Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מנטה - עזרה בחלקים !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שבבעלותו אופל מנטה ... הבעיה היחידה של אותו חבר היא התקשורת עם אנשים שיש להם רכב דומה .

בגדול , מה שהוא מחפש כרגע זה קיט פנסים קדמיים , קיט שהופך את הפנסים לעגולים .

בנוסף , הוא מחפש פנסים אחוריים שונים \ חדשים .

היש ישועה כאן ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
יש לי חבר שבבעלותו אופל מנטה ... הבעיה היחידה של אותו חבר היא התקשורת עם אנשים שיש להם רכב דומה .

בגדול , מה שהוא מחפש כרגע זה קיט פנסים קדמיים , קיט שהופך את הפנסים לעגולים .

בנוסף , הוא מחפש פנסים אחוריים שונים \ חדשים .

היש ישועה כאן ?

בטח שיש ישועה (ומצטער שהיא באה מאוחר, היום חזרתי מאילת) ...

תפנה אליי בה"פ ואני אפנה אותך לירין (הוא מגיב פה לפעמים), בחור שיש לו 2 מנטות, אחת מהן מעוקלת ואני בנתיים לוקח ממנו חלקים (קניתי ממנו דלת נהג ודשבורד ובקרוב אני קונה עוד דברים) ...

אם חבר שלך מעוניין בקיט שהופך ל-2 פנסים עגולים 5 אינץ סטייל BMW משנות השמונים זה אומר שיש לו מנטה B עם הפנסים המרובעים שקצת בולטים החוצה. אפשר להשיג קיט כזה בקלות באתרים של מועדוני מנטה בחו"ל והמחיר ממש לא בשמיים ...

לא הבנתי מה הוא מחפש בפנסים האחוריים ??? מכיוון שלמנטה A יש פנסים עגולים מדהימים כמו לאופל GT ולמנטה B יש פנסים מרובעים מאחורה, את שניהם ניתן להשיג אבל זה לא יהיה קל (יהיה הרבה יותר קל להזמין מחו"ל, לגבי המחיר אני לא יודע) ...

בנתיים אנחנו (אני, ירין ודרור) מעוניינים לפתוח מועדון מנטה בעתיד ולכן נשמח לקבל אינפורמציה על כל מנטה שעדיין נוסעת על הכביש. אני יודע על אחת אדומה בבאר שבע, אחת נוסעת בצפון, אחת בת"א שאנחנו רודפים אחריה כבר הרבה זמן, אחת לבנה בבני ברק שלא מזמן נמצאה באזרתו האדיבה של אחד מחברי הפורום ומתברר שהיא במצב מושלם חוץ מצבע ...

חוץ מזה יש את המנטה שלי, 2 מנטות לירין ולדרור שבבעלותו מנטה עם רישיונות דפוקים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה רבה לך !

המנטה שאני מדבר עליה שייכת לבחור בשם שלום ... הוא עובד במוסך של דוד שלי , יש לו מנטה בצבע צהוב-ירוק ... משהו לא ברור ! :D

כמה שאני יודע ממנו היא שנת 82 , והוא החליף מנוע מ 1300 ל 1600 או 1800 , יש לו זוג כסאות ספורט של אימפרזה טורבו .

הוא מחפש את הקיט הזה הרבה זמן , זה שהופך את הפרונט לדמוי BMW , ולגבי האחוריים לא ממש הבנתי ... עד כמה שאני יודע למנטה שלו יש פנסים מרובעים מאחור , הוא כנראה מחפש תחליפים ... יפים יותר או משהו כזה.

אני אודה לך אם תפנה אותי לאתרים שמוכרים את הקיט הזה של הפנסים , כמה שחפשתי לא מצאתי ...

Dr. Dre , 2001

פורסם
תודה רבה לך !

המנטה שאני מדבר עליה שייכת לבחור בשם שלום ... הוא עובד במוסך של דוד שלי , יש לו מנטה בצבע צהוב-ירוק ... משהו לא ברור ! :D

כמה שאני יודע ממנו היא שנת 82 , והוא החליף מנוע מ 1300 ל 1600 או 1800 , יש לו זוג כסאות ספורט של אימפרזה טורבו .

הוא מחפש את הקיט הזה הרבה זמן , זה שהופך את הפרונט לדמוי BMW , ולגבי האחוריים לא ממש הבנתי ... עד כמה שאני יודע למנטה שלו יש פנסים מרובעים מאחור , הוא כנראה מחפש תחליפים ... יפים יותר או משהו כזה.

אני אודה לך אם תפנה אותי לאתרים שמוכרים את הקיט הזה של הפנסים , כמה שחפשתי לא מצאתי ...

