Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוף איזה סיוט!!!

כבר 3 שנים כמעט שאני מעביר את ה-304 שנת 71 שלי טסט ותמיד זה עובר כמעט חלק. הפעם, היה לי חוסר מזל שבתוספת התעלקות של הטסטרים גרמה לי לסיוט של חודשיים וחצי עד שהצלחתי בסופו של דבר להעביר את הרכב טסט.

חוסר המזל התבטא בכך שבדרך למוסך אליו הלכתי לשם פתירת הריג'קטים מהטסט הלך לי גם הקלאץ' כמעט סופית ונאלצתי לטפל גם בזה. בגלל המוסכניק הלא מקצועי והנוכל שלא רק שלא פתר לי את הבעיות אלא גם החמיר אותן (ועוד לקח לי כסף, והרבה) הכל התעכב ועבר החודש שמוקצה כדי לחזור לטסט ואז נאלצתי להתחיל הכל מחדש. בטסט בפעם השניה הטסטרים ממש החליטו להתעלק עלי ובאו לי בכל מיני יציאות הזויות כמו מגיני שמש ואישור לרכב פתוח. 3 שנים אנ י מעביר טסט את האוטו הזה ופתאום נזכרו לבדוק לי את מגיני השמש ולבקש אישור על רכב פתוח (לא משנה שזו היתה סתם המצאה שאחר כך הם נסוגו ממנה).

כאן מגיעות התודות לשני אנשים מקצועיים ונחמדים שעזרו לי לפתור את כל הבעיות ובלעדיהם אין לי מושג איך הייתי מסתדר.

הראשון הוא בני ל. שעם ידי הזהב שלו והטיפול המסור והמקצועי הצליח לשלוף לי את הקלאץ' ולשפץ אותו. היה תענוג לקבל ממנו שירות כי הוא מקנה את התחושה שאתה בידיים טובות ומטופל על ידי אדם שיודע מה שהוא עושה.

השני הוא אריה ממוסך בר-יוחאי שהטיפול והיחס הלבבי שלו שווים את הכל. גם שם קיבלתי טיפול סופר-מקצועי מאנשים שלא מפחדים להרים מכסה מנוע של רכב בין יותר מ-30 שנה ועושים את זה באהבה ובשמחה. אני מאד מאד ממליץ.

דורון

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

• תוכן חדש...