Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מצ"ב תמונות של הדשבורד של הפיז'ו (החלק שעשוי מברזל, שאליו מתחברים כל המפסקים).

יש לי שני דשבורדים כאלו, ואני רוצה לשלב בינהם, כלומר להוציא את החלק שמסומן בעיגול אדום ולהכניס אותו למקום של החץ. הסיבה שאני לא עושה שם פשוט חור וזהו היא בגלל הדיוק הרב שידרש, שכן מדובר בשעון שאמור להכנס לשם, ובנוסף יש לו תפסנים אשר יהיה בלתי אפשרי לעשותם במדויק.

השאלה היא מה לעשות? האם לקחת את שני הדשבורדים למסגר או לפחח ולבקש ממנו שיעשה את זה? האם זה בכלל אפשרי? מסגר או פחח?

ודבר נוסף, מה הדרך הטובה ביותר לסתום חור של מפסק שאין לי צורך בו (זה חור של מפשיר אדים בחלון האחורי, אבל זה בכלל קבריולט, אז אין צורך בו). חשבתי למרוח חומר פחחים, לשייף ולצבוע, אבל אני מפחד שהחומר ישבר כי הפח בעובי של מילימטר בקושי. יש עוד רעיונות?

תודה

שחר

Dash-Clock01.jpg

Dash-NoClock01.jpg

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אתה צריך מסגר.

והוא גם ירתך לך פחית בתוך החור(או מתחת ואז תוכל למלא עם חומר).

תוך 20 דקות הכל יהיה מוכן...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אתה צריך קצת יותר ממסגר. אתה צריך מסגר טוב ועם סבלנות.

אפשר לחתוך את החלק המסומן ישירות מהדשבורד החדש, פשוט צריך לעשות את זה עם שבלונה, לאט ובזהירות ועם הכלים המתאימים, אולי אפילו עם פצירות עדינות לקראת הסוף.

וכמו שנאמר, כדי לסתום את החור המיותר, אפשר לרתך פחית, למלא עם חומר ולשייף. רק שים לב לא לעוות את הפח בזמן הריתוך.

בהצלחה,

רועי.

וגם יהיה נחמד לראות את שלבי העבודה והתוצאה הסופית.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אני צריך ללמד אותך איך סותמים חורים???:-D

אני לא הייתי מרתך פחית או שם חומר כלשהוא,

הייתי מוצא גומיה שטוחה ומכניס אותה לבפנים בלחץ.

כך שאולי תזדקק לחור הזה ללחצן כלשהוא בהמשך ולא תצטרך לקדוח

לגבי ייצירת החור :

שים את הדש אחד על השני וסמן עם כלי חד כלשהוא (ניט ,בורג,מסרט,או אפילו עם עפרון),

עם מקדחה יש לקדוח 4 חורים בפינות עם מקדח בקוטר מתאים ,

ולאחר מכן ע"פ הקו שסימנת יש לחתוך עם מסור ג'קסון.

עבודה מהנה.

ירון מאיר

פורסם

תלוי אם אתה רוצה לעשות לבד או לתת לבעל מקצוע.

לבד: עם אפוקסי פלסטלינה אתה יכול לסתום חורים בכיף ואח"כ לשייף בשביל לקבל תוצאה טובה, כך גם לגבי עיקומים וקימוטים שונים, האפוקסי חזק כמו ברזל וקל לעבוד איתו.

אני חושב שהכי קל יהיה לקנות בד מיוחד שמחזיק טמפרטורות, או עור עדיף ולצפות את כל הדש בעור שחור, מה רע?

פורסם

ידידי היקר !

מה שאתה צריך כדי לסתום את החור זה לגשת לאזור התעשיה באזור מגוריך ( גינות סחרוב ימינה ולמעלה ) ולחפש למי יש רתכת ארגון ופשוט לתפור את החור ברתוך עם הוספת פחית - כמובן .

אם היית צפוני ברבע שעה הייתי מתקן לך את העניין אצל אחד הזוודים שאני מכיר .

לגבי פחית בעובי 1 מ"מ אני יכול להביא לך ( חוץ מבעית מרחק ) , אגב ניתן לרתך גם עם סי.או.2 אצל כל פחח רק שאחר כך צריך להשחיז ב ע ד י נ ו ת !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

פחח רכב יבצע טוב יותר את 2 הפעולות כי פחח רכב מיומן בבצוע הלחמות עדינות, שיופן והחלקתן עם כל המשטח כך שהחיבור אינו נראה לעין.

בדרך כלל, מסגרים עובדים בצורה גסה יותר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לגבי הדשבורד , אפשר לחתוך את הישן ( עם דיסק ממש דק ) , לחתוך חור מתאים החדש ולרתך.

לגבי החור , אם הוא קטן , פיק של CO2 , השחזה וצבע , עם הוא גדול אפשר לרתך לשם פלטה באותו הגודל.

יש לי רתכת CO2 עם חוט דק ( 0.8 ) שמתאימה לדברים האלא.. , אם עפולה לא רחוק לך אתה מוזמן.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

תודה לכולכם על התגובות. בכל מקרה, לאחר שקיבלתי עוד כמה דעות, אני כנראה אלך למסגר שאני סומך עליו שעשה לי כמה עבודות בעבר. אם הוא יוכל להתחייב שהעבודה תהיה מושלמת הוא יעשה את זה, אם לא אני אלך לפחח טוב שגם יצבע את הדש בורד באותה הזדמנות.

אני מבטיח לעדכן בתוצאות.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...