כן, כפי שחשבתי, יש לו מנטה B ...

את הפנסים האחורים לצערי אי אפשר להפוך לעגולים כמו של המנטה A אבל את הקדמיים זה אפשרי ואפילו דיי זול וקל ...

אני לא מוצא כרגע את האתר הספציפי עם הקיט אבל אני מאמין שחיפוש מעמיק בגוגל יניב תוצאות ...

הקיט שהוא מדבר עליו זה קיט כמו המסכה שיש לאימפרזה משנת 2000. אי אפשר להפוך את הפרונט שלו לפרונט כמו של המנטה A מכיוון שהגריל שלו ממתכת וקטן יותר משל המנטה A. וגם אני יכול להגיד לך כתור אחד שמחפש גריל חדש למנטה שלו, זה פשוט בלתי אפשרי להשיג כזה בארץ ...

הפנסים של המנטה A אלו פנסי 5 אינץ וניתן להשיג אותם בכל חנות חלפים במחיר של כ-50 ש"ח ליחידה, הפנס הוא אינטגרלי ומתאים למנטה בדיוק כמו שהוא מתאים לדגמי BMW משנות השמונים ...

10.jpg

8.jpg

babyl3.jpg

martsfq.jpg

jimho.jpg

Dnconvf.jpg

פורסם

דרך אגב , לאימפרזה זה קיט , לא מסכות , כל הבלוק של הפנס מוחלף באחר .

וכזה הוא רוצה .. להחליף את הבלוק הקיים בבלוק עם 2 יחידות שדומה מאוד למנטה A .

אני עדיין מחפש ולא מוצא את הקיט למכירה ... אני מאוד אודה לך אם אתה עם קשרי האופל שלך תעזור לי למצוא !

אהה ... הוא מתכנן להשתיל ברכב מנוע V6 של אופל סנטור . :shock:

Dr. Dre , 2001

פורסם
אהה ... הוא מתכנן להשתיל ברכב מנוע V6 של אופל סנטור . :shock:

אז תגיד לו שכבר חשבו על זה לפניו, ושעדיף כבר להכניס V8 של רובר שמפיק בערך 230-250 כ"ס לפני שיפורים. על שלדה ששוקלת 1 טון זה נות ביצועים של קצת יותר מ-14 שניות לרבע מייל ומגיע קרוב ל-300 קמ"ש, אני אישית הייתי עושה במכנסיים לפני שהייתי מסכים להגיע עם רכב כזה מבוגר למהירות כזו מטורפת ...

פרטים נוספים הוא יוכל לקבל באתר הזה:

http://www.mantav8register.org.uk/

פורסם

היי אני ז ירין עם השתי מנטות בשעה טובה חזרתי לארץ ולכן לא היגבתי כאן בפורם (הייתי בגואה בהודו, ואני הישראלי הראשון שהיה שם ולא עישן אפילו דבר אחד שלא חוקי כאן בארץ)

אז יש לי חלקים למנטה ומי שרוצה שיפנה אלי בפרטי וכמה שאני יכול לעזור אני יעזור !

פורסם
בנתיים אנחנו (אני, ירין ודרור) מעוניינים לפתוח מועדון מנטה בעתיד ולכן נשמח לקבל אינפורמציה על כל מנטה שעדיין נוסעת על הכביש. אני יודע על אחת אדומה בבאר שבע, אחת נוסעת בצפון, אחת בת"א שאנחנו רודפים אחריה כבר הרבה זמן, אחת לבנה בבני ברק שלא מזמן נמצאה באזרתו האדיבה של אחד מחברי הפורום ומתברר שהיא במצב מושלם חוץ מצבע ...

אני ראיתי בחולון מנטה בצבע כחול בהיר עם אותם פנסים מאחורה כמו שלך (רדרוז) עם לוחית של אספנות, נוסעת אבל המצב שלה לא משהו ויש עליה קצת חלודה. ראיתי אותה חונה ליד איצטדיון הפועל חולון ושם היא חונה בד"כ.

פורסם

אני ראיתי בחולון מנטה בצבע כחול בהיר עם אותם פנסים מאחורה כמו שלך (רדרוז) עם לוחית של אספנות, נוסעת אבל המצב שלה לא משהו ויש עליה קצת חלודה. ראיתי אותה חונה ליד איצטדיון הפועל חולון ושם היא חונה בד"כ.

קודם כל תודה על האינפורמציה (בקרוב אני אבדוק את המנטה הזו) ...

אם יש לה פנסים כמו שלי אז אכן מדובר במנטה A ...

• תוכן חדש...