בא לי פשוט :snipersmiאותם

מה עדיף?

רודסטר או קופה?-מיאטה עם גג קשיח מתקפל :-)

פורסם
כי לממשלה יש עכשיו מלחמה בעזה, מהלך מדיני גדול בפתח ודברים יותר חשובים מספורט מוטורי כרגע.
וזאת בדיוק החשיבה העקומה של נבחרי הציבור שלנו.

אנשים נבחרו לכנסת על סמך מצע נרחב הכולל סעיפים רבים. כשהם מגיעים לכנסת הם שוכחים הכל והולכים לבחוש במה שנראה להם הכי מאאאאגניב - חוץ ובטחון.

אז זהו שזה לא אמור להיות כך. חבר ועדת הספורט צריכים לעסוק בספורט. יש את ועדת חוץ ובטחון שתתעסק בעניינים שלה. שר הספורט צריך לעסוק בספורט, לא לחפש אצל איזה עיתונאי להתראיין בנושא הקסאמים.

לא מעניין אותי מה יש לשר הספורט להגיד על קסאמים! שלא יתעסק בזה! בדיוק כמו ששר הבטחון לא צריך לשלוח ידיים למה שקורה בספורט, ושר הבינוי והשיכון לא צריך להתעסק במה שקורה במשרד לבטחון פנים.

שכל אחד יעשה את העבודה המזדיינת שלו! :evil:

על זה אני משלם להם משכורת! :evil:

פורסם
ואני שואל, אם כולם בעד, אז למה לדחות?
בגלל שכולם בעד.

אני שב ומזכיר: אני טוען בתוקף שספורט מוטורי אמיתי בארצנו לא יקום לפני 2014 לפחות.עד שיחליטו לבנות מסלול, עד שיחליטו מי יבנה, עד שיחליטו איזה חוקים להקים לכל מבנה(כמות אוכלוסייה, עישון וכולי), עד שיחליטו איפה...

2014 תהיה שנה גדולה לספורט המוטורי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למה לא לארגן הפגנת ענק בכיכר רבין ,רק ככה יבינו מה הכמות של האנשים שאוהבים את התחום הנ"ל ,

נתחיל להעביר הודעות מאחד לשני ובכל פורום שרק ישנו + ארגון מול עיריית תל אביב לגבי הכיכר + תצוגת רכבי מרוץ בכיכר (מצב עמידה=לצורך תצוגה בלבד) + להביא את דני קושמרו ,אלי אלדיס ,מי שרק יכול ,ולהראות שגם אנחנו קיימים ורעבים למקומות חוקיים עם תקינות וכל מה שצריך ולא רוצים לעשות זאת בצורה חאפרית.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

כל יוזמה כזו תבורך

הכתובת לפעולה, טל שביט התאחדות הספורט המוטורי

אני בהחלט בעד, כפי שזה נעשה בעבר ע"י קובי כהן (לפני העברת החוק)

אך הפעם לא במקומות נידחים אלא במרכז הארץ בצורת בקשה להפגנה חוקית,בוגרת,רצינית ולא מתלהמת.כל המועדונים,כל העמותות התחרותיות,כל המארגנים למינהם,

חוץ מזה

צריך "להפגיז" את אתרי האינטרנט והפקסים של משרד המדע והטכנולוגיה,ומינהל הספורט (ד"ר שוקי דקל)

הלחץ צריך לבוא מאיתנו חובבי ,אוהבי,תומכי וספורטאי הנהיגה התחרותית באשר הם.

חייבים לצאת למאבק

דני לוי

יו"ר ההתאחדות

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

בתור היו"ר תרים את הכפפה ,אני מוכן לעזור !

הפגנת ענק בכיכר רבין ,רק אז יבינו שגם אנחנו חיים פה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...